• 1398/06/07 - 09:39
  • - تعداد بازدید: 6308
  • - تعداد بازدیدکننده: 100
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

جشن دانش آموختگی جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد

جشن دانش آموختگی حدود 120 تن از دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی عصر چهارشنبه با حضور مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی، در سالن اجتماعات شهید احمدی روشن این دانشگاه برگزار شد.


گالری تصاویر


  جشن دانش آموختگی حدود 120 تن از دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی عصر چهارشنبه با حضور مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی، در سالن اجتماعات شهید احمدی روشن این دانشگاه برگزار شد.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در این مراسم که با حضور رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی- دانشجویی و مدیران این مجموعه برگزار شد، فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد شش رشته " سلامت سالمندی، روان پرستاری، رفاه اجتماعی، مدیریت توانبخشی، مددکاری اجتماعی و گفتاردرمانی " و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی شش رشته " کاردرمانی، مددکاری اجتماعی، گفتاردرمانی، ارتوپدی فنی، فیزیوتراپی، رشد و پرورش کودکان پیش دبستانی " با همراهی خانواده هایشان شرکت داشتند.


رئیس دانشگاه: فضای امروز جامعه آماده تر از دو یا سه دهه گذشته نسبت به تاثیرخدمات توانبخشی در ارتقای سلامت جامعه است


   رئیس دانشگاه علوم بهزیستی طی سخنانی در این مراسم گفت که خوشبختانه فضای امروز جامعه آماده تر از دو یا سه دهه گذشته نسبت به جایگاه و تاثیر خدمات توانبخشی در نظام سلامت کشور است و آگاهی مردم و مسئولان سبب افزایش مراکز ارائه دهنده این خدمات و اشتغال بیشتر کارشناسان و متخصصان این حوزه شده است.


   دکتر" امیرمسعود عرب " با بیان تاریخچه ای از تاسیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، به عنوان ارگانی دانشگاهی که به سلامت، به صورت تخصصی و درسه حوزه " توانبخشی، سلامت اجتماعی و سلامت روانی " می پردازد، اظهارداشت: حدود بیست سال پیش و درزمان تاسیس این دانشگاه که بزرگان و اساتیدی مانند دکتر " جغتایی " برای تاسیس دانشگاه تلاش می کردند، حتی برخی از مسئولان وقت وزارت بهداشت نسبت به ضرورت تاسیس این دانشگاه و وجود رشته هایی در حوزه های توانبخشی و سلامت اجتماعی، تردید داشتند، بویژه که تربیت نیروی متخصص تا سطح دکترا در این حوزه ها را لازم نمی دانستند و لذا در پذیرش دلایل تاسیس دانشگاه و رشته های مربوط به سه حوزه سلامت، مقاومت می کردند.


   وی افزود: اما امروز تقریبا تمامی دست اندرکاران نظام سلامت، بیش از 70 درصد عوامل موثر بر سلامت جامعه را مربوط به خارج از مجموعه وزارت بهداشت و در حیطه سلامت اجتماعی می دانند.


   وی گفت: خوشبختانه فعالیت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی سالهای گذشته و علمی تر شدن نگاه و نگرش به حوزه توانبخشی و بویژه سلامت اجتماعی، سبب شده تا دانشگاه های بزرگ نیز تازه به فکر تاسیس رشته هایی مانند مددکاری اجتماعی و رفاه اجتماعی بیافتند.


   دکتر عرب با اشاره به حضور یک جراح ارتوپد در میان داوطلبان تحصیل در مقطع دکتری رشته فیزیوتراپی، افزود: آگاهی نسبت به جایگاه خدمات توانبخشی در کنار خدمات پزشکی و در یک تیم درمانی، طی سالهای اخیر افزایش یافته و پزشکان نیز به ضرورت استفاده از خدمات توانبخشی در درمان بیمارانشان پی بردند.


   وی همچنین به رشد و توسعه دانشگاه علوم بهزیستی طی سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: در این دانشگاه تلاش می شود تا دانشجویان از مقطع پایه تا تحصیلات تکمیلی، با مباحث روز دنیا آشنا شوند و بتوانند از آموخته های خود در جهت ارتقای سطح سلامت جامعه استفاده کنند.


   دکتر عرب افزود: خوشبختانه از حدود 15 سال پیش، اولین و تنها بیمارستان تخصصی توانبخشی کشور تحت مدیریت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی است و هر چند که دارای تعداد تخت محدودی می باشد، اما ضریب اشغال تخت آن، بالای 95 درصد است و باید با همکاری وزارت بهداشت به فکر توسعه این مراکز درمانی باشیم.


   وی ادامه داد: بزرگترین سانتر روانپزشکی کشور (مرکز روانپزشکی رازی)  نیز تحت مدیریت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی است که با 1370 تخت مصوب و اشغال 1200 تخت، با بهره گیری از توان علمی اعضای هیات علمی و متخصصان بنام، انواع خدمات روانپزشکی را به نیازمندان و بیماران ارائه می دهد.


   رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در پایان سخنانش، خطاب به دانش آموختگان شرکت کننده در این مراسم تاکید کرد: ما باید بتوانیم فرآیندی که برای تغییر نگرش و ارتقای حوزه های توانبخشی، سلامت اجتماعی و سلامت روان توسط گذشتگان طی شده، ادامه بدهیم و با فعالیت و تلاش مسئولانه برای ارائه خدمات مناسب به بیماران و نیازمندان جامعه، میراث دار خوبی برای بزرگانی باشیم که این دانشگاه را تاسیس کردند.


******


معاون فرهنگی- دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی: بهترین عبادت، خدمت به خلق است


   معاون فرهنگی- دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی درجشن دانش آموختگی دانشجویان این دانشگاه، ضمن تبریک به دانش آموختگان توصیه کرد: تلاش هایتان برای کسب منافع مالی نباشد و هرچند که کسب درآمد خوب است، اما هدف نیست، بلکه وسیله ای است برای خدمتگزاری به مردم، همچنانکه، بهترین عبادت، خدمت به خلق است.


   دکتر" حسن شاکری " افزود: از دانش آموختگان انتظار است که در مسیر تکامل، پله های تکامل را طی کرده و از آموخته های خود برای تامین و ارتقای سطح سلامت مردم استفاده کنند و در مقابل بیت المالی که برای تحصیل آنان صرف شده، نیاز مخاطبان این خدمات که از اقشار محروم جامعه هستند، رفع کنند.


   در ادامه این مراسم، دانش آموختگان شرکت کننده ضمن قرائت دسته جمعی سوگندنامه، لوح تقدیر و تندیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی را از سوی رئیس و معاون این دانشگاه دریافت کردند.


  در پایان نیز هنرمندان ناشنوای گروه " آوای دستان "، طنزپرداز نابینا (سلامی) و گروه موسیقی، به اجرای برنامه های هنری و فرهنگی پرداختند.


    لازم به ذکر است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات، به تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800 نیروی متخصص، در رشته های تخصصی سه حوزه سلامت ( رفاه و سلامت اجتماعی، سلامت روانی و توانبخشی )  همچون " فیزیوتراپی، کاردرمانی، ارتوپدی فنی، ارگونومی، گفتاردرمانی، مدیریت رفاه و سلامت اجتماعی، مددکاری اجتماعی، مشاوره و روانشناسی بالینی، سلامت در حوادث و بلایا، و همچنین روانپزشکی، روانشناسی، پرستاری توانبخشی و ... " ، می پردازد.


    این دانشگاه منحصربفرد که تحت نظارت وزارت بهداشت فعالیت می کند، در بعضی از رشته ها بعنوان تنها برگزارکننده، و در برخی دیگر نیز بعنوان اولین برگزارکننده دوره های تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) در داخل و خارج از کشور شناخته شده است.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 14983
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: