• 1395/06/24 - 12:45
  • - تعداد بازدید: 2514
  • - تعداد بازدیدکننده: 79
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

قائم مقام وزیر بهداشت ، بر گسترش تعاملات و روابط دو کشور ایران و فرانسه در حوزه علوم پزشکی تاکید کرد

قائم مقام وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی امروز (چهارشنبه) در مراسم افتتاحیه سمپوزیوم بین المللی " ژنتیک ایران و فرانسه " ، بر گسترش تعاملات و روابط دو کشور ایران و فرانسه در حوزه علوم پزشکی تاکید کرد.



    قائم مقام وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی امروز (چهارشنبه) در مراسم افتتاحیه سمپوزیوم بین المللی " ژنتیک ایران و فرانسه " ، بر گسترش تعاملات و روابط دو کشور ایران و فرانسه در حوزه علوم پزشکی تاکید کرد.


   سمپوزیوم علمی بین المللی " ژنتیک ایران و فرانسه "، از امروز (چهارشنبه)  با حضور جمعی از مسئولان وزارت بهداشت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سالن دکتر شاملو  دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز به کار کرد.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، دکتر " ایرج حریرچی " ، برگزاری این سمپوزیوم را بخشی از همکاریهای مشترک عنوان کرد و افزود: همکاریهای مشترک در حوزه علوم پزشکی میان ایران و فرانسه ، در پی سفر وزیر بهداشت به فرانسه و انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دو وزارت صورت گرفته است.


   وی اظهارداشت : ایران هم اکنون رتبه 17 تولید علم در جهان و رتبه اول در میان کشورهای اسلامی را داراست و با 700 مرکز تحقیقاتی و 57 دانشگاه علوم پزشکی، 12 هزار  مقاله علمی در سال 2014 میلادی منتشر کرده است که " نانوبیوتکنولوژی ، سلولهای بنیادی و پژوهشهای کلونینگ و دارویی و بهداشتی " از جمله موضوعات مهم آنها ست.


   وی بر اهمیت ادغام آموزش پزشکی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ایران تاکید کرد و این ساختار را برای فراهم نمودن خدمات مبتنی بر شواهد و نوآوری اساسی دانست.


   دکتر حریرچی به اولویت سلامت در برنامه ریزی های دولت دکتر روحانی و اجرای طرح تحول سلامت اشاره کرد که مورد حمایت رهبر معظم انقلاب و مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است بطوری که منجر به افزایش سهم بودجه بخش سلامت از تولید ناخالص ملی و پیامدهای مثبت دیگر همچون تامین بیمه سلامت بیش از 11 میلیون از جمعیت کشور شده است.


   قائم مقام وزارت بهداشت با اشاره به همکاری مشترک با مرکز بهداشتی و درمانی (Assistanat Publique- APHP) کشور فرانسه در زمینه علوم پزشکی ، گفت: برگزاری این سمپوزیوم را به عنوان اولین گام در فعالیت های مشترک با آن مرکز ، و در نیمه دوم سال 2016 نیز فعالیت دوم در زمینه طب اورژانس اجرایی می شود که شامل همکاری های علمی و تبادل دستیاران پزشکی در حوزه طب اورژانس است.


   وی همچنین موضوعات مربوط به انتقال خون ، بیماریها مانند " سرطان " و دارو را از جمله حوزه های همکاری بخش  سلامت ایران با مراکز معتبر علمی و تحقیقاتی کشور فرانسه ذکر کرد.


   وی در پایان سخنانش ، ابراز امیدواری کرد، بخش های دانشگاهی ، خصوصی و دولتی کشور بتوانند از این همکاری های مشترک در حوزه سلامت ، بهره مند شوند.


   گفتنی است ، این سمپوزیوم دو روزه ، با هماهنگی اداره کل امور بین الملل وزارت بهداشت ، پشتیبانی سفارت فرانسه در ایران ، و به همت گروه آموزشی و مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی برگزار شده است .


   حدود 90 تن از دانشمندان، محققان و مسئولان مراکز معتبر علمی و تحقیقاتی کشور فرانسه و مراکز تحقیقاتی و دانشگاههای علوم پزشکی کشورمان  در این سمپوزیوم بین المللی شرکت دارند.


   ارائه آخرین یافته های علم ژنتیک و کاربرد آن در پیشگیری و تشخیص بیماریها و معلولیت ها از جمله اهداف  این سمینار علمی است که " بیماریهای خونی ، بیماریهای ایمنی ، بیماریهای نادر ژنتیکی ، بیماریهای عضلانی و تکنیک های جدید در تشخیص بیماریهای ژنتیکی و ژن درمانی " از جمله  مباحث مهم آن می باشد.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 9018

تصاویر

کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: