• 1403/02/27 - 14:35
  • - تعداد بازدید: 640
  • - تعداد بازدیدکننده: 622
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
نماینده گروه ترویج و فرهنگ سازی ستاد نانو مطرح کرد:

حمایت شبکه نهادهای ترویجی نانو از انجمن های علمی

نماینده گروه ترویج و فرهنگ سازی ستاد نانو در اولین جشنواره گردهمایی علمی دانشجویی science slam، برگزاری این رویداد را گامی در ساماندهی چالش های بین رشته‌ای عنوان کرد و از حمایت شبکه نهادهای ترویجی نانو از انجمن های علمی خبر داد.

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، مهندس محمد محمدی نماینده گروه ترویج و فرهنگ سازی ستاد نانو در اولین جشنواره گردهمایی علمی دانشجویی science slam  که در تاریخ 26 و 27 اردیبهشت ماه در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزارشد،ضمن تشریح مختصری از حمایت‌های ستاد نانو از فعالیت‌های دانشجویی توضیحاتی را در خصوص روند ترویج فناوری نانو در رشته‌های مرتبط با علوم پزشکی ارائه داد .

وی گفت: به دنبال گسترش شبکه‌های نهادهای ترویجی در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور هستیم تا بتوانیم معرفی بهتری از برنامه‌های حمایتی ستاد از فعالیت‌های ترویجی آموزشی پژوهشی و کارآفرینی در سطح دانشگاه داشته باشیم  و خوشبختانه با science slam تعامل  خوبی را با این دانشگاه آغاز کردیم و این مسیر را ادامه می دهیم.

محمدی همچنین اظهار امیدواری کرد که با ارتقای میزان همکاری و ارتباط با انجمن‌های علمی دانشگاه علوم پزشکی تعداد استارتاپ‌های نانویی این دانشگاه‌ها رشد جهشی داشته باشد .

وی گفت: برگزاری رویداد ساینس اسلم برای اولین بار توسط دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی می‌تواند آغازگر خوبی برای کل کشور باشد و با توجه به شعار برنامه همگرایی بین رشته ای می توان کارهای مشترک خوبی را آغاز کرد.

محمدی اظهار داشت: در ستاد نانو محصولاتی در حوزه تشخیص بالین داریم و نیازمند همگرایی و تشکیل تیم فناوری متخصصان حوزه‌های مرتبط هستیم و تشکیل تیم‌های فناورانه کار مهمی است که این رویداد علمی نشان داد ، می‌توان با تقسیم بندی دانشکده‌ها و تشکیل گروه‌های کوچک دانشجویی ، چالش‌های بین رشته‌ای را ساماندهی کرد .

وی با تاکید بر ضرورت لزوم ورود به علم و فناوری داخل دانشگاه‌های کشور گفت: یکی از زیرساخت‌های رسیدن برای علم و فناوری داخل کشور، حمایت از واحدهای دانشجو محور، انجمن‌های علمی و گروه‌های دانشجویی است و شبکه نهادهای ترویجی نانو این حمایت را خواهد داشت.

محمدی با تشریح تاریخچه ساختار نانو در کشور گفت: در تولیدات نانو فناوری رتبه ۵ آسیایی را داریم و بیش از ۱۸۰۰ محصول نانویی در کشور داریم اما به دنبال توسعه این علم و مشارکت با دانشگاه‌ها هستیم و بحث نانو و ساینس اسلم و همگرایی این موارد می‌تواند نتایج خوبی را به دنبال داشته باشد و در این مسیر حمایت لازم را خواهیم داشت تا شاهد نتایج مطلوبی باشیم.

گفتنی است اولین جشنواره گردهمایی علمی دانشجویی (science slam) 26و27 اردیبهشت ماه سال جاری با برگزاری کارگاه‌های آموزشی متعدد در حوزه خلاقیت،کار تیمی و ..،  اجرای متعدد ساینس اسلم توسط منتخبین کمیته داوری و اهدا جوایز به برگزیدگان در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزارشد.

انتهای پیام/

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 30697
خبرنگار

فاطمه گلرخ

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: