• 1397/05/29 - 10:19
  • - تعداد بازدید: 3739
  • - تعداد بازدیدکننده: 93
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

تفاهم نامه همکاری علمی-پژوهشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با پلیس پایتخت به امضا رسید

تفاهم نامه همکاری علمی-پژوهشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با پلیس پایتخت ، طی مراسمی در ستاد پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، به امضا رسید.


گالری تصاویر


   تفاهم نامه همکاری علمی-پژوهشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با پلیس پایتخت ، طی مراسمی در ستاد پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، به امضا رسید.

    به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، این تفاهم نامه  با حضور دکتر" امیرمسعود عرب " رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، سردار "حسین رحیمی" رئیس پلیس پایتخت و سردار "محمدرضا مهماندار" رئیس راهور تهران بزرگ به منظور ارتقاء رویکرد در حوزه سلامت اجتماعی منعقد شد.


    براساس تفاهم نامه منعقده ، سنجش اثربخشی اجرای محدوده طرح ترافیک، بررسی وضعیت سرویس مدارس شهر تهران، روش های ارتقاء فرهنگ ترافیک، جایگاه اجتماعی پلیس در سطح جامعه، پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی و ...، به دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی سپرده شد.


    دکتر "امیر مسعود عرب" رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در این مراسم ضمن اشاره به توانمندی های منحصر به فرد این دانشگاه در زمینه های خدمات توانبخشی، ارتقا رفاه اجتماعی و بررسی آسیب های اجتماعی، بر لزوم ارتباط هر چه بیشتر با مراکز اجرایی تاکید نمود و  آمادگی این دانشگاه برای تعامل بیشتر آموزشی و پژوهشی با مجموعه پلیس پایتخت را اعلام کرد.


    سردار "حسین رحیمی" رئیس پلیس پایتخت نیز در خصوص انعقاد این تفاهم‌نامه گفت: با توجه به توان علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در حوزه‌های مختلف و با توجه به لزوم بهره‌مندی از علوم روز از دریچه رویکرد مردم‌ مداری و جامعه محوری پلیس، این تفاهم نامه منعقد شد.


   وی با تاکید بر این موضوع که پلیس تلاش می‌کند تا خدمات بهتری را به مردم ارائه دهد، افزود: ‌علوم قدیمی منسوخ شده و در این راستا باید با نگاه به علوم جدید فعالیت کرد، به همین منظور در نظر داریم از توان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و اساتید برتر آن استفاده کنیم.


   رئیس پلیس پایتخت تصریح کرد: این دانشگاه قسمتی از اثربخشی اجرای طرح ترافیک جدید را مورد بررسی قرار می‌دهد و " وضعیت سرویس‌های مدارس شهر تهران، روش‌های ارتقاء فرهنگ ترافیکی، جایگاه اجتماعی پلیس بین آحاد مردم، پیگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی با در نظر گرفتن کلیه امکانات طرفین " از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مشترک مورد بررسی قرار می‌گیرد.


    رحیمی با تاکید بر این موضوع که پلیس در نظر دارد تا از پتانسیل‌های علمی بهره ۱۰۰ درصد را ببرد، گفت: با روش‌های غیر علمی نمی‌توان بهره‌بری را بالا برد به همین منظور تصمیم گرفتیم تا با همراهی سردار مهماندار از ظرفیت دانشگاه علوم بهزیستی در حوزه مسائل و آسیب‌های اجتماعی بهره ببریم و اگر قرار باشد برای سال‌ آینده نیز طرح ترافیک روندش ادامه‌دار باشد، با یک نگاه علمی صورت گیرد.


   وی با بیان اینکه روش‌های ارتقاء فرهنگ ترافیک موضوع مهمی است که باید بررسی شود، تصریح کرد: بخش زیادی از رانندگان، عابران و راکبان قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت نمی‌کنند و این‌گونه نیست که تصادفات تنها ناشی از نقص خودروها یا جاده باشد، بلکه عنصر راننده و انسان مهم‌ترین عوامل در حوادث و سوانح رانندگی و ترافیکی است و بیشترین نقش را ایفا می‌کند، لذا باید بررسی شود که از کدام شیوه و روش برای ارتقاء فرهنگ ترافیک استفاده کنیم.


 


 


انتهای پیام/

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 12436
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: