به مناسبت هفته پژوهش اعلام شد؛
مدیر پژوهش دانشگاه: بیش از 460 مقاله علمی طی یک سال گذشته منتشر شده است
مدیر پژوهش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، با ارائه گزارش کوتاهی از عملکرد پژوهشی هیات علمی و محققان این دانشگاه طی یک سال گذشته، اعلام کرد: تعداد 467 مقاله علمی در سال گذشته به نام این دانشگاه منتشر شده است.
مدیر پژوهش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، با ارائه گزارش کوتاهی از عملکرد پژوهشی هیات علمی و محققان این دانشگاه طی یک سال گذشته، اعلام کرد: تعداد 467 مقاله علمی در سال گذشته به نام این دانشگاه منتشر شده است.
دکتر" فریبا یادگاری " در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، افزود: در سال گذشته، تعداد 10 کتاب، 273 مقاله در همایشهای داخلی، 37 مقاله در همایشهای خارجی، 146 مقاله مستخرج از پایان نامه،و 745 ارجاع به مقالات منتشر شده به نام دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی منتشر شده است که حاکی از همت اعضای محترم هیات علمی دانشگاه و حمایت مسئولان دانشگاه است.
وی همچنین خاطرنشان کرد که معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برنامه های زیادی برای سالهای آتی در جهت اعتلای فضای علمی و پژوهشی دانشگاه دارد که از مهمترین آنها " تدوین برنامه های استراتژیک تحقیقات و فناوری" با تکیه زیاد بر توسعه فناوری است.
وی ، به مناسبت فرا رسیدن هفته پژوهش، به همه نخبگان ، اندیشمندان و پژوهشگران تبریک گفته و تاکید کرد که در عرصه علم و دانش، تمام روزهای ما روز "پژوهش" و تمام هفته های ما هفته "پژوهش" است. نگاه دانشگاهیان به پدیده های مختلف زیستی، روان شناختی ، اجتماعی و فرهنگی نگاهی پرسش آمیز و کاوشگر است که پاسخ به آن با روشی نظام مند و با ابزاری معتبر به عنوان "پژوهش " تعریف می شود.
دکتر یادگاری یادآور شد که اعضای هیات علمی گروه های آموزشی، مراکز تحقیقاتی ، کلینیکها و مراکز درمانی و بالینی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سال 1393 همانند سالهای پیش تلاشهای زیادی در زمینه های تحقیقاتی انجام دادند که توسط معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در محورهای مختلف تولید و انتشار دانش، توانمندسازی، حاکمیت و رهبری و تحقیقات دانشجویی دسته بندی و ارزش گذاری شده است.
مدیر پژوهش دانشگاه افزود: به شکرانه خدای متعال، در سال گذشته این تلاشها منجر به تولیدات علمی ارزشمندی شده است که در هفته پژوهش و به بهانه گرامیداشت روز پژوهش، امکان قدردانی از همکاران ارجمندی فراهم شده است که بدون تلاش های شبانه روزی و پرانگیزه آنان ، این موفقیت ها حاصل نمی شد.
وی در پایان این گفت وگو ابراز امیدواری کرد: در سالهای بعد، شاهد اوج گیری و اعتلای تحقیقاتی باشیم که با تولید علم به ارتقای سطح سلامت و رفاه مردم عزیز کشورمان منجر گردد.
انتهای پیام /
تنظیم خبر: نعیمی پور