به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
عضویت استاد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در بورد تخصصی سلامت در حوادث دانشگاه لایپزیک آلمان
دانشگاه لایپزیک آلمان ، دکتر"حمیدرضا خانکه " عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی را به عضویت بورد علمی – تخصصی بخش سلامت در حوادث این دانشگاه درآورد.
دانشگاه لایپزیک آلمان ، دکتر"حمیدرضا خانکه " عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی را به عضویت بورد علمی – تخصصی بخش سلامت در حوادث این دانشگاه درآورد.
دکتر خانکه که تنها عضو خارجی بورد تخصصی سلامت در حوادث دانشگاه لایپزیک محسوب می شود ، طی سالهای اخیر مسئولیت مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا و همچنین معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی را به عهده داشته است، و از سه سال گذشته نیز، مباحث مربوط به سلامت در حوادث و بلایا را به دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه لایپزیک آموزش داده است .
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که با دکتر خانکه درباره این انتصاب ، به گفت وگو نشسته است ، " متدلوژی کیفی ، تحلیل داده های کیفی " از دیگر مباحثی است که دکتر خانکه تاکنون به دانشجویان دانشگاه لایپزیک آموزش داده است ، ضمن آنکه وی با دپارتمان های مختلف سلامت در حوادث و رشته های مختلف توانبخشی که روی جنبه های روانی و اجتماعی تمرکز دارند ، همکاری داشته است.
دکتر خانکه همچنین دو فصل از کتاب سال این دانشگاه ، تحت عناوین " مشکلات انجام مطالعات کیفی در حوزه سلامت " و " چالش های مدیریت خطر سلامت در کشورهای در حال توسعه و ایران " را نگارش کرده است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی درباره دیگر برنامه های مشترک دو دانشگاه ، گفت: دانشگاه لایپزیک ، اجرای چهار پروژه مشترک با مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا دانشگاه علوم بهزیستی را پیشنهاد داده است .
وی افزود: " راه اندازی آزمایشگاه مشترک ارزیابی استرس از طریق روشهای بایوفیدبک که براساس دستگاهی که خود اختراع کردند و به ثبت جهانی رساندند، اجرا می شود " ، " اندازه گیری استرس رانندگان وسایل نقلیه عمومی " ، " بررسی مقایسه ای نگاه جامعه ایرانی و آلمانی به ایمنی خودرو " و " بررسی وضعیت آمادگی روانی شهر تهران و شهر لایپزیک در مقابل حوادث " ، موضوع های چهار پروژه پیشنهاد شده دانشگاه لایپزیک می باشد.
دکتر خانکه همچنین از همکاری دانشگاه لایپزیک در اجرای برخی برنامه های آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی گفت ، مبنی بر اینکه اساتید آلمانی در پائیز امسال ، نسبت به برگزاری چند کارگاه آموزشی مشترک در دانشگاه علوم بهزیستی اقدام خواهند کرد.
وی با اشاره به برگزاری کنگره بسیج جامعه پزشکی در سال آینده نیز افزود: اساتید دانشگاه لایپزیک آلمان ، در این کنگره نیز مشارکت خواهند داشت .
لازم به ذکر است ، شهر لایپزیک با حدود 500 هزار نفر جمعیت ، از شهرهای بزرگ و مهم شرق آلمان و ایالت زاکسن است که دانشگاه لایپزیک واقع در این شهر نیز با قدمتی بیش از 600 سال ، یکی از قدیمی ترین دانشگاههای آلمان و اروپا است که در سال 1409 میلادی توسط " فردریک اول " حاکم ایالت زاکسن تاسیس شد. ویلهلم وونت (پدر روانشناسی) رشته روانشناسی را به عنوان یک رشته مجزا در دانشگاه لایپزیک آلمان بنیان نهاد .
این دانشگاه دارای 35 هزار دانشجو شاغل به تحصیل در 14 دانشکده پزشکی ، زیست شناسی ، داروسازی و روانشناسی ، دامپزشکی ، شیمی و کانی شناسی ، آموزش و پرورش ، علوم اجتماعی و فلسفه ، علوم اقتصاد و مدیریت ، الهیات ، حقوق ، تاریخ و هنر ، مهندسی عمران ، علوم ورزشی ، ریاضیات و علوم رایانه ، فیزیک و علوم زمین و علوم ورزشی می باشد.
از دانش آموختگان برجسته این دانشگاه می توان از یوهان ولفگانگ گوته ، فریدریش نیچه ، ریشارد واگنر ، آنگلا مرکل و بسیاری از برندگان جایزه های جهانی به ویژه جایزه نوبل در زمینه های شیمی ، فیزیک و ادبیات ، نام برد.
از دیگر شاخصه های دانشگاه لایپزیک آلمان ، نگهداری نسخه خطی از موسیقی قرن 16 ، در کتابخانه این دانشگاه است .
دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز با 22 گروه آموزشی تخصصی و هشت مرکز تحقیقات، به تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800 نیروی متخصص در رشته های خاص حوزه های " رفاه اجتماعی، سلامت اجتماعی (وتعیین کننده های آن)، سلامت روانی و توانبخشی" مانند کاردرمانی، گفتاردرمانی، ارتوپدی فنی، ارگونومی، فیزیوتراپی، مددکاری اجتماعی ، مشاوره خانواده، سالمند شناسی، رشد و پرورش کودکان پیش از دبستان و همچنین روانپزشکی ، روانشناسی و پرستاری توانبخشی می پردازد ، که در برخی از این رشته ها به عنوان تنها برگزارکننده دوره های تحصیلات تکمیلی و phd ، و یا ، نخستین مجری دوره های تحصیلات تکمیلی در کشور و حتی کشورهای منطقه شناخته شده است.
دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در مجموعه دانشگاههای علوم پزشکی کشور و زیر نظر وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی کشورمان فعالیت می کنند.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور