• 1397/05/06 - 13:38
  • - تعداد بازدید: 5182
  • - تعداد بازدیدکننده: 93
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت :

جایگاه علوم پزشکی کشورمان از رتبه 49 به رتبه 17 ارتقا یافته است

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به این که ده درصد از اعضای هیات علمی کشور، از جامعه پزشکی هستند و سی درصد تولیدات علم در کشور در حوزه علوم پزشکی می باشد، لذا می توان گفت که سهم تولیدات جامعه پزشکی سه برابر نیروی انسانی آن است.


   معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به این که ده درصد از اعضای هیات علمی کشور، از جامعه پزشکی هستند و سی درصد تولیدات علم در کشور در حوزه علوم پزشکی می باشد، لذا می توان گفت که سهم تولیدات جامعه پزشکی سه برابر نیروی انسانی آن است.
به گزارش وبدا، دکتر رضا ملک زاده در سفر به سمنان ضمن دیدار و گفتگو با هیات رییسه و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، درخصوص پیشرفت های علم پزشکی در ایران اظهار داشت: کشور ایران در بین کشورهای دنیا در زمینه علوم پزشکی، رتبه 17 و در بین یک درصد دانشمندان برتر دنیا، کشور ما رتبه 50 را کسب کرده و با توجه به این درصدها جایگاه علمی ما از 49 به 17 ارتقاء یافته است
دکتر ملک زاده افزود: دانشمندان جوان ما با توجه به جایگاه علمی مطلوب در جهان و برخورداری از پتانسیل بالا، می توانند جزو دانشمندان برتر دنیا باشند.
دکتر نوید دانایی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان نیز، گفت: این دانشگاه مسیر مشخصی برای حوزه پژوهشی دانشگاه ترسیم کرده و امیدوارم با هدایت و حمایت وزارت بهداشت بتوانیم آینده خوبی را در این حوزه شاهد باشیم.
دکتر حسین وطن پور، رییس مرکز توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت هم در این نشست بیان کرد: با توجه به ارتقاء و پیشرفت جایگاه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، می توان گفت که توقع و خواسته های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از این دانشگاه افزایش یافته و امیدوارم بتوانید با تلاش و همکاری بیشتر جامعه پژوهشی این دانشگاه، جایگاه مرتفع تری را در سطح کشور و هم تراز با دانشگاه های مادر کسب کنید.
وی افزود: حوزه سلامت برای خرید محصولات سلامت محور آمادگی کامل دارد و شما در مراکز فناوری و با همکاری شرکت های دانش بنیان ضمن بررسی نیازهای جامعه، تحقیقات خود را به محصولات تبدیل کنید.
در ادامه این نشست مدیران پژوهشی و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با طرح موضوعات مختلف پژوهشی، دیدگاه های خود را بیان داشته و مدیران وزارتی حوزه پژوهش با ارائه راهکارهای عملیاتی به موضوعات مطرح شده پاسخ دادند.


گذر دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از عرصه تولید علم به عرصه تولید محصول و ثروت
براساس این گزارش، در ادامه دکتر ملک زاده در نشست دیگری که در راستای برنامه های آتی حوزه پژوهش دانشگاه علوم پزشکی سمنان برگزار شد، گفت: با توجه به پیشرفت و ارتقای دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در بین دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، می توان گفت که این دانشگاه با تلاش و همت بیشتر می تواند در حوزه پژوهش در کشور حرفی برای گفتن داشته باشد.
وی ادامه داد: با تلاش بیشتر در حوزه فناوری و با توجه به زیرساخت های مناسب این دانشگاه، می توانید تحقیقات این دانشگاه را به عرصه تولید محصولات سلامت محور ارتقاء داده و برای محققان و شرکت های دانش بنیان، تحقیقات را به سرمایه تبدیل کنید.
دکتر وطن پور، نیز با اشاره به ارتقای زیرساخت های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، اظهار داشت: با عنایت به زیرساخت های مناسب پژوهشی این دانشگاه، تلاش کرده تا تحقیقات را در این دانشگاه هدفمند شود و شرکت های دانش بنیان را متقاعد به تولید محصول کنید.
دکتر دانایی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سمنان نیز در این نشست تصریح کرد: با توجه به این که پایه ها و زیرساخت های مناسبی در حوزه فناوری در این دانشگاه وجود دارد، با رهنمودهای بزرگان عرصه تحقیقات کشور، مسیر جدیدی در عرصه تحقیقات و فناوری در جامعه پژوهشی این دانشگاه ایجاد شد.
 
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان افزود: در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، 9 مرکز تحقیقاتی و 5 شرکت دانش بنیان ثبت شده، فعالیت می کنند که تاکنون حاصل تحقیقات محققان این دانشگاه به کمک شرکت های دانش بنیان، 2 محصول تولید و به بازار فروش عرضه شده است.

برگزاری نشست مجريان طرح کهورت دانشگاه های علوم پزشکی کشور
معاون تحقيقات و فناوری وزارت بهداشت با حضور در نشست مجريان طرح کهورت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور درخصوص اجرای طرح کهورت اظهار داشت: اجرای برنامه کهورت، مطالعه مهمی است که تاثیر بسیاری بر وضعيت سلامت مردم دارد و اگر بتوانيم اين مطالعه را در همين مقياس با همکاری بيشتر مجريان اين طرح ادامه دهيم، در آينده شاهد نتايج بسیار خوبی خواهیم بود.
دکتر ملک زاده ادامه داد: با توجه به اینکه علت بسیاری از بیماری ها در دوران کودکی و بزرگسالی ریشه در مواجهات جنینی و دوران اولیه زندگی دارد، بنابراین مداخلات در جهت پیشگیری از این بیماری ها جزو اولویت های اصلی برای سیستم سلامت انسان تلقی می‏ شود.
معاون تحقيقات و فناوری وزارت بهداشت، تاکید کرد: با ایجاد زیرساخت های علمی مناسب در دانشگاه ها و در سطح کشور، نسل های آینده از سطح سلامت بالاتری برخوردار خواهند بود.
وی افزود: بايد در مطالعه سلامت مادران و نوزادان صبر، حوصله و دقت بسیاری داشت و با نهادینه کردن زيرساخت های علمی مناسب، نتايج آن را در نسل آینده مشاهده خواهیم کرد.
در ادامه این نشست هر یک از مجریان طرح کهورت در دانشگاه های سراسر کشور از عملکرد دانشگاه مربوطه درخصوص این طرح، گزارشی ارائه کردند.


افتتاح Cleanroom دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان
براساس این گزارش، دکتر ملک زاده در این سفر، Cleanroom دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان را نیز افتتاح کرد.
دکتر دانایی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در حاشیه افتتاح این بخش گفت: اتاق تمیز یا Cleanroom  اتاقي است كه در آن غلظت ذرات موجود در هوا كنترل شده و به صورتي به كار گرفته شود كه ورود، توليد و بقاي ذرات داخل اتاق حداقل باشد و همچنین ساير پارامترهاي مربوط مانند دما، رطوبت و فشار در صورت نياز در آن كنترل شود.
دکتر دانایی افزود: برای بهسازی، تجهیز و بهره برداری از پروژه Cleanroom دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، بالغ بر ده میلیارد ریال هزینه شده است.
گفتنی است، در حاشیه این مراسم دکتر ملک زاده از مرکز گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان که یک مرکز تحقیقاتی است، نیز بازدید کرد.



بازدید معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از مرکز کهورت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان
همچنین معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه سفر خود به سمنان ضمن بازدید از مرکز کهورت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان اظهار داشت: در طرح کهورت شاخص های سلامت مادر و جنین توسط مجریان و متخصصین مورد پیگیری قرار می گیرد و پس از تولد نیز سلامت نوزاد متولد شده توسط متخصصین اطفال و دندان پزشکی و شاخص های سلامت نوزاد شیرخوار حداقل تا 5 سالگی به دقت مورد بررسی و آنالیز قرار می گیرد.
دکتر ملک زاده تصریح کرد: در این مطالعه علاوه بر منافع سلامت برای افراد شرکت کننده در مطالعه با شناسایی عوامل خطر بیماری های دوره کودکی و نوزادی، برنامه ریزی مناسب در جهت کنترل عوامل خطر و پیشگیری از وقوع بیماری ها انجام خواهد شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان نیز گفت: پروژه مطالعه سلامت مادران و فرزندان سمنان در کنار سایر مطالعات کهورت متولدین به عنوان بخشی از مطالعه کهورت پرشین قسمتی از یک مطالعه آینده نگر و جمعیت محور بزرگ بر روی جمعیتی منتخب و نماینده جامعه ایرانی است که هم اکنون در قالب یک طرح بزرگ ملی و چند مرکزی در حال انجام است تا DOHaD در جمعیت ایرانی بررسی شود.
دکتر دانایی ادامه داد: یافته ‏های این مطالعه اطلاعات ذی قیمتی برای سیاستگذاران در زمینه مداخلات بر روی ایرانیان  فراهم و علاوه بر این ایران را تبدیل به کشوری پیشرو در زمینه این نوع پژوهش می کند.



بازدید معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از پژوهشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان
براساس این گزارش، دکتر ملک زاده از پژوهشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان نیز بازدید کرد.
دکتر دانایی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در این بازدید پیرامون برخی ویژگی‌های پژوهشکده سلامت، گفت: پژوهشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، مجموعه ای ماموریت محور متشکل از پنج مرکز تحقیقات از شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی با هدف و ماموریت مشترکی در زمینه سلامت است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سمنان در پایان این بازدید خاطرنشان کرد: مراکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، تحقیقات سرطان، تحقیقات مراقبت های پرستاری و بخش تحقيقاتي حوزه علوم اعصاب مركز تحقيقات توانبخشي عصبي‌ - عضلاني مراکز مستقر در این پژوهشکده هستند.


انتهای پیام/


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 12380
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: