• 1400/06/16 - 10:29
  • - تعداد بازدید: 1337
  • - تعداد بازدیدکننده: 105
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

شورای مدیران آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تشکیل جلسه داد

نشست شورای مدیران آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی، مدیران امور آموزشی و دانشجویی و مدیران گروه های آموزشی، بصورت حضوری و مجازی برگزار شد.

   نشست شورای مدیران آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی، مدیران امور آموزشی و دانشجویی و مدیران گروه های آموزشی، بصورت حضوری و مجازی برگزار شد.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر محمدرضا خدایی معاون آموزشی در ابتدای این نشست که با دستور جلسه " چگونگی بازگشایی دانشگاه " برگزار شد، به شرایط کرونایی اشاره کرد و لزوم برنامه ریزی با توجه به حفظ سلامتی دانشجویان و حفظ بالاترین کیفیت آموزشی ممکن را یادآور شد.


   دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه، عدم حضور دانشجویان در محیط دانشگاه را برای همه مسئولان و اساتید دانشگاه ناخوشایند توصیف کرد و گفت: طی 11 ماه که از مسئولیت اینجانب می گذرد، هیات رئیسه دانشگاه ماهیانه 400 ساعت کار کردند به این امید که کرونا کنترل شود و دانشجویان در دانشگاه حضور پرشوری را داشته باشند.


   وی، به تعمیرات و بازسازی فضای فیزیکی بعضی از دپارتمان ها که مشکلات عدیده داشتند، تهیه و نصب اکسیژن ساز در مرکز رازی و تهیه سی تی اسکن، اجرای برنامه واکسیناسیون برای کادردرمان، کارکنان و دانشجویان در تهران و تلاش مشقت بار همکاران آموزشی و دانشجویی برای هماهنگی های لازم با دانشگاه های سراسر کشور جهت واکسیناسیون دانشجویان ساکن شهرستان ها، تامین اعتبارات لازم برای فعالیت مجدد پروژه های عمرانی، راه اندازی مرکز درمان سرپایی کرونا در مرکز رازی و پیش بینی ایجاد پایگاه واکسیناسیون در مرکز رازی، اشاره کرد و افزود: همه این اقدامات، بستری برای حضور پرشور دانشجویان را فراهم کرده است.


   دکتر خانکه، سیاست وزارت بهداشت برای ترم پائیز را ترکیبی از آموزش حضوری و مجازی اعلام کرد و گفت: برغم اجرای برنامه واکسیناسیون، شیوع کرونا در کشور ما و دیگر کشورها بالاست و تحت این شرایط، امکان حضور صددرصدی دانشجویان برای ترم آینده نیست و فقط برای حفظ کیفیت مهارت های عملی دانشجویان، پیش بینی خوابگاه با ظرفیت محدود جهت شرکت دانشجویان در دوره های کارآموزی و کارورزی شده است، ضمن آنکه گروه های آموزشی با همکاری واحد EDC  می توانند محتواهای آموزشی و فیلم های آموزشی را برای بارگذاری روی وب سایت گروه ها، تهیه و استفاده کنند.


*****


   دکتر خدایی معاون آموزشی دانشگاه همچنین بر ارتقای کیفیت کلاس های مجازی تاکید کرد و گفت: براساس دستورالعمل اعلامی وزارت بهداشت، ترم آینده ترجیحا ترکیبی از آموزش حضوری و مجازی خواهد بود، ضمن آنکه وزارت بهداشت، طی مکاتبه ای به همه دانشگاه های زیرمجموعه، برگزاری کلاس های مجازی با حضور اساتید در محل دانشگاه را مدنظر قرار داده است.


   وی با اشاره به شرایط کرونایی و لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی، ظرفیت خوابگاه ها را محدود (حدود 300 نفر) اعلام کرد و افزود: دانشجویان جدید مقاطع کارشناسی و ارشد، تحت آموزش مجازی خواهند بود، دانشجویان دکتری نیز با نظر مدیران گروه های آموزشی، از آموزش های حضوری یا مجازی بهره می گیرند.


   دکتر خدایی، تصریح کرد: دانشجویانی که به دلیل داشتن پایان نامه و یا دلایل دیگر، در اولویت استفاده از دوره های کارآموزی و کارورزی هستند،  به شرط تلقیح دو دوز واکسن کرونا و داشتن کارت واکسیناسیون و با هماهنگی و برنامه ریزی گروه های آموزشی، می توانند در خوابگاه ها اقامت داشته و بصورت فشرده، در دوره های کارورزی و کلاس های عملی شرکت کنند.


*****


   دکتر سهیلا شهشهانی پور مدیر امورآموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه نیز در سخنانی با توجه به ظرفیت محدود خوابگاه ها، بر برنامه ریزی دوره های کارورزی بصورت فشرده و شرکت ترکیبی دانشجویان تهرانی و شهرستانی در هر دوره تاکید کرد و گفت: مدیران گروه های آموزشی برنامه ریزی کارورزی ها را برای طول ترم نداشته باشند و بصورت فشرده برنامه ریزی کنند تا گروه های اولویت دار دانشجویان، مرتبا برای شرکت در دوره های کارورزی، با یکدیگر جابجا شوند.


   وی از مدیران گروه های آموزشی خواست تا آمار دقیقی از دانشجویان اولویت دار برای شرکت در کلاس های عملی و دوره های کارورزی را جهت برنامه ریزی ، به مدیریت آموزش دانشگاه ارائه بدهند.


*****


   دکتر واحدی مدیر واحد EDC  دانشگاه نیز طی سخنان کوتاهی، از مدیران گروه های آموزشی خواست تا این واحد را در تولید محتواهای آموزشی یاری کنند و با توجه به شرایط کرونایی، پیشنهادهای خود برای ارتقای کیفیت آموزش ها را ارائه بدهند.


*****


   اکبر میرجانی اقدم مدیر امور دانشجویی دانشگاه نیز ضمن تشکر از معاونت های آموزشی و درمان، جهت همکاری در زمینه واکسیناسیون دانشجویان، از مدیران گروه های آموزشی خواست تا با توجه به ظرفیت محدود خوابگاه ها، اولویت بندی دانشجویان برای حضور در دوره های کارورزی و کارآموزی را تا 20 شهریورماه جاری اعلام کنند تا برنامه ریزی و تمهیدات لازم برای اقامت دانشجویان پیش بینی شود.


   وی با اشاره به اینکه 60 درصد دانشجویان تاکنون واکسینه شده اند، افزود: مدیران گروه های آموزشی نظارت بر چگونگی اجرای برنامه های کارورزی ها داشته باشند و با هماهنگی معاونت درمان، دوره های کارورزی را بصورت فشرده برگزار کنند.


*****


  در ادامه، مدیران گروه های آموزشی نقطه نظرها و پیشنهادهای خود در ارتباط با آموزش مجازی دانشجویان را مطرح کردند.


   رئیس دانشگاه نیز با تاکید بر ارتباط مستمر اساتید با دانشجویان، گفت: شرایط بحرانی کرونا، سبب شده که گروهی در صف اول بر بالین بیماران کرونایی خدمت کنند، و گروهی هم مانند ما دانشگاهیان، باید از دانشجویان که مانند فرزندان ما هستند، مراقبت کنیم و آموزش مجازی نباید سبب شود که فاصله بین ما با دانشجویان زیاد شود و باید وقت زیادی را حتی بیشتر از گذشته، برای دانشجویان بگذاریم و اوقات آنان را با برنامه های آموزشی و پژوهشی پر کنیم تا به حفظ سلامت روان آنان کمک کرده باشیم.



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 20241
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: