• 1401/11/03 - 18:39
  • - تعداد بازدید: 858
  • - تعداد بازدیدکننده: 302
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

مراسم اولین سالگرد درگذشت پدر المپیک ویژه ایران در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد

مراسم یادبود و اولین سالگرد درگذشت پروفسور اصغر دادخواه، پدر المپیک ویژه ایران، بعد از ظهر امروز (دوشنبه) با حضور رئیس المپیک ویژه ایران، سرپرست و معاونان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در سالن شهید احمدی روشن این دانشگاه برگزار شد.

   مراسم یادبود و اولین سالگرد درگذشت پروفسور اصغر دادخواه، پدر المپیک ویژه ایران، بعد از ظهر امروز (دوشنبه) با حضور رئیس المپیک ویژه ایران، سرپرست و معاونان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در سالن شهید احمدی روشن این دانشگاه برگزار شد.


     به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر محمد کمالی رئیس المپیک ویژه ایران در این مراسم که جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، اعضای المپیک ویژه ایران و خانواده های آنان شرکت داشتند، گفت: مرحوم دکتر دادخواه، انسان بزرگی بود اما برای بزرگ بودن، خود تلاشی نمی کرد، بلکه اعمال‌، اقدامات، کارها و ارائه خدمتش از دانشگاه به بهترین فضا و افراد یعنی جامعه ورزشکاران المپیک ویژه بود که بزرگی او را نشان می داد.


    وی با اظهار تاسف فراوان از درگذشت و فراق یکساله پروفسور دادخواه، افزود: دکتر دادخواه، هیچ وقت شیرینی لبخند کودکان المپیک ویژه را با چیزی معامله نکرد و طی ۲۵ سال فعالیت در المپیک ویژه، زحمات زیادی را متحمل شد و در فراز و نشیب ها، از مواضع کودکان المپیک ویژه کوتاه نیامد و پا پس نکشید.


    دکتر کمالی همچنین گفت: بنده سالیان سال، شاهد عملکرد مطلوب دکتر دادخواه بودم و شهادت می دهم که دکتر از بسیاری سازمان های دولتی، عملکرد درخشان تری در حوزه ورزشی فعالیت های کم توانان ذهنی داشت و المپیک ویژه، شاید چند برابر برخی از سازمان های دولتی در این امر فعالیت داشت که گزارش و کارنامه درخشان المپیک ویژه بیانگر زحمات مجدانه و تلاش های دکتر دادخواه است.


    رئیس المپیک ویژه ایران اظهار داشت: دکتر دادخواه در راستای فعالیت های المپیک ویژه، سرآمد علمی نیز بود و عنصر برجسته علم و دانش روانشناسی توانبخشی و خانواده محسوب می شد و تربیت دانشجویان موفقی که هم اکنون داوطلبانه در المپیک ویژه فعالیت می کنند، گواه روحیه داوطلبانه دکتر بود.


    وی با اشاره به اینکه در طول این سال‌ها، منزل دکتر دادخواه، دفتر کار المپیک ویژه محسوب می شد، تصریح کرد: پروفسور دادخواه، روحیه ریسک پذیری بالایی داشت و برای اعزام ۱۰۰ ورزشکار با نیازهای ویژه، خود متولی و پیشقدم شد و این نشان می‌دهد، عملکرد در حالت آسایش، بزرگی نیست، بلکه در چالش و سختی کنار جامعه هدف بودن، بزرگی می آورد.


    وی افزود: طی یکسال گذشته، با فراق دکتر مواجه شدیم و پذیرفتیم که باید این میراث ماندگار و مسیر دکتر را ادامه دهیم، وقتی انسان بزرگی از دنیا می رود، پرکردن فقدان و خلا کاری دشواری است، اما تلاش می کنیم المپیک ویژه، پایدار و  چراغش روشن بماند تا چیزی مثل لبخند کودک با نيازهای ویژه که دکتر دادخواه آن را با دنیا عوض نمی کرد و به آن عشق می ورزید، پایدار بماند.


    دکتر کمالی با اشاره به زحمات دکتر سید علی حسینی قبل از سرپرستی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: ایشان همیشه همگام و همراه المپیک ویژه بودند و امیدواریم در ادامه مسیر، نیز شاهد حمایت های ایشان، دکتر محسنی بندپی عضو هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و عضو فراکسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و سایر متولیان و همراهان در راستای تحقق اهداف المپیک ویژه باشیم .


    وی در پایان سخنانش نیز از زحمات خانم پورمحمدی همسر دکتر دادخواه که همچون گذشته همراه المپیک ویژه هستند و همچنین، از زحمات دکتر کاشی دبیرکل المپیک ویژه، آقای طهماسبی مدیر اجرایی المپیک ویژه و سایر همراهان این مسیر تشکر نمود و افزود: امیدواریم همگی میراث المپیک ویژه را پاس بداریم و در مسیر موفقیت المپیک ویژه و ارتقای آن گام برداریم.


   گفتنی است که دکتر " اصغر دادخواه " از موسسین المپیک ویژه در ایران، مسئولیت ریاست این مجموعه را برای 22 سال عهده دار بود که در اول بهمن ماه سال گذشته (1400)، پس از حدود سه سال تحمل رنج بیماری، جان به جان آفرین تسلیم کرد.


    " المپیک ویژه ایران "، در سال 1378، خاص کودکان با اختلالات ذهنی وهوشی (ID تاسیس شد تا حول محور ورزش، به امور مربوط به سلامت جسم و روان، و آموزش مهارتهای زندگی برای این کودکان بپردازد و در واقع، فعالیتی فرهنگی – ورزشی و توانبخشی برای این افراد است که در دو بخش ورزشی (یک برنامه) و غیر ورزشی (11 برنامه)، اجرا می شود.


    هم اکنون، 250 انجمن و مرکز حامی افراد با اختلالات ذهنی و هوشی همچون سندروم داون و اتیسم، در 26 استان کشور، تحت پوشش خدمات و برنامه های المپیک ویژه ایران فعالیت می کنند.


انتهای پیام/




تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 25227
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: