• 1400/02/04 - 22:11
  • - تعداد بازدید: 1877
  • - تعداد بازدیدکننده: 137
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، تشکیل جلسه داد

ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی روز شنبه با حضور معاونان، مدیران زیرمجموعه معاونت درمان، مدیر پژوهش و روسای مراکز درمانی تابعه دانشگاه، به ریاست دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه، تشکیل جلسه داد.

   ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی روز شنبه با حضور معاونان، مدیران زیرمجموعه معاونت درمان، مدیر پژوهش و روسای مراکز درمانی تابعه دانشگاه، به ریاست دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه، تشکیل جلسه داد.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه در ابتدای این نشست، با آرزوی قبولی طاعات و عبادات، و پیشاپیش عرض تبریک به مناسبت ولادت امام حسن (ع)، در سخنانی از عملکرد دانشگاه در حوزه کرونا اعلام رضایت کرد و از دکتر خراسانی معاون درمان و همکاران زیرمجموعه این معاونت تشکر کرد که دقیق و بی حاشیه پیگیر مسایل بودند، و در زمینه واکسیناسیون نیز خیلی دقیق و منظم برنامه اجرا شد و با بازدید سرزده ای که از اجرای برنامه واکسیناسیون در بیمارستان رفیده شد، بنظر می آید که رضایت نسبی همکاران در این خصوص جلب شده است.


   وی در پی ملاقات اخیر خود با دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، از آخرین وضعیت شیوع کرونا در استانهای مختلف کشور و اقدامات وزارت بهداشت، در توسعه تخت های بستری در صورت وخامت اوضاع گفت.


   دکتر خانکه با توجه به میزان شیوع کرونا در تهران و چند استان دیگر، هدف از برگزاری این نشست را تبادل نظر جهت سیاستگذاری دانشگاه در شرایط مختلف کرونایی ذکر کرد، ضمن آنکه برای تداوم واکسیناسیون، برنامه ریزی لازم انجام شود.


   در ادامه، دکتر بیژن خراسانی معاون درمان و توانبخشی دانشگاه طی سخنانی، با آرزوی قبولی طاعات و عبادات، گزارشی از چگونگی تهیه واکسن کرونا برای کادر درمانی در مراکز تحت پوشش دانشگاه، تهیه پروتکل و تعیین اولویت ها با نظر نهایی وزارت بهداشت جهت تزریق واکسن ارائه داد و از خدمات دکتر اجلی مدیر پرستاری دانشگاه و مدیران دو بیمارستان روانپزشکی رازی و توانبخشی رفیده و دو کلینیک تابعه دانشگاه برای همکاری و هماهنگی با معاونت درمان تشکر کرد.


  وی افزود: با توجه به تعداد واکسن دریافتی برای امروز و فردا و تزریق آن جهت کادر درمان، برآورد می شود که بیش از  90 درصد از پرسنل واکسن تزریق کرده باشند و برای بقیه همکاران نیز درخواست واکسن شده و اولویت های بعدی مشخص شده است تا بمحض دریافت واکسن، برای بقیه همکاران نیز واکسیناسیون صورت بگیرد و ایمنی همکاران نسبت به کرونا ارتقا یابد.


   دکتر رضا دانشمند رئیس بیمارستان روانپزشکی رازی در سخنانی، از دکتر خراسانی معاون درمان و دکتر اجلی مدیر پرستاری دانشگاه برای برنامه ریزی و اجرای منظم و دقیق برنامه واکسیناسیون در مرکز رازی تشکر کرد.


   وی روش های مختلف برای آمادگی بیمارستانی و چگونگی ارائه خدمات درصورت بدتر شدن اوضاع، براساس پروتکل های موجود و همچنین، نیازهای مربوط به تجهیزات، امکانات لازم و نیروهای تخصصی مورد نیاز جهت درمان بیماران کرونایی را مطرح کرد.


   رئیس بیمارستان روانپزشکی رازی، با اشاره به چگونگی مشارکت بیمارستان و متخصصان این مرکز در اجرای طرح شهید سلیمانی در منطقه امین آباد، پیشنهادات خود در شرایط کنونی را مطرح کرد.


   دکتر خانکه، چند نکته را در اجرای برنامه واکسیناسیون جهت آگاهی معاون درمان و مدیران مراکز درمانی متذکر شد و از مدیران حوزه درمان خواست تا با توجه به امکانات موجود، نیازهای زیرساختی دو بیمارستان را بصورت دقیق مشخص کنند.


   دکتر حسین اخوان معاون درمان بیمارستان توانبخشی رفیده، چند شیوه برای ادامه واکسیناسیون در این بیمارستان و همچنین چگونگی آمادگی بیمارستانی و ارائه خدمات درمانی در صورت بدتر شدن اوضاع کرونایی را عنوان کرد.


   در ادامه این نشست، دکتر خدایی مدیر گروه روانپزشکی، دکتر فرخی معاون توسعه دانشگاه و دیگر اعضای شرکت کننده در مورد مسایل مطرح شده، تبادل نظر کردند و در خصوص مسایل مربوط به چگونگی ارائه خدمات با توجه به امکانات و شرایط دو بیمارستان تصمیم گیری شد.


   دکتر موسویان رئیس کلینیک پزشکی – توانبخشی نظام مافی نیز ضمن تشکر از معاونت درمان در برنامه ریزی و اجرای برنامه واکسیناسیون کرونا، آمادگی این کلینیک برای مشارکت در اجرای برنامه های دانشگاه در شرایط کنونی کرونا را اعلام کرد.


   دکتر اجلی مدیر پرستاری دانشگاه نیز در ادامه، گزارش آماری از تعداد افرادی که در دو بیمارستان و دو کلینیک وابسته به دانشگاه واکسن دریافت کردند و تعداد افراد باقیمانده که در مرحله بعدی اجرای برنامه واکسیناسیون قرار می گیرند، ارائه داد.


   رئیس دانشگاه در ادامه نشست، از همه اعضای ستاد کرونا دانشگاه خواست تا دریافت مراحل بعدی واکسن برای تکمیل برنامه واکسیناسیون، پروتکل و چگونگی اولویت بندی ها را در این ستاد به تصویب برسانند و طی مکاتبه ای رسمی، به ستاد وزارت بهداشت گزارش کنند.


   دکتر خانکه همچنین با جمع بندی مطالبی که بیان شد، برنامه های پیش بینی شده در چند مرحله و با توجه به شرایط کرونایی را ذکر کرد.


   در ادامه، دکتر خراسانی معاون درمان دانشگاه، با اشاره به درخواست معاون فرهنگی – دانشجویی و شورای صنفی دانشجویان مبنی بر قرار دادن دانشجویان مشغول در فیلد (کارورزی) در اولویت برنامه واکسیناسیون، نظر اعضای ستاد را در این خصوص جویا شد، که اعضا ضمن موافقت با اصل این درخواست، داشتن پروتکل مشخص و دقیق جهت اولویت بندی در میان این دانشجویان را مورد تبادل نظر قرار دادند که در نهایت، مقرر شد تا پروتکل ابلاغی وزارت بهداشت برای دانشجویان مشغول به کارورزی در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، با مشارکت سه معاونت فرهنگی – دانشجویی، آموزشی و درمانی، معادل سازی و مشخص شود.


   در پایان این نشست نیز هیات رئیسه دانشگاه با اعطای لوح، از خدمات دکتر حسین اخوان فوق تخصص بیماری های عفونی و معاون درمان بیمارستان توانبخشی رفیده که در دوران کرونا، به همه مراکز درمانی دانشگاه خدمت ارائه داد، تقدیر کرد.



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 18974
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: