جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد
ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با حضور رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی دانشجویی، نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، مدیر امور فرهنگی، نماینده اعضای هیئت علمی و نماینده بسیج جامعه پزشکی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛ دکتر" سید علی حسینی" رئیس دانشگاه در ابتدای جلسه ستاد اقامه نماز گفت: موضوع نماز اهمیت بسیار زیادی دارد و اصلیترین فعالیت فرهنگی است و هیچ موردی بالاتر از مسئله نماز نیست و حلال تمام مشکلات و مسائل نماز است.
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ادامه داد: سعی شود از پراکنده کاری جلوگیری شود، بانک اطلاعاتی دانشجویانی که در این حوزه فعالیت دارند تهیه و طی نشستی با آنان و اساتید دغدغه مند این حوزه مسائل مختص نماز رصد و هم اندیشی شود، مباحث فضاسازی محیطی هم میتواند تاثیرگذار باشد.
در ادامه سایر اعضای جلسه پیرامون دستور جلسه به بحث و تبادل نظر پرداختند و فعالیتهای نماز در بیمارستانها و سطح دانشگاه، جلسات هماندیشی با محوریت سلامت معنوی با رویکرد نماز، فرهنگ اقامه نماز اول وقت، تبیین و تبلیغ نماز، تقدیر از اساتید برتر حوزه سلامت معنوی، برنامه ریزی در خوابگاه های دانشجویی و ایجاد مشوقهایی برای دانشجویان و فعال کردن کانون نماز برای دانشجویان و دسترسی به بانک اطلاعاتی و احصاء سلسله نشستها و اردوهای وفاق پیرامون سلامت معنوی از مهم ترین محورهای این جلسه بود.
برخی مصوبات ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی به این شرح است: عملیاتی شدن مصوبات جلسه اسفند ماه سال 1402 و بررسی مصوبات فوق الذکر، انجام تحقیقات پژوهشی پیرامون نماز ، معرفی و تجلیل از اساتید و دانشجویانی که بصورت مرتب و منظم در مراسم نماز جماعت دانشگاه حضور دارند. ساخت کلیپ پیرامون موضوع نماز، تجهیز نمازخانههای خوابگاههای دانشجویی و مراکزدانشگاه، تبیین مسئله نماز در فضای مجازی دانشگاه، گروه نهج البلاغه دانشگاه در پیام رسان ایتا ایجاد و در این خصوص اطلاع رسانی شود.
در این جلسه مصوب شد؛ جلسهای با حضور مدیران و اساتید در معاونت توسعه هماهنگ شود و به معاونتها و گروهها اعلام شود در زمان انجام فریضه نماز هیچ جلسه و کلاسی برگزار نشود و در زمان کارورزی دانشجویان در هنگام اذان از برگزاری نماز دانشجویان ممانعت به عمل نیاید. حلقه معرفتی در حوزه نماز در قالب جلسات هم اندیشی اساتید که غالبا در حوزه انجام وظایف نهاد رهبری است، حداقل فصلی یکبار برگزار شود.