• 1395/05/03 - 20:00
  • - تعداد بازدید: 3394
  • - تعداد بازدیدکننده: 75
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

شناسنامه و استاندارد یکی از خدمات کاردرمانی برای اولین بار در کشور ، تدوین و ارائه شد

شناسنامه و استاندارد یکی از خدمات کاردرمانی تحت عنوان " روش های یکپارچگی حسی با کد بین المللی 901650 " برای اولین بار در کشور ، تدوین و ارائه شد.



شناسنامه و استاندارد  یکی از خدمات کاردرمانی تحت عنوان " روش های یکپارچگی حسی با کد بین المللی 901650 " برای اولین بار در کشور ، تدوین و ارائه شد.


   دکتر " فرهاد آزادی " مدیر توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ضمن اعلام خبر فوق به خبرنگار وبدای این دانشگاه، گفت: این روش ها به همت معاونت درمان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و با همکاری گروه کاردرمانی این دانشگاه و دیگر گروه های آموزشی کاردرمانی دانشکده های توانبخشی ، انجمن علمی کاردرمانی ایران و بورد کاردرمانی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی تدوین و در درگاه انتشار راهنماهای سلامت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به آدرس :   http://hetas.health.gov.ir/index.aspx?fkeyid=&siteid=422&pageid=58880&siteid=422   قرار گرفت.


   وی افزود: تدوین شناسنامه و استاندارد خدمات توانبخشی یکی از زمینه های اعتلای نظام سلامت است که منجر به ایجاد وحدت رویه در ارائه خدمت ، صرفه جویی در منابع ، معقول شدن کسورات بیمه ای و پرهیز از محوریت فردی درمانگر در اجرای خدمات توانبخشی خواهد شد.


   دکتر آزادی اظهارداشت: تدوین استاندارد خدمات یکی از گام های اساسی  جهت تحت پوشش قرارگرفتن خدمات توانبخشی از سوی بیمه ها است و معاونت درمان و توانبخشی با رایزنی با مراجع ذیصلاح در صدد تحقق این مهم در شورای عالی بیمه می باشد.


    وی در توضیح این مساله گفت: عدم پوشش بیمه ای خدمات توانبخشی  یکی از مشکلات نظام سلامت است و تنها  برخی از خدمات فیزیوتراپی تحت پوشش موسسات بیمه گر قرار دارند و برخی خدمات دیگر این رشته از جمله تمرین درمانی ، لیزر و ... تحت پوشش بیمه ها نیستند.


   وی درباره تبعات ارائه خدمات با تعرفه آزاد (غیربیمه) افزود: این امر باعث افزایش پرداخت از جیب بیمار شده که این روش نیز با اهداف طرح تحول نظام سلامت در تناقض است و زمینه محرومیت اقشار نیازمند و عمدتا آسیب پذیر جامعه را از خدمات مذکور فراهم می سازد.


   مدیر توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی همچنین تصریح کرد:  علاوه بر فیزیوتراپی ، جامعه بطور روز افزونی به خدمات دیگر گروههای توانبخشی همچون کاردرمانی ، گفتاردرمانی ، شنوایی شناسی ، ارتز و پروتز ( اندام های مصنوعی ) ، روانشناسی بالینی و مشاوره  هم نیاز دارد و پوشش موسسات بیمه گر بر این خدمات می تواند به ارتقای هر چه بیشتر نظام سلامت کشور منجر شود.


   وی ، علاوه بر تدوین استاندارد خدمات رشته های توانبخشی ، تدوین راهنماهای بالینی ، پروتکل های درمانی و سیاست های بالینی حوزه توانبخشی را از اهداف معاونت درمان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی برشمرد .


   وی ادامه داد: به همین منظور، جلسات منظمی بین مدیران اداره کل دفتر ارزیابی فناوری ، تدوین استاندارد و تعرفه سلامت و نمایندگان گروههای آموزشی دانشگاه ها برگزار می شود که امید است با بهره مندی از پتانسیل دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، دانشکده های توانبخشی کشور و انجمن های علمی گروه های توانبخشی ، این مهم محقق شده و جامعه بتواند با هزینه کمتری از خدمات توانبخشی بهره مند شود.


انتهای پیام /


تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 8824

تصاویر

کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: