• 1401/07/28 - 08:54
  • - تعداد بازدید: 1087
  • - تعداد بازدیدکننده: 101
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
توسط معاونت درمان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با مشارکت اعضای هیات علمی این دانشگاه؛

طرح " پایش سلامتی و توانبخشی " برای جمع بزرگی از خانواده معظم شهدا و ایثارگران اجرا شد

طرح " غربالگری و پایش سلامتی و توانبخشی "، طی دیروز و امروز (پنجشنبه)، برای حدود صد تن از مادران، همسران و خواهران شهدا و جانبازان، با هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهر تهران و توسط اعضای هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در مرکز جامع توانبخشی ایثار واقع در دهکده نشاط ولیعصر (عج) اجرا شد.

   طرح " غربالگری و پایش سلامتی و توانبخشی "، طی دیروز و امروز (پنجشنبه)، برای حدود صد تن از مادران، همسران و خواهران شهدا و جانبازان، با هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهر تهران و توسط اعضای هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در مرکز جامع توانبخشی ایثار واقع در دهکده نشاط ولیعصر (عج) اجرا شد.


    به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در این طرح، خدمات پرستاری برای تشکیل پرونده سلامتی و ثبت اطلاعات اولیه از مراجعان (مانند میزان فشارخون و قندخون، بیماری های جسمی، داروهای مورد مصرف و ...)، خدمات فیزیوتراپی برای کنترل تعادل بدن، خدمات بینایی سنجی برای پایش سلامت بینایی، خدمات شنوایی شناسی جهت بررسی میزان شنوایی و طب فیزیکی و توانبخشی برای بررسی سلامتی ناحیه ستون فقرات و رفع مشکلات اسکلتی و عضلانی، توسط اساتید و متخصصان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ارائه می شود.


    دکتر جعفر باباپور مدیر درمان معاونت درمان و توانبخشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی درباره این طرح به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: پیرو تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران و براساس مسئولیت های اجتماعی این دانشگاه، طرح غربالگری و پایش سلامت و توانبخشی برای خانواده معزز شهدا و جانبازان اجرا شد.


    وی افزود: در قالب این طرح، وضعیت جسمی و حرکتی این خانواده های محترم، تحت بررسی و پایش قرار گرفت  و ضمن تشکیل پرونده سلامتی برای آنان، در صورت نیاز به خدمات پزشکی و توانبخشی، از طریق درمانگاه مرکز نشاط ، به متخصصان مربوطه ارجاع داده می شوند.


    دکتر فرهاد آزادی مدیر توانبخشی معاونت درمان و توانبخشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز درباره این طرح اظهار داشت: تاکنون در تامین سلامتی جامعه، نگرش نظام سلامت بیش از پیشگیری، بر خدمات درمانی استوار بوده است، در صورتی که هم اکنون در دنیا، حتی قبل از پیشگیری، به ریسک فاکتورها و عوامل تهدیدکننده سلامتی و ارتقای سطح سواد سلامت جامعه توجه می شود که ارزش آن بالاتر از خدمات درمانی است، چرا که می توانیم با توجه به عوامل تهدیدکننده سلامتی، نسبت به پیشگیری و کنترل بیماری ها اقدام کنیم.


    وی افزود: با توجه به جایگاه خانواده معظم شهدا و جانبازان و دینی که این گروه بر گردن همه هموطنان دارند، با هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران و مسئولان مجموعه نشاط ولیعصر (عج)، اولین طرح پایش سلامت و توانبخشی برای مادران، همسران و خواهران شهدا و ایثارگران طی دو روز انجام شد.


    مدیر امور توانبخشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تصریح کرد که ماحصل همه ارزیابی های جسمی و حرکتی هر یک از مراجعان، در قالب پرونده سلامتی که تشکیل شده و در اختیار متخصصان طب فیزیکی و ارتوپدی که از اساتید دانشگاه می باشند، قرار گرفت. پس از بررسی های لازم توسط متخصصان، در صورتی که نیاز به دریافت خدمات داشته باشند، طرح درمان برای هر یک تنظیم، و خدمات مورد نیاز در درمانگاه مجموعه نشاط، به این بزرگواران ارائه می شود.


    دکتر امین اجلی مدیر پرستاری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز درباره چگونگی ارائه خدمات پرستاری در این طرح، گفت: در قالب این طرح، قرار بود که خدمات ارزیابی وضعیت جسمی و توانبخشی به گروه هدف این طرح که خانواده معزز شهدا و جانبازان می باشند، ارائه بشود و قاعدتا با توجه به سن اکثریت این افراد، وجود مشکلات جسمی نیز برای آنان متصور است که فشارخون بالا، قند بالا و وجود مشکل دیابت، از جمله آنهاست.


    دکتر اجلی افزود: همکاران پرستار در این مرکز مستقر شدند تا با مشارکت در اجرای طرح پایش سلامت و توانبخشی خانواده معظم شهدا و جانبازان، علاوه بر اینکه علائم حیاتی این بزرگواران را کنترل می کنند، اگر کسی با مشکلات در زمینه فشار خون یا دیابت روبه رو باشد، به متخصص مربوطه ارجاع داده شود و در عین حال، بخش پرستاری این طرح می تواند در حد امکان به سئوال های پزشکی و بهداشتی مراجعان پاسخ گفته و آنان را برای درمان مشکلات، راهنمایی کند.


    وی تصریح کرد: ضمن آنکه همکاران پرستار با دریافت شرح حال اولیه از مراجعان، تشکیل پرونده سلامت و ثبت اطلاعات مربوطه در آن، به متخصصان حاضر در این طرح کمک می کنند تا در بررسی های پزشکی و توانبخشی مراجعان، از این اطلاعات استفاده کنند.


    مدیر پرستاری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: در صورتی که از میان مراجعان، افرادی متقاضی دریافت واکسن کرونا باشند، واکسن کرونا نیز آماده است تا توسط پرستاران مستقر در طرح، برای آنان تزریق شود.


    گفتنی است؛ در اجرای این طرح، « خانم ها گنجی و عابدی کارشناسان پرستاری، دکتر زهرا مصلی نژاد و دکتر ستوده متخصصان فیزیوتراپی، اربابی متخصص بینایی سنجی، خانم ها مریم سیاف و خاکزند کارشناسان ارشد شنوایی شناسی و دکتر لونی و دکتر صادقی متخصصان طب فیزیکی و ارتوپدی »، و همچنین آقایان محسن زاده، میرشفیعی و خانم آشوری از همکاران معاونت درمان دانشگاه، مشارکت داشتند.


انتهای پیام/10



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 24141
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: