به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
رویکرد جدید مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال، بر " تبدیل علم به فناوری " تاکید دارد
مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال با همکاری مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه ، " تبدیل علم به فناوری " را به عنوان رویکرد جدید این مرکز ، مورد تاکید قرار می دهد.
مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال با همکاری مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه ، " تبدیل علم به فناوری " را به عنوان رویکرد جدید این مرکز ، مورد تاکید قرار می دهد.
دکتر " روشنک وامقی " رییس این مرکز تحقیقاتی با اعلام این خبر به خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، افزود : در نشست مشترک با مدیریت و کارشناسان دفتر توسعه فناوری دانشگاه ، مشاوره های لازم در خصوص چگونگی ورود به فناوری و تبدیل فعالیت های علمی به محصولات فن آورانه را دریافت کردیم .
وی ادامه داد: این پتانسیل در مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال به صورت بالقوه وجود دارد ولی تاکنون نگرش به فعالیت های علمی و تولید علم به صورت مطلق بوده و به فکر تبدیل آن به فناوری نبودیم .
دکتر وامقی با تاکید بر اینکه با آشنایی بیشتر با راه و رسم تبدیل علم به فناوری ، می توانیم در آینده ، این رویکرد را محقق کنیم ، اظهارداشت: قرار است ، اگر همکاران در مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال ایده ای را داشته باشند ، با همکاری دفتر توسعه فناوری دانشگاه و شرکت دانش بنیان مستقر در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، بتوانیم ایده را تبدیل به فناوری کنیم.
شایان ذکر است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 21 دپارتمان تخصصی و هشت مرکز تحقیقات از جمله مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال، به تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800 نیروی متخصص در رشته های خاص حوزه های " رفاه اجتماعی، سلامت اجتماعی (وتعیین کننده های آن)، سلامت روانی و توانبخشی" ، می پردازد ، که در برخی از این رشته ها به عنوان تنها برگزارکننده دوره های تحصیلات تکمیلی و phd ، و در تعدادی از آنها ، نخستین مجری دوره های تحصیلات تکمیلی در کشور و حتی کشورهای منطقه شناخته شده است.
این دانشگاه در مجموعه دانشگاههای علوم پزشکی کشور قرار دارد، و با دو بیمارستان توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی و سه مرکز پزشکی – توانبخشی، زیر نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت می کند.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور