• 1401/02/21 - 18:21
  • - تعداد بازدید: 946
  • - تعداد بازدیدکننده: 102
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
از اوایل مهرماه و همزمان با آغاز سال جدید تحصیلی؛

دانشکده و پژوهشکده "سلامت اجتماعی" در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی راه اندازی می شود

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در نشست هیات رئیسه دانشگاه اعلام کرد که دانشکده و پژوهشکده سلامت اجتماعی از اوایل مهرماه راه اندازی می شود، ضمن آنکه باید مقدمات مربوط به راه اندازی دانشکده های دیگر و تاسیس پژوهشکده سیاستگذاری توانبخشی زودتر انجام شود.

   رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در نشست هیات رئیسه دانشگاه اعلام کرد که دانشکده و پژوهشکده سلامت اجتماعی از اوایل مهرماه راه اندازی می شود، ضمن آنکه باید مقدمات مربوط به راه اندازی دانشکده های دیگر و تاسیس پژوهشکده سیاستگذاری توانبخشی زودتر انجام شود.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دکتر حمیدرضا خانکه با تبریک فرارسیدن هفته سلامت، گفت: متاسفانه در این هفته، روزی به عنوان " توانبخشی " نامگذاری نشده است و ان شاالله که برای سال آینده باید در حوزه شهر تهران و هم در حوزه کشوری، یک روز به حوزه توانبخشی و سلامت اجتماعی اختصاص پیدا کند.


   وی از استخراج " کلان برنامه " هایی برای معاونت های مختلف خبر داد که در این هفته به معاونت ها ابلاغ می شود، و توضیح داد که این کلان برنامه ها در راستای برنامه ها و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و وزیر بهداشت تهیه شده است و باید دانشگاه به دوره جدیدی از فعالیت خود وارد شود. سند جامع توانبخشی در حال نگارش است و بنظر می آید که در این سند، نقش دانشگاه ما پررنگ تر از سابق باشد.


    دکتر خانکه متذکر شد که گروه های آموزشی باید به حوزه سیاستی توانبخشی وارد شده و خلاصه های سیاستی تهیه  کنند و تاثیرگذار باشند. بواسطه همین موضوع، از معاونت پژوهشی خواستیم که پژوهشکده سیاستگذاری توانبخشی را راه اندازی کنند و این برنامه مورد حمایت وزیر بهداشت است که حوزه هایی همچون SDH ، مدیریت توانبخشی، سالمندی ، در کنار هم قرار بگیرند و به حوزه سیاستگذاری توانبخشی وارد شوند.


    وی به برنامه افزایش تعداد دانشجویان برای سال آینده تحصیلی اشاره کرد و افزود: معاونت آموزشی علاوه بر افزایش تعداد دانشجویان، از گروه های آموزشی بخواهد که رشته های جدید و رشته های بین رشته ای تعریف کنند، ضمن آنکه می توانند با  توجه به پتانسیل تخصصی موجود در گروه ها، برگزاری دوره های مهارتی را در برنامه های خود قرار بدهند و در این جهت حرکت کنند و منابع کسب شده از این برنامه، در اختیار گروه قرار می گیرد و دانشگاه هیچ سهمی را از این درآمد نخواهد داشت.


    دکتر خانکه ادامه داد: گروه های پرستاری، فیزیوتراپی، کاردرمانی و دیگر گروه ها، دوره های کوتاه مدت طراحی کنند، با همکاری EDC ، در این زمینه برنامه ریزی کرده و دانشجویان دکتری را درگیر این دوره ها کنند و درآمد حاصل از این فعالیت را  نیز در گروه و برای اساتید همکار در این برنامه هزینه کنند.


    وی در بخش دیگری از سخنانش به ضرورت مراقبت از دانشجویان و راهنمایی آنان در داشتن رفتار و پوشش مناسب در دانشگاه و رعایت مقررات مربوطه پرداخت و از اعضای هیات رئیسه خواست تا همه همکاری کرده و این مسئولیت را فقط مختص یک واحد و یا بخش خاصی ندانند، بلکه همه موظفند که در صورت لزوم، به دانشجویان، تذکر بدهند، بویژه گروه های آموزشی باید مراقب دانشجویان خود باشند، باید اوقات فراغت دانشجویان با فعالیت های علمی و موقعیت های آموزشی پر شود، و به دانشجویان راهنمایی کنند که دانشگاه محل آموزش، با قوانین مشخص است و باید این قوانین از طرف همه اهالی دانشگاه از جمله دانشجویان رعایت شود.


   وی همچنین درباره راه اندازی پروژه های عمرانی مربوط به مراکز درمانی گفت که باید تلاش کنیم تا پایان خردادماه سالجاری، مرکز یافت آباد راه اندازی شود، ضمن آنکه مشکلات راه اندازی مرکز ایثار در مرکز روانپزشکی رازی نیز پیگیری و زودتر نسبت به رفع این مشکلات و راه اندازی آن اقدام شود.


    رئیس دانشگاه همچنین در پی گزارش معاون توسعه مدیریت دانشگاه در خصوص چگونگی پرداخت اضافه کاری همکاران دانشگاه، گفت: به منظور ایجاد انگیزه در راستای اهداف دانشگاه و پرداخت هدفمند اضافه کاری و با توجه به فرایندها و شاخص های مربوط به هر فعالیت، اضافه کار پرداخت خواهد شد.


   دکتر خانکه تاکید کرد که سیاست دانشگاه، کاهش اضافه کاری ها نیست، بلکه در نظر داریم تا به عنوان ابزار مدیریتی و جهت افزایش انگیزه در کارکنان، از آن استفاده شود.


   وی همچنین به برگزاری اولین جشنواره ملی و ایده بازار حوزه توانبخشی در آذرماه امسال اشاره کرد و افزود: دبیرخانه دائمی این جشنواره که مقرر شده تا بصورت سالانه برگزار شود، در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی مستقر خواهد شد و با توجه به شعار امسال و تاکید مقام معظم رهبری و همچنین نیاز جامعه به تجهیزات کمک توانبخشی، باید بخش فناوری دانشگاه نیز فعالتر از گذشته، عمل کند.


*****


   در ادامه، دکتر فریدون لایقی معاون درمان و توانبخشی دانشگاه در سخنانی ضمن تشکر از رئیس دانشگاه که اعتماد کردند و مسئولیت معاونت درمان را به ایشان سپردند، ابراز امیدواری کرد که با همکاری دیگر مسئولان دانشگاه، توفیق در اجرای برنامه ها حاصل شود.


    وی سپس با اشاره به مجموعه خدماتی، ورزشی و ... موسسه ایثار از مجموعه های تحت پوشش بنیاد شهید که دارای مجتمع توانبخشی نیز می باشد، گفت: بنیاد شهید در نظر دارد که برای مدیریت و فعالیت این مجتمع توانبخشی (دهکده نشاط) که دارای امکانات و بهترین تجهیزات لازم است، از دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی کمک بگیرد و برای دانشگاه نیز فرصت خوبی است که از این مرکز توانبخشی به عنوان فیلدهای آموزشی و خدماتی استفاده کند.


    دکتر لایقی افزود: با توجه به وجود تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید و وزارت بهداشت، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز می تواند قرارداد همکاری با بنیاد شهید برای سه سال آینده منعقد کرده و این همکاری را بصورت رسمی آغاز کند. لذا پیش نویس قرارداد مربوطه تنظیم شده تا در صورت موافقت هیات رئیسه، انعقاد تفاهم نامه همکاری با بنیاد شهید پیگیری شود.


    در ادامه این نشست، دکتر خرم خورشید، دکتر حسینی، دکتر موسوی، دکتر شاهرخی، دکتر ابراهیمی، دکتر فرخی و دکتر شاه محمدی با اظهار نظر در خصوص موضوع یادشده، پیشنهادهایی در این ارتباط مطرح کردند.


   دکتر خانکه رئیس دانشگاه با جمع بندی نقطه نظرهای هیات رئیسه، موافقت هیات رئیسه با انعقاد قرارداد همکاری با بنیاد شهید را اعلام کرد و در عین حال ، افزود: اما در ارتباط با دهکده نشاط، باید برنامه مشخصی برای راه اندازی آن و چگونگی حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان دکتری در این مرکز داشته باشیم.



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 22489
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: