• 1395/06/21 - 20:26
  • - تعداد بازدید: 2928
  • - تعداد بازدیدکننده: 78
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

سمپوزیوم دانشمندان علم ژنتیک ایران و فرانسه، چهارشنبه این هفته برگزار می شود

سمپوزیوم علمی ژنتیک ایران و فرانسه ، روزهای چهارشنبه و پنجشنبه این هفته (24 و 25 شهریورماه) در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار می شود.



   سمپوزیوم علمی ژنتیک ایران و فرانسه ، روزهای چهارشنبه و پنجشنبه این هفته (24 و 25 شهریورماه) در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار می شود.


   دکتر" محمدعلی محسنی بندپی " معاون امور بین الملل دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ضمن اعلام این خبر، ارائه آخرین یافته های علم ژنتیک و کاربرد آن در پیشگیری و تشخیص بیماریها و معلولیت ها  را از جمله اهداف  این سمینار علمی بیان کرد.


  وی در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: این سمپوزیوم، با هماهنگی اداره کل امور بین الملل وزارت بهداشت با مراکز تحقیقاتی کشور فرانسه ، پشتیبانی سفارت این کشور در ایران ، و به همت گروه آموزشی و مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی برگزار می شود .


   وی اظهارداشت: مقدمات برقراری  ارتباط  و همکاری های مشترک علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و مراکز تحقیقات پزشکی فرانسه ، ماهها پیش طی نشستی با حضور  مدیرکل امور بین الملل  وزارت بهداشت ، رییس انجمن همکاری های پزشکی ایران و فرانسه و مسئولان دانشگاه علوم بهزیستی در محل این دانشگاه ، فراهم شد.                           


  دکتر محسنی افزود: برقراری همکاریهای مشترک علمی دانشگاه علوم بهزیستی و مراکز تحقیقات پزشکی فرانسه در پی سفر اخیر وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی کشورمان به فرانسه و معرفی هریک از دانشگاههای علوم پزشکی کشور بعنوان مراکز نمونه تحقیقاتی در برخی از تخصص های پزشکی انجام شده است.


   وی گفت: پتانسیل تخصصی و امکانات دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بویژه مرکز تحقیقات و گروه آموزشی ژنتیک این دانشگاه به لحاظ فیزیکی، امکانات تخصصی ، نقش تاثیرگذار محققان و دانشمندان این مرکز تحقیقات ، که از متخصصان و صاحبنظران بنام در سطح دنیا می باشند و همچنین ، فعالیت های تشخیصی مرکز تحقیقات ژنتیک که بیشتر جنبه تحقیقاتی دارند و تمرکز این فعالیت ها بر موضوع های خاص مورد نیاز جامعه مانند " ناتوانی ها ، بیماریهای روانی ، سایکولوژی ، آلزایمر و سرطان ها " ، سبب شد تا این سمپوزیوم  با همکاری مرکز تحقیقات و گروه آموزشی ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شود.


    وی به بیماریهای ژنتیکی ، به عنوان علت 50 درصد معلولیت ها و  به نقش ژنتیک در ابتلای انسان به بیماریها اشاره کرد و افزود: دانشمندان ایرانی و فرانسوی با برگزاری این سمپوزیوم و تحقیقات مشترک ، تلاش می کنند تا به راهکارهای علمی این حوزه در جهت پیشگیری از بیماریها و معلولیت ها دست یابند.


   بگفته دکتر محسنی، مباحث مهم مطرح در این سمپوزیوم دو روزه ، " بررسی علت های مختلف بیماریهای ژنتیکی ، بیماریهای ژنتیکی و سیستم عصبی ، بیماریهای نادر ژنتیکی ، بیماریهای شنوایی ناشی از اختلالات ژنتیکی، پیشگیری از بیماریهای ژنتیکی " می باشد.


   وی افزود: در روز اول سمپوزیوم ، سخنرانی های دانشمندان ایرانی و فرانسوی در خصوص مباحث مختلف حوزه ژنتیک انجام می شود و در روز دوم نیز، جلسات با شرکت گروههای تخصصی مشترک دانشمندان دو کشور بصورت بحث و تبادل نظر علمی در زمینه موضوع های خاصی از حوزه ژنتیک و همچنین، برای تبادل تجربه ها و مهارتهای علمی و تحقیقاتی برگزار خواهد شد.


   وی ادامه داد: در پایان سمپوزیوم نیز، دانشمندان و محققان علم ژنتیک دو کشور ایران و فرانسه ، نتیجه گیری و برنامه ریزی برای تحقیقات مشترک در جهت پیشگیری از بیماریها و معلولیت ها ، و در نهایت، ارتقای سطح سلامت جامعه را خواهند داشت.


   وی ابراز امیدواری کرد: نشست های مشترک علمی میان دانشمندان و صاحبنظران ، یکی از راهکارهای دستیابی به روشهای جدید علمی برای پیشگیری و درمان بیماریهاست تا شاهد سلامت نسل آینده و به حداقل رساندن هرگونه ناتوانی و معلولیت در جامعه باشیم.


   شایان ذکر است، رییس سازمان بهزیستی کل کشور نیز در مصاحبه اخیر خود ، اجباری شدن مشاوره ژنتیک برای زوجهای جوان را اعلام ، و تاکید کرد که بیماریهای ژنتیکی تهدید جدی برای سلامتی جامعه ما محسوب می شود.


      دکتر " اسدی لاری " مدیرکل امور بین الملل وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی کشورمان نیز در نشست قبلی مسئولان دانشگاه  با رییس انجمن همکاری های پزشکی ایران و فرانسه ، جهت فعالیت های مشترک علمی، گفت که مرکز تحقیقات و گروه آموزشی ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، بزرگترین و قوی ترین مرکز تحقیقات ژنتیک در ایران است و با توجه به اینکه این دانشگاه ، جایگاه تخصصی و مشاوره در خصوص توانبخشی دارد، مراکز تحقیقاتی فرانسه می توانند در این بخش ، ارتباطات علمی خود را با دانشگاه علوم بهزیستی گسترش بدهند.


    وی ابراز امیدواری کرده بود که گسترش این همکاری ها و ارتباطات علمی ، در نهایت منجر به اجرای پروژه های مشترک در جهت رفع نیازهای پزشکی کشورمان بشود.


    دکتر " فرهاد حشمتی " رییس انجمن همکاری های پزشکی ایران و فرانسه و رییس انجمن شورای حرفه ای پزشکی فرانسه نیز در آن نشست ، برگزاری سمپوزیوم علمی و تخصصی ژنتیک ، انجام پروژه های مشترک تحقیقاتی و درمانی ، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت برای دانشجویان PhD ، تبادل استاد و دانشجو را از جمله موارد همکاری میان این مرکز بزرگ تحقیقاتی و مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی عنوان کرده بود.


   دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 22 دپارتمان تخصصی و هشت مرکز تحقیقات  از جمله مرکز تحقیقات ژنتیک ، به تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800 نیروی متخصص در رشته های خاص حوزه های " سلامت و رفاه اجتماعی (وتعیین کننده های آن)، سلامت روانی و توانبخشی" می پردازد ، که در برخی از  این رشته ها به عنوان تنها برگزارکننده دوره های تحصیلات تکمیلی وPhD  ،  و در تعدادی از آنها ، نخستین مجری دوره های تحصیلات تکمیلی در کشور و حتی کشورهای منطقه شناخته شده است.


   این دانشگاه در مجموعه دانشگاههای علوم پزشکی کشور قرار دارد، و با دو بیمارستان توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی و سه مرکز پزشکی – توانبخشی، زیر نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت می کند.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 9012

تصاویر

کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: