• 1401/01/30 - 15:16
  • - تعداد بازدید: 1243
  • - تعداد بازدیدکننده: 149
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در نشست هیات رئیسه اعلام کرد؛

تکریم ارباب رجوع، باید سرلوحه همه امور در بخش های مختلف دانشگاه قرار بگیرد

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در نشست هیات رئیسه دانشگاه اعلام کرد: تکریم ارباب رجوع و بویژه دانشجویان در بخش های مختلف آموزشی، پژوهشی، دانشجویی، درمان و پشتیبانی دانشگاه باید سرلوحه همه امور قرار بگیرد.

   رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در نشست هیات رئیسه دانشگاه اعلام کرد: تکریم ارباب رجوع و بویژه دانشجویان در بخش های مختلف آموزشی، پژوهشی، دانشجویی، درمان و پشتیبانی دانشگاه باید سرلوحه همه امور قرار بگیرد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه در این جلسه که با حضور همه اعضای هیات رئیسه برگزار شد، در ارتباط با اهمیت تکریم ارباب رجوع در بخش های مختلف افزود: باید همه همکاران در انجام امور مراجعه کنندگان بگونه ای عمل کنند که مراجعه کننده ای برای انجام امور معمول خود، به دفاتر مدیران و مسئولان رجوع نکند.


    وی در مورد تراکم نیرو در برخی از واحدهای دانشگاه نیز گفت: تراکم نیرو در برخی از واحدها، مشکلاتی را ببار می آورد و برای ساماندهی این موضوع، معاونت توسعه با بررسی وضعیت نیروها در واحدهای مختلف دانشگاه و در صورت لزوم، نسبت به جابجایی نیرو از بخش های پر تراکم به بخش هایی که با کمبود نیرو مواجه هستند، اقدام کند.  


    رئیس دانشگاه در بخش دیگری از سخنانش، بر تدوین برنامه تحول تا پایان اردیبهشت ماه تاکید کرد، ضمن آنکه از معاونان دانشگاه خواست تا با مسئولان متناظر در وزارت بهداشت دیدار داشته باشند و در صورت امکان، میزبانی جلسات و رویدادهای کشوری را از طریق وزارت بهداشت به عهده بگیرند.


    دکتر خانکه همچنین برای طرح مسایل مختلف هر یک از معاونت ها و تصمیم گیری در خصوص آنها، مقرر کرد که از این ببعد، هر جلسه هیات رئیسه علاوه بر رسیدگی به دستورجلسه، به مسایل و مشکلات یکی از معاونت ها اختصاص خواهد یافت.


    وی بحث اضافه کار کارکنان را نیز مطرح کرد و افزود: هرچند که دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی جزو اولین دانشگاه ها در پرداخت بموقع مطالبات و پرداخت های رفاهی بوده، اما باید عدالت در پرداخت اضافه کاری ها را بیشتر رعایت کنیم و معاونت ها با انعقاد تفاهم نامه با معاونت توسعه، بر پرداخت اضافه کاری ماهانه بخش های مختلف نظارت کافی داشته باشند.


    وی همچنین در سخنانش، به وصول بخشی از اعتبارات لازم در ردیف تملک طی روزهای پایانی سال گذشته، اشاره کرد و گفت: با توجه به گزارش های تهیه شده قبلی، گروه های آموزشی دانشگاه و سپس، حوزه درمان و مراکز درمانی تابعه، در بازسازی ها، خرید تجهیزات مورد نیاز و رفع دیگر نیازهای اعلام شده، در اولویت می باشند، ضمن آنکه معاونت توسعه برای پیشبرد امور عمرانی مربوط به پروژه های یافت آباد و اخوان تلاش کند.


    " تاسیس دانشکده ها و پژوهشکده ها "، از دیگر موضوع های مطرح شده از سوی رئیس دانشگاه بود که راهگشای بسیاری از مشکلات و تمرکز در امور آموزشی و پژوهشی دانست.


    وی همچنین بر ارتباط بیشتر اساتید با دانشجویان تاکید کرد و گفت: دوران کرونا باعث شد که ارتباط چهره به چهره اساتید با دانشجویان کم شود و هم اکنون باید از حضور مجدد دانشجویان در دانشگاه استفاده کرد و ارتباط بیشتری با دانشجویان برقرار کنیم، چرا که دانشجویان مانند فرزندان ما هستند و بسیاری از مشکلات آنان باید در گروه های آموزشی و توسط اعضای هیات علمی حل شود.


    رئیس دانشگاه همچنین در بخش دیگری از سخنانش ضمن اشاره به فعالیت های ارزشمند دکتر بیژن خراسانی طی سالهای اخیر و در زمان مسئولیت معاونت درمان، گفت: با توجه به گردش مدیریتی و خواست ایشان مبنی بر کناره گیری از مسئولیت معاونت درمان که در چند نوبت مطرح کردند، تصمیم گرفته شد تا ایشان به عنوان مشاور و عضو هیات رئیسه در خدمتشان باشیم و دکتر فریدون لایقی عضو هیات علمی دانشگاه و رئیس بیمارستان توانبخشی رفیده، مسئولیت معاونت درمان را بعهده بگیرند.


*****


    در ادامه، هیات رئیسه وارد دستور جلسه شد و دکتر خرم خورشید معاون آموزشی دانشگاه گزارش این معاونت در مورد مانده وجوه ابلاغی آموزش را ارائه داد که رئیس دانشگاه نیز مجددا گروه های آموزشی و حوزه آموزش را در اولویت خرید تجهیزات و بازسازی ها قرار داد و پس از آن، توجه به نیازهای حوزه درمان و مراکز درمانی تابعه را اعلام کرد.


    دکتر خرم خورشید همچنین فرارسیدن سالروز معلم را در اردیبهشت ماه یادآوری کرد و برای مراسم گرامی داشت مقام معلم، از همه اعضای هیات رئیسه و اعضای هیات علمی دانشگاه دعوت کرد.


*****


    دکتر مسعود فلاحی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن ارائه پیشنهادی برای محاسبه اضافه کار همکاران، تصویب بازسازی دفتر موسسه حمایت از بیماران روانی مرکز روانپزشکی رازی توسط خیران و همچنین، برنامه برگزاری کارگاه های آموزشی برای توانمندسازی هیات علمی جوان و سمینارها و رویدادهای علمی در حوزه فناوری را اعلام کرد.


    رئیس دانشگاه نیز در این بخش، با اشاره به سخنان نوروزی مقام معظم رهبری و نام گذاری سال جاری برای فعالیت های دانش بنیان، گفت: امسال، سال پژوهش است و دانشگاه نیز باید در این حوزه فعالیت بیشتری داشته و ضمن افزایش تعداد شرکت های دانش بنیان در مجموعه مرکز رشد، با برگزاری کارگاه ها و رویدادهای فن بازار و فناوری، به رونق این حوزه کمک کند.


*****


    در ادامه، درخواست دانشجویان خارجی شهریه پرداز برای استفاده از خوابگاه های دانشجویی مطرح و مورد تبادل نظر اعضای هیات رئیسه قرار گرفت که در نهایت، مقرر شد معاونت امور بین الملل دانشگاه طرحی را در این زمینه تدوین و درصورت تصویب هیات رئیسه دانشگاه، به صورت آئین نامه به اجرا بگذارد.


    دکتر سعید خانجانی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز در سخنان کوتاهی از بازدید معاونان و مدیران بخش های مختلف دانشگاه از خوابگاه های دانشجویی که طی دو روز انجام شد، تشکر و قدردانی کرد و تاثیرات مثبت ارتباط مستقیم مسئولان با دانشجویان را بسیار چشمگیر توصیف کرد.


    رئیس دانشگاه نیز در این بخش با اشاره به برخی از خواسته های دانشجویان در این بازدیدها، گفت: خوشبختانه بیش از 90 درصد دانشجویان از وضعیت خود در خوابگاه ها راضی هستند و امیدوارم که بتدریج با عادی شدن امور آموزشی و حضور دانشجویان در کلاس های درس، دانشجویان رسوبی نیز زودتر فارغ التحصیل شوند و برای سال آینده نیز بتوانیم با راه اندازی رشته های خاص بین رشته ای، تعداد دانشجویان را افزایش بدهیم.


*****


   در بخش پایانی این نشست، دکتر بیژن خراسانی در سخنانی، با اشاره به اینکه سه بهار را در مسئولیت معاونت درمان دانشگاه سپری کرده است، از رئیس دانشگاه، هیات رئیسه و مدیران بخش های مختلف تشکر کرد که با راهنمایی و همکاری با معاونت درمان، این معاونت را در تحقق اهدافش یاری کردند.


    وی افزود: زمانی که این مسئولیت را پذیرفتم، با حجمی از انتظارات و نیازها روبه رو بودیم، چهارچوبی به عنوان معاونت درمان در ساختار دانشگاه وجود نداشت و طی این مدت، با طراحی گام های اول، دوم و سوم، جایگاه معاونت درمان در ساختار دانشگاه مشخص شد و با همکاری مدیران زیرمجموعه این معاونت، و کادر درمانی در مراکز تابعه، موضوع درمان جزئی از دیگر فعالیت های دانشگاه قرار گرفت، تمام امور درمان به اطلاع هیات رئیسه می رسید و شرایطی که نیاز بود از طریق درمان فراهم شود، بصورت کم نظیری اتفاق افتاد.


   دکتر خراسانی به برخی از فعالیت ها همچون تکمیل و تثبیت ساختار معاونت درمان، بیمه گری و استفاده از پوشش بیمه ای، تهیه رایگان، نیم بها و یا با ارز دولتی تعداد زیادی از اقلام مورد نیاز مراکز درمانی از طریق هیات امنای ارزی که بالغ بر میلیاردها تومان می شد، اشاره کرد و افزود: خدا را شاکرم که در کنار دوستان و همکارانی بودم که از راهنمایی و نکات ارشادی آنان استفاده کردم و ان شاالله اثرات آن در ادامه کار، بنفع نیازمندان باشد.


   رئیس دانشگاه در این زمینه گفت: جنابعالی (دکتر خراسانی) از خانواده دانشگاه هستید و تودیع برای جنابعالی نخواهیم داشت چون به عنوان مشاور و عضو هیات رئیسه، همچنان در خدمتتان هستیم.


    در ادامه نشست نیز همه اعضای هیات رئیسه بصورت جداگانه در سخنانی از خدمات دکتر خراسانی طی سالهای اخیر و در دوران کرونا قدردانی کردند و برای ایشان آرزوی سلامتی و دعای خیر داشتند.


    دکتر خانکه در پایان این جلسه، تصمیم گیری نهایی در خصوص برخی از موارد دستورجلسه را به بررسی بیشتر و تبادل نظر در جلسه بعد موکول کرد و افزود: یک نشست هیات رئیسه نیز فقط به بحث تحول مرکز روانپزشکی رازی اختصاص خواهد داشت.



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 22279
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: