به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
سمینار " ارتوپدی اطفال " از فردا (چهارشنبه) در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار می شود
سمینار " ارتوپدی اطفال " از فردا (چهارشنبه) به مدت دو روز ، به همت گروه آموزشی ارتوپدی فنی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با همکاری انجمن علمی ارتز و پروتز ایران ، در سالن دکتر شاملو دانشگاه علوم بهزیستی برگزار می شود.
سمینار " ارتوپدی اطفال " از فردا (چهارشنبه) به مدت دو روز ، به همت گروه آموزشی ارتوپدی فنی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با همکاری انجمن علمی ارتز و پروتز ایران ، در سالن دکتر شاملو دانشگاه علوم بهزیستی برگزار می شود.
مهندس " وهاب کاشانی " عضو هیات علمی گروه آموزشی ارتوپدی فنی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در باره این سمینار به خبرنگار وبدای دانشگاه ، گفت : 14 مقاله تحقیقاتی در این سمینار بصورت سخنرانی توسط پزشکان متخصص ارتوپدی ، متخصصان طب فیزیکی و توانبخشی و دکترای ارتز و پروتز که از متخصصان بنام کشور می باشند، ارائه می شود.
بگفته وی ، مهمترین مباحثی که طی دو روز کار سمینار مطرح می شود، " اختلالات ارتوپدی (کلاب فوت، یا پاچنبری ) ، اختلالات مادرزادی ستون فقرات ، دیستروفی عضلانی و CP ، مداخلات ارتزی در CP ، مداخلات برای زانوهای کمانی " خواهد بود.
مهندس وهاب کاشانی خاطرنشان کرد که این سمینار علمی ، 6 امتیاز بازآموزی برای متخصصان ارتز و پروتز و برای پزشکان ارتوپدی ، فیزیوتراپیست ها و کاردرمانگران شرکت کننده ، 4/25 امتیاز در نظر گرفته است .
وی ، اختلالات ستون فقرات ، اختلالات زانو و صافی کف پا ، را از جمله شایعترین اختلالات در جامعه ذکر کرد و استفاده ناصحیح از رایانه ، استفاده ناصحیح از کوله پشتی و بصورت یک طرفه ، استفاده از کفش های نامناسب و فرهنگ آپارتمان نشینی که سبب فعالیت نامناسب کودکان می شود، را از عوامل بروز این اختلالات دانست.
این استاد دانشگاه درخصوص درمان اختلالات مختلف نیز گفت: برخی از اختلالات با درمان ارتزی و بعضی از آنها، با جراحی قابل درمان است .
وی افزود: ناهنجاری های ستون فقرات که بیشتر در دختران و در سنین بین 10 الی 14 سالگی شایع است ، با درمان ارتزی ، بهبود می یابد ، اما اختلال پاچنبری را که به دوران جنینی برمی گردد ، با جراحی ، قابل درمان است.
بگفته مهندس وهاب ، اختلال زانوهای کمانی ، بیشتر در کودکان چاق و پرتحرک که زودتر از موعد ، راه می افتند، و یا کودکانی که با کمبود ویتامین D مواجه هستند، شایع است .
صافی کف پا ، نیز از جمله اختلالاتی است که وی علت بروز آن را سابقه فامیلی و همچنین پوشیدن کفش های نامناسب از سنین کودکی (سه سالگی) ذکر کرد و دمپایی های پلاستیکی را به هیچ عنوان مناسب برای کودکان و حتی بزرگسالان ندانست .
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور