• 1395/08/19 - 11:25
  • - تعداد بازدید: 2915
  • - تعداد بازدیدکننده: 56
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

دومین رویداد ملی " اینوتک سلامت " آغاز به کار کرد

دومین رویداد ملی " اینوتک سلامت " از امروز (چهارشنبه) با حضور قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ، رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت ، رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و رییس پژوهشگاه ابن سینا در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز به کار کرد.



    دومین رویداد ملی " اینوتک سلامت " از امروز (چهارشنبه) با حضور  قائم مقام معاونت تحقیقات و  فناوری وزارت بهداشت ، رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت ، رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و رییس پژوهشگاه ابن سینا  در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز به کار کرد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و تو انبخشی ، در این همایش سه روزه (تا 21 آبان ماه) ، حداقل حدود 300 تن از مسئولان شرکت‌های فناور، دانشجویان و علاقه مندان به کارآفرینی و دارای ایده، سیاست‌گذاران حوزه سلامت، مدیران موفق شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های بازار‌ساز حوزه سلامت، سرمایه‌گذاران خطر‌پذیر و مدیران مراکز رشد سلامت و پارک‌های علم و فناوری حوزه سلامت از سراسر کشور برای حضور در پانل ها و کارگاههای تخصصی و همچنین دیدن نمایشگاه محصولات تولیدی شرکت های فناور که بمناسبت این همایش برپا شده ، شرکت کرده اند.


    " اینوتک سلامت " رویداد مهم کارآفرینی و فناوری اختصاصی حوزه سلامت است که برای دومین بار در کشور و به دنبال حرکت مبتکرانه و موفق دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در برگزاری نخستین رویداد اینوتک سلامت،  با مشارکت  مرکز رشد فناوری سلامت ابن سینا، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، وزارت بهداشت ، جهاد دانشگاهی و دهها مرکز علمی دیگر برگزار شده است.


        *****



رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، ایجاد دبیرخانه دائمی برای برگزاری همیشگی اینوتک سلامت را پیشنهاد داد


    رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، در مراسم افتتاحیه دومین رویداد ملی اینوتک سلامت ، " ایجاد دبیرخانه دائمی اینوتک سلامت " جهت برگزاری همیشگی اینوتک سلامت را پیشنهاد داد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، دکتر " حمیدرضا خرم خورشید " بعنوان رئیس دومین رویداد ملی اینوتک سلامت ، افزود: دبیرخانه دائمی برای این همایش ملی نیاز است چرا که با توجه به رویکرد جدید اینوتک سلامت، این همایش صرفا به مطرح کردن مقالات و برگزاری سخنرانی ها نمی پردازد بلکه با برگزاری پانل ها و کارگاههای مختلف در حیطه های مختلف حوزه فناوری سلامت ، سعی در آموزش و تبادل تجربیات به فناوران دارد.


      وی طی سخنانی در مراسم افتتاحیه ضمن خیرمقدم به تمامی شرکت کنندگان و مسئولان حاضر ، گفت : خوشبختانه هم اکنون در ارتباط با اهمیت فناوری های سلامت ، حساسیت ویژه ای در کشور ایجاد شده و هر چند که فعالیت ها هنوز در خور این موضوع نیست ، اما ایجاد حساسیت نیز مهم است.


    وی تاکید کرد که " فناوری " ، باید گفتمان غالب در کشور و یک استراتژی مهم محسوب شود و برای فناوری ، در حوزه های آموزش و پژوهش ، اهمیت قائل شویم و برای اینکار ، آموزش و فرهنگ سازی ، بسیار حائز اهمیت است.


   دکتر خرم خورشید  با اشاره به اینکه همیشه آموزش و فرهنگ سازی ، در کوتاه مدت جواب نمی دهد ، افزود: اگر در آموزش و فرهنگ سازی ، به فناوری اهمیت دهیم ، در طولانی مدت باعث نهادینه شدن فناوری و اقتصاد مقاومتی در کشور خواهد شد.


    وی همچنین از چگونگی شکل گیری دومین اینوتک سلامت گفت که با گفت وگوهای سه جانبه میان  دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و پژوهشگاه ابن سینا و ضرورت برگزاری دومین رویداد اینوتک سلامت در کشور ، این همایش برگزار شد.



   رییس دومین رویداد ملی اینوتک سلامت از حضور بیش از 30 شرکت دانش بنیان در این همایش ملی گفت که حداقل 150 تن از کارشناسان و متخصصان از طریق این شرکت ها و حدود یک صد متخصص و فناور فعال با جایگاه حقیقی و حقوقی ، در این رویداد بزرگ شرکت کرده اند.


   وی با اشاره به اینکه گستره فعالیت فناوری سلامت ، تا حداقل ده حیطه افزایش یافته است ، اظهارداشت :  از این ده حیطه ، چهار حیطه " تجهیزات پزشکی و توانبخشی ، فرآورده های دارویی و تشخیصی ، خدمات گردشگری سلامت ، و فناوری اطلاعات پزشکی و سلامت " برای کار دومین رویداد ملی اینوتک سلامت ، انتخاب شده و در قالب اهداف مدیران مراکز رشد و پارک های علم و فناوری ، و کارآفرینان و شرکت های فناور، بصورت پانل ها و کارگاههای تخصصی برگزار می شود.


     رییس دومین رویداد ملی اینوتک سلامت در پایان سخنانش ، به تمامی ایده پردازان و فناوران شرکت کننده در این همایش نوید داد که به سه ایده و طرح که پتانسیل عملی و تجاری سازی دارد و در این همایش مطرح می شوند، از 50 تا 100 میلیون تومان تسهیلات بدون بهره اعطا خواهد شد.


 







انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


تهیه عکس : صحت

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 9338

تصاویر

کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: