• 1395/12/09 - 13:00
  • - تعداد بازدید: 2523
  • - تعداد بازدیدکننده: 80
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی اعلام کرد:

مرکز جدید بهداشت ، سلامت روان و مشاوره دانشجویی راه اندازی می شود

معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در شورای برنامه ریزی معاونان فرهنگی – دانشجویی و روسای ادارات مشاوره دانشگاههای علوم پزشکی منطقه تهران ، اعلام کرد : با بهره برداری از ساختمان جدید احداث شده در محوطه دانشگاه ، مرکز جدید بهداشت ، سلامت روان و مشاوره دانشجویی در این ساختمان راه اندازی می شود.



   معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در شورای برنامه ریزی معاونان فرهنگی – دانشجویی و روسای ادارات مشاوره دانشگاههای علوم پزشکی منطقه تهران ، اعلام کرد : با بهره برداری از ساختمان جدید احداث شده در محوطه دانشگاه ، مرکز جدید بهداشت ، سلامت روان و مشاوره دانشجویی در این ساختمان راه اندازی می شود.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، دکتر " مسعود فلاحی " روز سه شنبه گذشته ( سوم اسفندماه ) در نشست شورا که با حضور قائم مقام معاون فرهنگی – دانشجویی وزارت بهداشت و معاونان فرهنگی – دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی منطقه تهران ، برگزار شد، افزود: مشکل کمبود فضای فیزیکی هم اکنون در مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی مانند دیگر دانشگاهها وجود دارد اما آنچه که بیشتر سبب مراجعه کم به این مرکز می شود، وجود گروههای آموزشی روانشناسی ، روانپزشکی ، مشاوره و مددکاری در این دانشگاه و مراکز درمانی و توانبخشی دانشگاه است که برای حل بخشی از مشکلات دانشجویان ، بطور مستقیم ، خدمات مشاوره و بهداشت روان را ارائه می دهند.


    وی با اشاره به حجم کم مراجعه به مرکز مشاوره دانشجویی ، نظر کمبود نیروی انسانی در این مرکز را رد کرد و افزود: با توجه به حجم مراجعات ، نیروی شاغل در این مرکز کفایت می کند مگر اینکه فرهنگ مشاوره تا جایی ارتقاء یابد که افراد بدون مشکل نیز برای مشاوره های تحصیلی ، ازدواج و ...   به این مرکز مراجعه کنند و با افزایش مراجعات ، نیاز به نیروی بیشتری برای پاسخگویی باشد.


   دکتر فلاحی به فعالیت نیروی مشاور در خوابگاههای دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی اشاره کرد و گفت: باید کار مشاوره برای کارشناسان ما تعریف شود و نگاه درمانی به مراجعه ها نداشته باشند و بیشتر بر روی برخورد مناسب با مسایل ، کسب مهارتهای اجتماعی و مدیریت استرس و خشم و مدیریت حل مساله تمرکز کنند و  به دانشجویان آموزش بدهند.


    معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در بخش دیگری از سخنانش ، مرور کوتاهی به رشته های این دانشگاه و مراکز تحقیقاتی فعال دانشگاه علوم بهزیستی داشت و گفت: یکی از علت های مهم در بروز آسیب های اجتماعی بین دانشجویان ، انتخاب رشته تحصیلی بدون آگاهی و بدون علاقه به رشته ، است و وقتی وارد دانشگاه می شود ، چون رشته تحصیلی خود را دوست ندارد ، افت تحصیلی می کنند و با افسردگی ، به سمت آسیب های اجتماعی پیش می روند.


    دکتر فلاحی با یادآوری این نکته که سیاستگذاری گزینش دانشجو در کشور در اختیار ما نیست ، افزود: آنچه که در حوزه اختیارات ماست ، این است که اگر امکان تغییر رشته برای این دانشجویان نیست ، باید امکان هماهنگی و کنار آمدن با شرایط ، برایش فراهم آوریم و با توجه به اینکه این افراد ، آینده ای مبهم را پیش رو دارند ، با مداخلات روانشناسی و مشاوره ، مشکلات را به حداقل برسانیم.


   لازم به ذکر است ، روسای ادارات مشاوره دانشگاههای علوم پزشکی منطقه تهران (دانشگاههای علوم پزشکی ایران ، تهران ، شهید بهشتی ، شاهد ، بقیه الله وعلوم بهزیستی و توانبخشی ) پیش از تشکیل این شورا ، با ارائه گزارش کوتاهی از عملکرد ادارات تحت سرپرستی ، بطور خلاصه مسایل ، مشکلات و چالش های پیش روی فعالیت خود را بیان داشتند.


    دکتر"منصوره کریم زاده " رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز در این نشست ، گزارش عملکرد این اداره از سال 1394 تا کنون را که شامل برگزاری کارگاهها ، اردوها ، برنامه های متنوع آموزشی و چاپ نشریات و اقلام تبلیغاتی می شود ، ارائه داد.


   سپس ، اجرای طرح " پایش سلامت روان و چالش های آن " بوسیله روش CAQ ، توسط  دکتر" فرشاد بهاری " رییس اداره پایش و سلامت روان دانشجویان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ارائه شد.


   در ادامه نشست شورای برنامه ریزی معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی منطقه تهران ، اعضای شرکت کننده به نقطه نظرات خود پیرامون چگونگی ارتقای سطح کمی و کیفی فعالیت های ادارات مشاوره دانشجویان در دانشگاههای علوم پزشکی پرداختند.


   چگونگی " عملیاتی نمودن ساختار ادارات مشاوره ، افزایش همکاری بین ادارات مشاوره دانشگاهها ، اهمیت توجه به خدمات پیشگیرانه در معاونت ها و ادارات ، ارزیابی فرآیندهای پایش سلامت روان دانشجویان ، افزایش خدمات و همکاری های بین بخشی در معاونت های دانشگاه و بهبود جایگاه ادارات مشاوره در دانشگاهها "  از جمله موارد مطرح در دستور جلسه این شورا بود که شرکت کنندگان در خصوص آنها ، تبادل نظر کردند.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 9919
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: