• 1396/11/03 - 23:35
  • - تعداد بازدید: 3396
  • - تعداد بازدیدکننده: 82
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

عملکرد مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه با حضور معاون فرهنگی دانشجویی ، مورد بررسی قرار گرفت

عملکرد مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (سه شنبه) در دیدار مسئول و کارشناسان این مرکز با معاون فرهنگی دانشجویی ، مورد بررسی قرار گرفت.



  عملکرد مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (سه شنبه) در دیدار مسئول و کارشناسان این مرکز با معاون فرهنگی دانشجویی ، مورد بررسی قرار گرفت.


    به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مفدا، دکتر" حسن شاکری " در این نشست گفت که  دانشگاه با فراهم آوردن فرصتهاي آموزشي و پژوهشي موجب افزايش آگاهي و دانش دانشجويان می شود و تاثير بسزايي در رشد و تحول فردی، اجتماعی و آینده شغلی آنان ایفا می کند.


   وی با اشاره به اینکه دانشجو ممکن است قبل و یا درحین تحصیل با فراز و نشیب های متعددی روبرو شود که بر سلامت روانی او تاثیر بگذارد، افزود: اداره مشاوره دانشجویی با هدف ارتقای سلامت روان دانشجویان و کمک به آنها برای سپری نمودن دوران دانشجویی با کیفیتی بالا ، مجموعه خدمات متنوعی را دردستورکارخود قرار داده و از جمله اهداف ارتقای سلامت روانی دانشجویان كمك به دانشجویان جهت رشد استعدادها، صفات شخصيتي و سلامت رواني؛ پيشگيري از بروز مشكلات تحصيلي، اخلاقي، رفتاری؛ اولویت بندی نیازهای دانشجويان به منظور برطرف نمودن آن ها با توجه به امكانات موجود، کمک به ایجاد سازگاری سريع و مناسب با شرايط زندگی جدید در خوابگاه و جلوگيری از پدیدآمدن مشکلاتی نظیر افسردگی، اضطراب، پرخاشگری و... است.


   معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه تصریح کرد:  سلامت ، یک مولفه  چند محوری است، براساس این تعریف فردی سالم است که در ابعاد مختلف جسمی ، روانی ، اجتماعی و اخیرا معنوی سالم باشد ، پس با توجه به این تعریف ، " سلامت "، فقط سلامت جسم نیست. علاوه بر این، نکته کلیدی دیگری که سازمان جهانی بهداشت روی آن تاکید دارد، این است که سلامتی ، فقط نبودن بیماری نیست ، فرد سالم علاوه بر بیمار نبودن ، دارای سطح نسبی رضایت از زندگی نیز می باشد.


   وی در ادامه افزود ، دراهمیت اداره مشاوره ، هیچ شکی نیست، مشاوره فرآیند زمانبری است و روند بهبود این فرآیند، زیاد محسوس و عینی نیست و به صورت آماری نمی توان ارائه داد و این موضوع ، نباید باعث شود بحث سلامت روان قربانی سایرقسمت ها شود.


   دکتر شاکری تاکید کرد که با توجه به کمبودهای مالی در بخش معاونت فرهنگی دانشجویی دراسرع وقت با تأمین اعتبارات جدید، خلاء های موجود مرتفع خواهند شد، دانشجویان ولی نعمت ما هستند ، ارزشمندترین مورد دراین دانشگاه بحث نیرو و سرمایه انسانی است و با ارائه برنامه راهبردی و استراتژیک می توان از پتانسیل موجود بهترین بهره را برد و با حمایت های ریاست محترم دانشگاه و همکاری های بین بخشی سایرمعاونت ها ، می تواند به نتایج ارزشمندی دست یافت.


    وی افزود: دانشجویان عزیز ان شاالله در آینده ای نه چندان دور، مدیران و ارائه دهندگان خدمت در بخش های مختلف جامعه خواهند بود و معاونت فرهنگی دانشجویی حمایت های خود درتمامی زمینه های سلامت روان و جسم و .... را اعلام و در راستای پیشبرد اهداف مورد نظر، اقدامات لازم را انجام خواهد داد.


    درادامه ، دکتر" منصوره کریم زاده " رئیس مرکز مشاوره دانشجویی در سخنانی ، محوریت اصلی در اداره ی مشاوره را تأمین ، حفظ و ارتقای سلامت روان دانشجویان  عنوان کرد و گفت: در این راستا ما عمدتا در سه حیطه ی پیشگیری سطح اول ،دوم و سوم کار می کنیم و با توجه به اینکه مخاطب اصلی ما دانشجویان هستند که از اقشار سالم، پرانرژی و پرتوان کشور می باشند، نمی توان دید بیمارگون نسبت به آنان داشت .


   وی افزود: عمده فعالیتهای ما در حیطه پیشگیری است ، با توجه به برنامه های ابلاغی دفترمرکزی مشاوره وزارت بهداشت ، برای رفع نیازهای دانشجویان دانشگاه ، فعالیتهای متنوعی اجرا می شود که " تدریس مهارت های زندگی برای دانشجویان جدیدالورود با همکاری معاونت آموزشی و نهاد رهبری دردانشگاه ،غ ربالگری دانشجویان جدیدالورود، برگزاری کارگاه های آموزشی اعم ازکارگاه پیشگیری ازاعتیاد با حضوراساتیدی ازستاد مبارزه با مواد مخدر و مرکز تحقیقات اعتیاد دانشگاه جهت دانش افزایی دانشجویان، تهیه بروشورهای موردنیازدانشجویان با توجه به نیاز سنجی های موجود و مشاوره های فردی و گروهی درخوابگاه های دانشجویی و تشکیل گروه همتایاران دانشجویی " از جمله این فعالیت ها می باشند.


   وی ادامه داد : اداره مشاوره با کمبود نیروی متخصص و کمبود تجهیزات مورد نیاز برای کارشناسان ودانشجویان روبه رو است ، اما در مقابل ، تشکیل هسته مشاوره تحصیلی به کمک اساتید مشاور گروه های آموزشی وراه اندازی بخش مشاوره تلفنی و HOTLINE  جهت تسریع فرآیند مشاوره به دانشجویان ، در برنامه دفتر مرکزی مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه  پیش بینی شده است.


    وی در پایان سخنانش ، خواستار مجزا شدن مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی از مدیریت اموردانشجویی جهت دسترسی بیشتربه معاونت فرهنگی دانشجویی طبق فلوچارت وزارت بهداشت ودرمان آموزش پزشکی شد.


درادامه این نشست ، کارشناسان اداره مشاوره نیز به بیان نقطه نظرات خود پیرامون مرکزمشاوره وسلامت روان دانشجویی پرداختند.




انتهای پیام /


تهیه خبر: طیبی


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 11290
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: