• 1400/07/13 - 14:47
  • - تعداد بازدید: 1169
  • - تعداد بازدیدکننده: 103
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
از سوی رئیس مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی (امین آباد) در نشست هیات رئیسه:

قابلیت کارگاه های توانبخشی مرکز روانپزشکی رازی، به عنوان « قطب توانبخشی روان کشور » اعلام شد

رئیس مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی (امین آباد) در نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، قابلیت کارگاه های توانبخشی این مرکز روانپزشکی را به عنوان « قطب توانبخشی روان کشور» اعلام کرد.

   رئیس مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی (امین آباد) در نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، قابلیت کارگاه های توانبخشی این مرکز روانپزشکی را به عنوان « قطب توانبخشی روان کشور» اعلام کرد.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دکتر امید رضایی در این نشست که با حضور رئیس و معاونان دانشگاه و دیگر اعضای هیات رئیسه برگزار شد، گفت: کارگاه های توانبخشی مرکز روانپزشکی رازی با نظارت اعضای هیات علمی دانشگاه، حدود 500 بیمار را تحت خدمات پزشکی و توانبخشی قرار داده است که بصورت روزانه خدمات دریافت می کنند.


   وی، قابلیت این کارگاه ها و سطح خدمات توانبخشی روان در آنها را ارزشمند توصیف کرد و افزود: این کارگاه ها می توانند « قطب توانبخشی روان » در کشور شوند و مورد استفاده بیماران در مراکز و بیمارستان های دیگر در سطح کشور قرار بگیرند.


   دکتر رضایی همچنین در این نشست، به راه اندازی و فعالیت مرکز درمان سرپایی بیماران کرونایی و تزریق رمدسیویر در مرکز رازی توسط گروهی از همکاران و کادر درمان این مرکز اشاره کرد و گفت: از اوایل مهرماه جاری، با کاهش بیماران کرونایی، این مرکز درمان سرپایی نیز بصورت نیمه تعطیل درآمد تا در صورتی که مجددا با موج جدید در افزایش مبتلایان روبه رو شدیم، سریعا بازگشایی و فعال شود.


    وی افزود: طی روزهای اخیر، برای مشارکت در اجرای برنامه کشوری واکسیناسیون کرونا، سریعا با همکاری شهرداری منطقه امین آباد، امکانات لازم برای واکسیناسیون خودرویی فراهم شد، اما به دلیل وجود مراکز متعدد واکسیناسیون در سطح شهر ری، فعلا برای مراجعات سرپایی واکسیناسیون انجام می شود تا در صورت نیاز، از امکانات خودرویی نیز استفاده کنیم.


   *****


   در ادامه این نشست، دکتر حسین اخوان معاون درمان بیمارستان توانبخشی رفیده از مشارکت این بیمارستان در اجرای برنامه واکسیناسیون کشوری کرونا گفت که از روز 27 شهریورماه، این بیمارستان خدمات واکسیناسیون را ابتدا برای خانواده پرسنل آغاز  کرد و از روز 30 شهریور که پایگاه واکسیناسیون بیمارستان توانبخشی رفیده در سامانه سلامت قرار گرفت، به واکسیناسیون عمومی پرداخت.


   وی افزود: بیمارستان توانبخشی رفیده هر روز از ساعت 7/30 الی 14، به حدود یک صد نفر از افراد متقاضی، خدمات واکسیناسیون ارائه می دهد.



   دکتر خانکه رئیس دانشگاه، از دکتر اخوان بابت خدماتشان در راه اندازی و مدیریت بخش تزریق رمدسیویر در بیمارستان روانپزشکی رازی، تشکر و قدردانی کرد.


   *****


   دکتر بیژن خراسانی معاون درمان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز در سخنانی با اشاره به راه اندازی مرکز درمان سرپایی تزریق رمدسیویر در مرکز رازی، گفت که این مرکز، براساس نظرسنجی از بیماران مراجعه کننده، بلحاظ عملکرد کیفی و نوع خدمات آن، از سطح خوبی نسبت به مراکز درمانی دیگر برخوردار بود.


   وی افزود: با توجه به لزوم واکسیناسیون گسترده در کشور، پایگاه واکسیناسیون از اواخر شهریورماه در بیمارستان توانبخشی رفیده راه اندازی شد، ضمن آنکه در بیمارستان روانپزشکی رازی نیز پایگاهی ایجاد، و واکسیناسیون متقاضیان را انجام می دهد، و بنظر می آید که برای دوز دوم افرادی که تاکنون مرحله اول واکسن را انجام دادند، این پایگاه ها باید فعال بمانند و کمک کنند.


*****


   در بخش دیگری از نشست هیات رئیسه، دکتر حسن شاکری معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه گزارش کوتاهی از بازگشایی خوابگاه ها با اولویت دانشجویان کارشناسی که کارورزی دارند، ارائه داد و گفت: تعداد 120 دانشجوی ساکن شده در خوابگاه ها، در پایان مهرماه جاری و براساس برنامه معاونت آموزشی، افزایش می یابند.


   دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه از دو معاون دانشجویی و آموزشی خواست تا بتدریج حضور دانشجویان را افزایش بدهند.


   دکتر محمدرضا خدایی از هیات رئیسه خواست تا تمهیدات لازم برای شرکت دانشجویان جدید در تور آشنایی با دانشگاه به صورت حضوری، تدارک دیده شود تا دانشجویان با رعایت پروتکل های بهداشتی بتوانند از نزدیک، با بخش های مختلف دانشگاه آشنا شده و سپس آموزش و تحصیل خود را بصورت مجازی آغاز کنند.


   در ادامه این نشست، ضمن تاکید رئیس دانشگاه به حضور دانشجویان دکتری در دانشگاه، مسایل مربوط به اسکان این گروه از دانشجویان و همچنین، غذای دانشجویان خوابگاهی، مورد تبادل نظر اعضای هیات رئیسه قرار گرفت.


   دکتر مسعود فلاحی خشکناب مسئول دبیرخانه مشارکت های اجتماعی دانشگاه در بخشی از این جلسه، دو پیشنهاد برای "دپوی مناسب ملزومات و تجهیزات مرکز تزریق رمدسیویر در بیمارستان رازی" و " تدوین برنامه ایمن سازی خوابگاه ها و مراکز درمانی برای سال آینده و پیش بینی بودجه مورد نیاز "، را مطرح کرد.


   در بخش پایانی نیز حجت الاسلام والمسلمین افشاری مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ضمن عرض تسلیت برای شهادت امام حسن (ع) و رحلت جانگداز پیامبر اکرم (ص)، با اشاره به بخشی از کتاب سبک زندگی شیخ صدوق که جزو منابع دست اول شیعه است، گفت: طبقات اجتماعی به روایت از پیامبر (ص)، به دو گروه عوام یا توده مردم و گروه خواص تقسیم می شود.


   وی افزود: براساس این روایت، پیامبر می فرمایند، زندگی عوام سامان پیدا نمی کند مگر توسط گروه خواص. و از ایشان می پرسند که خواص، شامل چه کسانی می شود؟ و ایشان می فرمایند، شامل چهار دسته " ملوک یا رهبران جامعه، علما (دانشگاهی و حوزوی)، عابدان و تاجران " که همه نقش مهمی را در ساماندهی وضعیت اجتماعی جامعه دارند.


   حاج آقا افشاری در مورد ویژگی این چهار دسته، بنقل از روایت پیامبر اکرم  که در کتاب شیخ صدوق آمده است، گفت: ملوک، نگهبانان یک جامعه هستند که در سلامت رهبری کنند و اگر گرگ باشند، نگهبانی برای آن جامعه نخواهند بود، که شامل مدیران خرد میانی یک مجموعه می شود.


   وی افزود: علما، طبیبان مردم هستند و اگر آنان بیمار شوند، چه کسانی می خواهند بیماران را درمان کنند. سومین دسته عابدان هستند که نقش آنان مسئولیت هدایت یک جامعه را در عمل دارند و اگر این افراد با ظاهرسازی وارد شوند، آسیب های جبران ناپذیری خواهند داشت.



   وی ادامه داد: تاجران نیز امین های الهی هستند و وظیفه امانت داری دارند و اگر خیانت کنند، یک جامعه را به فساد می کشانند و نبض اقتصادی جامعه را به مخاطره می اندازند.


    حاج آقا افشاری تصریح کرد: این ویژگی ها، نقش مهم دانشگاهیان را نشان می دهد که در بیانیه گام دوم رهبری نیز به آن اشاره شده است و مخاطب بخش علمی بیانیه، حوزه و دانشگاه است که ان شاالله بیش از پیش نقش آفرینی کنند.






انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 20550
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: