• 1400/03/27 - 21:57
  • - تعداد بازدید: 1426
  • - تعداد بازدیدکننده: 190
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

شورای فرهنگی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تشکیل جلسه داد

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی روز چهارشنبه با حضور رئیس دانشگاه، معاونان فرهنگی و آموزشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مدیر امور فرهنگی، مسئول بسیج جامعه پزشکی دانشگاه، کارشناس مسئول فرهنگی، مسئول امور بانوان و نمایندگان تشکل های دانشجویی در سالن حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

   جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی روز چهارشنبه با حضور رئیس دانشگاه، معاونان فرهنگی و آموزشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مدیر امور فرهنگی، مسئول بسیج جامعه پزشکی دانشگاه، کارشناس مسئول فرهنگی، مسئول امور بانوان و  نمایندگان تشکل های دانشجویی در سالن حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.


   به گزارش وبدای دانشگاه بنقل از مفدا؛ دکتر "حسن شاکری" معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه در ابتدا ضمن ارائه گزارش عملکرد سال گذشته حوزه فرهنگی دانشگاه گفت : با توجه به شرایط ویژه کرونایی و فضایی که در سطح دانشگاه به وجود آمده کلیه فعالیت های فرهنگی دانشگاه در بستر فضای مجازی برگزار شد، چرا که کار فرهنگی تعطیل شدنی نیست.


   وی افزود: فعالیت های فرهنگی بین بخشی خوبی در این مدت انجام شد و حضور حداکثری افراد در برنامه ها وجود داشت و دستاوردهای خوبی از طرف کانون ها، تشکل ها و انجمن های علمی در سطح دانشگاه های کشور داشتیم.


   در ادامه " یوسف رضایی" مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه طی سخنانی گفت: قدم های موثری در راستای هدفمند کردن فعالیت های فرهنگی دانشگاه و تبلیغات مؤثر در فضای مجازی که در حال حاضر با توجه به شرایط کرونایی تنها راه ارتباطی با دانشجویان می باشد، انجام شد.


   وی ضمن ارائه مواردی که توسط کارگروه تخصصی فرهنگی دانشگاه بررسی شده است، افزود:  مباحث تربیتی در حوزه فرهنگی بسیار حائز اهمیت می باشد و سعی کنیم کار تیمی و جمعی را در فعالیت های فرهنگی گسترش دهیم، تقویت دانش در حوزه های فردی و اجتماعی، نقش گروههای آموزشی و اساتید که سعی می کنند شرکت دانشجویان در فعالیت های فرهنگی را به صورت ارزش در بیاورند، بسیار حائز اهمیت است.


   بگفته وی، اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه زیر ساخت های لازم را جهت برگزاری برنامه ها فراهم می آورد، که " برگزاری دوره های آموزشی عمومی  و تخصصی، تأسیس کانون های فرهنگی و انجمن های علمی جدید و تربیت فعالان فرهنگی " از اهم برنامه های فرهنگی است.


    در ادامه، دکتر "سیامک طهماسبی" مسئول بسیج جامعه پزشکی دانشگاه گفت : آسیب شناسی از وضع موجود فرهنگی و بررسی نقاط قوت و ضعف را در دستور کار شورای فرهنگی دانشگاه قرار دهیم و با توجه به افزایش اختلالات روحی و روانی به خاطر شرایط موجود جامعه، برنامه ریزی های لازم جهت ایجاد نشاط در بین دانشجویان و مبحث کار و تلاش و جهاد در دانشگاه بررسی شود.


    وی همچنین خواست تا  انتخاب کارمند نمونه براساس شاخص هایی که تدوین می شود، احیاء کمیته های عفاف و حجاب، ساماندهی فضای مجازی و تولید محتوا متناسب با نیازهای موجود جامعه هدف، برنامه ریزی شود.


   " فرشته مخبر دزفولی" مسئول امور بانوان دانشگاه نیز در سخنانی، گزارشی از برنامه های اجرا شده به مناسبت روز دختر، آموزش در راستای تحکیم خانواده، ازدواج آسان جوانان، ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی و حمایت از زنان سرپرست خانوار، تأمین جهیزیه برای خانواده های نیازمند دانشگاه را ارائه داد.


   در ادامه "مهدی محمدپناه"  کارشناس مسئول فرهنگی دانشگاه گفت: تمام مناسبت های ملی مذهبی دانشگاه به صورت ستادی در دستور کار قرار گیرد، همایش مجازی با موضوع ازدواج و خانواده به مناسبت سالروز  ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س)، راه اندازی پویشی دانشجویی به مناسبت مبارزه با مواد مخدر با مشارکت کانون ها و تشکل ها و انجمن های علمی دانشجویی، راه اندازی کانون شعر وادب، کانون هلال احمر و تاسیس انجمن علمی دانشجویی استعدادهای درخشان دانشگاه، برگزاری همایش کووید 19 بسیج جامعه پزشکی دانشگاه، اجرای برنامه های مختلف از طرف تشکل های دانشجویی دانشگاه از مهم ترین برنامه های پیش رو اداره فرهنگی دانشگاه می باشد.


   "دکتر محمد رضا خدایی اردکانی" معاون آموزشی دانشگاه نیز طی سخنانی گفت : سعی کنیم با دانشجویان همراه تر باشیم و پاسخ های دانشجویان را بانگاه قدیمی جواب ندهیم و عوامل مختلف را مورد بررسی قرار دهیم و در مورد مقوله های فرهنگی فعالیت ها را عینی تر و ملموس کنیم، مثل فعالیت های جهادی که محوریت برنامه ها بر عهده خود دانشجویان باشد و با این رویکرد موفق تر می توانیم عمل کنیم و تعامل دو طرفه بیشتری ایجاد می شود.


   در ادامه "محمد نجف پور" مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه گفت : توجه به منویات مقام معظم رهبری جهت پیشبرد اهداف فرهنگی دانشگاه مد نظر قرار گیرد، نداشتن راهبرد مشخص براساس پروژه اسلامی شدن دانشگاه ها و در نتیجه ابزارهای خوبی جهت برگزاری فعالیت ها و رسیدن به نتیجه مطلوب، عدم ثبت بازآفرینی تجربه های موفق افراد در سطح دانشگاه، عدم درک صحیح مسئولان فرهنگی دانشگاه از تحولات محیط فرهنگی دانشگاه، و پیشنهاد اینکه فعالیت ها به صورت ستادی و همگرا تر برگزار شود و آئین نامه یکسان جهت فعالیت در فضای مجازی به صورت هدفمند تر بررسی شود.


   "میرزایی" نماینده شورای صنفی دانشجویان دانشگاه نیز اظهار داشت:  در فعالیت های فرهنگی علاوه بر تولید محتوا، ارتباط گرفتن مستقیم و تعامل با دانشجویان مد نظر قرار گرفته شود.


   " حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد افشاری " مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت؛ فعالیت های شورای فرهنگی دانشگاه با توجه به سند اسلامی شدن دانشگاه ها ترسیم و برنامه ریزی شود، قالب کاری و نحوه ی اجرا در کمیته ها مطرح می شود و موارد سیاستگذاری ها در مورد نحوه ی اجرا در همین سند ارائه شده است که از بین راهبردهای لازم در طول سال کمیته های تخصصی راه اندازی نماییم و فعالیت های مورد نظر را عملیاتی کنیم.


   در ادامه؛ دکتر "حمید رضا خانکه" رئیس دانشگاه در جمع بندی مطالب ارائه شده، گفت؛  با توجه به شرایط حساس کشور در این برهه زمانی، باید بحث مردم سالاری دینی در انتخابات را به دنیا نشان دهیم که جمهوریت در باورهای دینی و مذهبی امکان پذیر است و مردم را به مشارکت حداکثری در انتخابات ترغیب کنیم و حماسه دیگری را داشته باشیم.


   وی افزود؛ با توجه به اینکه این شورا مباحث کلان و سیاستگذاری فرهنگی در دانشگاه را مدنظر قرار می دهد و در حال حاضر با توجه به شرایط کرونایی دانشجویان را به صورت حضوری نداریم، می توانیم برنامه ریزی های خوبی داشته باشیم و از بستر فضای مجازی بهترین استفاده ها را ببریم گروه های آموزشی مؤظف هستند دانشجویان را درگیر فعالیت کنند، انجمن های علمی دانشجویی ادغام شوند و ماموریت مشترک علمی به آن ها بدهیم و به صورت تیمی کار کنند.


   دکتر خانکه همچنین اظهار داشت: در حال حاضر رصد خانه اجتماعی کووید 19 در دانشگاه فعال می باشد و به دانشجویان وظیفه مشترک بدهیم تا ماموریت گرا شوند و در فعالیت های علمی مشارکت حداکثری داشته باشند. برنامه های فرهنگی بر اساس سند اسلامی شدن دانشگاه ها احصاء شود و یک نقشه راه فرهنگی برای دانشگاه ترسیم کنیم و براساس این نقشه راه فرهنگی فعالیت ها را عملیاتی کنیم.


   وی افزود؛ اولویت برنامه ریزی را گروه های آسیب پذیر قرار دهید و وظیفه محوری را در دستور کار قرار دهید و تشکر ویژه از تمامی فعالیت های فرهنگی در سطح دانشگاه دارم، ان شاالله در قالب همان سند اسلامی شدن دانشگاه ها برنامه ریزی نمائیم و تمامی برنامه ها با محوریت ستادی انجام شود.


   گفتنی است؛ در  این جلسه مقرر شد تا در جلسه آینده شورای فرهنگی، سند دانشگاه اسلامی ارائه شود  ، ضمن آنکه تبیین راهبردهای سند توسط هر واحد و ارائه برنامه اجرایی متناسب با آن راهبرد، تشکیل ستادهای مناسبتی جهت برنامه ریزی و اجرای برنامه های ملی و مذهبی با محوریت نهاد رهبری، بررسی برنامه ها در جلسات تخصصی کمیته ها و ستادها و ارائه نتایج آنها در جلسات شورای فرهنگی، برگزاری جلسات شورای فرهنگی به صورت ماهانه و با رویکرد سیاستگذاری فرهنگی، و تأسیس کانون های فرهنگی شعر و ادب، از جمله موارد مورد تبادل نظر بود.


انتهای پیام/




تهیه و تنظیم خبر: طیبی


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 19417
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: