• 1395/07/28 - 12:30
  • - تعداد بازدید: 2936
  • - تعداد بازدیدکننده: 89
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

دکتر موسوی: دانشگاه علوم بهزیستی، پیشرو در آموزش مبانی حفاظت محیط زیست به دانشجویان است

دکتر " نجم السادات موسوی " عضو هیات علمی گروه علوم پایه دانشگاه علوم بهزیستی و یکی از اساتید دست اندرکار طراحی کارگاه آموزشی " شناخت مبانی حفاظت محیط زیست کشور " گفت: دانشگاه علوم بهزیستی در میان تمامی دانشگاههای کشور، پیشرو در آموزش مبانی حفاظت محیط زیست به دانشجویان است.



دکتر " نجم السادات موسوی " عضو هیات علمی گروه علوم پایه دانشگاه علوم بهزیستی و یکی از اساتید دست اندرکار طراحی کارگاه آموزشی " شناخت مبانی حفاظت محیط زیست کشور " گفت: دانشگاه علوم بهزیستی در میان تمامی دانشگاههای کشور، پیشرو در آموزش مبانی حفاظت محیط زیست به دانشجویان است.


    وی در حاشیه برگزاری مراسم افتتاحیه نخستین کارگاه آموزشی " شناخت مبانی حفاظت محیط زیست کشور " ، که برای اولین گروه دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی امسال برگزار شد، به خبرنگار وبدای دانشگاه افزود: با توجه به چالش های شدید زیست محیطی و روند فزاینده هر روزه آن ونیز فقدان آگاهیهای لازم  برای همیاری ومشارکت در حل آنها ازسوی نسل جوان آنچنان مسئولیت اجتماعی وشهر وندی را زیر سوال قرار داده که جزبا تغییر وعادات صحیح اجتماعی وشهروندی به منظور حفظ سرمایه ها ومنابع محیط زیست ، راه دیگری پیش روی نمی یابیم و لازمه چنین حرکتی قطعا از بستر آموزش خواهد بود .


   وی ادامه داد: همچنین با توجه به جایگاه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بعنوان یکی از متولیان پیشتاز و بستر ساز در امر"به زیستن" جامعه ، اساتید این دانشگاه (دکتر نجم السادات موسوی و دکتر مریم شریفیان ثانی ) با پیشنهاد برگزاری این کارگاه برای تمامی دانشجویان مقطع کارشناسی ، به شورای عالی آموزش دانشگاه و تصویب آن در شورا ، موفق شدند تا برای اولین بار در آموزش عالی کشور، این واحد درسی به صورت کارگاه اجباری به همراه فعالیت های عملی با بهره گیری از تیم اساتید خبره و برجسته کار خود را  آغار کند.


   وی اظهارداشت: این کارگاه آموزشی در هر دوره که برای گروههای مختلف از دانشجویان مقطع کارشناسی  برگزار می شود ، شامل هشت جلسه دو ساعته آموزش تئوری ، همراه با یک فعالیت و پروژه عملی خواهد بود که " مدیریت پسماندهای دانشگاه " موضوع فعالیت عملی برای اولین دوره از این کارگاه آموزشی است که دانشجویان در گروههای سه نفره و با نظارت هشت دانشجوی دکتری رشته سلامت و رفاه اجتماعی ، آن را اجرا می کنند.


   دکتر موسوی که پیش از این نیز مدرس مبانی محیط زیست در برخی از رشته های تحصیلی دانشگاه بوده ، گفت: مسائل  محیط زیست ، بزرگترین چالش ملت ها درقرن بیست ویکم است و نیز بحرانهای زیست محیطی ایران ، یکی از شدید ترین بحران های محیط زیست در جهان است. ضمن آنکه پیشرفت تکنولوژی و صنعت، توسعه اقتصادی و نیاز به رفاه بیشتر و سایر عوامل، چنان موجبات تخریب محیط زیست را فراهم آورده که کم و بیش به نگرانی انسان ها در همه جهان نسبت به حفظ سلامتشان دامن زده است.


   وی افزود: مسایلی چون آلودگی آب، هوا،خاک، بحران کم آبی، پدیده گرد و غبار، گرم شدن زمین، تغییرات آب و هوایی، مصرف بی رویه، نشست زمین، بیمار شدن شهرها و حومه آنها به واسطه متراکم تر شدن ساخت و سازها، ترافیک، کاهش فضای سبز و انواع تخریب های محیط زیستی، افزایش ابتلا به بیماری های خطرناک و لاعلاج و صدها چالش دیگر زیست محیطی ، چنان همگان را مضطرب کرده که نه تنها همه افراد در آن مسئول هستند بلکه بایستی حل چالش ها ، دغدغه همه آنها باشد.


    دکتر موسوی تصریح کرد: بدون شک رفع چالش ها و مشکلات محیط زیستی ایران مستلزم مشارکت همه ایرانیان است. اگر هر شهروند با روش های نوین مشارکتی مستقیم و غیر مستقیم درگیر حل مشکلات زیست محیطی شوند، آسیب ها و خسارات محیط زیستی به مرور کاهش می یابند و در بعضی موارد حذف می شوند.


   وی بر کاهش منابع طبیعی تاکید کرد و افزود: این در حالی است که محدودیت های زیست محیطی ، بالندگی کودکان وجوانان سرزمین مان را در معرض آسیب و خطر قرار داده است ، لذا وظیفه تمام مراکز آموزشی و اساتید این مرز و بوم است که کودکان ،جوانان وشهروندان را به سمت رفتار و عادات صحیح و درخور در جهت حفاظت از محیط زیست و بهزیستن سوق دهند.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 9215
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: