• 1395/06/17 - 14:38
  • - تعداد بازدید: 2376
  • - تعداد بازدیدکننده: 76
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

معاون اجتماعی وزیر بهداشت: مشارکت همه جامعه برای نجات افراد معتاد، لازم است

معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم افتتاح اولین مرکز اقامتی " مدل طبی زنان و زنان باردار مصرف کننده مواد " در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: مشارکت همه جامعه برای نجات افراد معتاد ، لازم است.


    معاون اجتماعی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در مراسم افتتاح اولین مرکز اقامتی " مدل طبی زنان و زنان باردار مصرف کننده مواد " در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: مشارکت همه جامعه برای نجات افراد معتاد ، لازم است.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، دکتر" سیدمحمدهادی ایازی " افزود: برای ما مهم است که بدانیم ، معتاد ، بیمار است البته معتاد مجرم هم داریم ، اما آنچه که مهمتر است ، 1- معتاد، بیمار است و باید درمان بشود ، 2- مشارکت همه جامعه برای نجات افراد معتاد ، لازم است و 3- تا جایی که می توانیم کارمان را به مردم واگذار کنیم و مشارکت جامعه را در این حوزه داشته باشیم.


   وی تاکید کرد : واقعیت این است که مواد ، معتاد و متاسفانه گروههای مبتلای جدید وجود دارند و دغدغه های ما را بیشتر می کنند .


   دکتر ایازی خاطرنشان کرد : زمانی ، سیگار کشیدن برای خانم ها ، قبح داشت ولی الان ، سیگار و قلیان در میان خانم ها رواج یافته است و بسیاری از محافل شبانه ، مقدمه ای برای ورود به این مسایل است.


معاون اجتماعی وزیر ، سازمان های مردم نهاد و خیریه‌ها با اشاره به اینکه 23/6 درصد از جمعیت کشور به نوعی از اختلالات روانی دچار هستند ، گفت: هرچند که آمار بیماران مبتلا به ایدز ، حدود 30 هزار نفر را نشان می دهد ولی قریب به صد هزار بیمار ایدزی در کشور داریم که سرنگ آلوده و مشترک و روابط جنسی با فرد آلوده ، راههای شیوع بیشتر آن است.


   دکتر ایازی تصریح کرد: اگر موفق شدیم که این پیام ها را به جامعه برسانیم و مشارکت مردم را در کنترل آن ها جلب کنیم ، می توانیم انتظار رفع مشکلات را داشته باشیم ، لذا همه دست به دست هم بدهیم و تلاش کنیم که این معضل را که دغدغه جدی مردم شده است ، برطرف کنیم .


*****


   در ادامه این مراسم ، دکتر " اطهره نژادی " معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با ابراز خشنودی از اینکه نگرش جنسیتی آنگونه که باید در برنامه ریزی و ایجاد مرکز اقامتی " مدل طبی زنان و زنان باردار مصرف کننده مواد " توجه شده ، گفت: اعتیاد آنان معلول درست ندیدن ماست .


   وی افزود: دولت نه می تواند و نه قرار است که به تنهایی همه امور را انجام بدهد ، لذا همکاریهای شبکه ای بین دولت و تشکل های غیردولتی لازم است ، ضمن آنکه زنان معتاد در جامعه ، انگ بیشتری می گیرند که این نیز باید اصلاح بشود.


   وی در تکمیل سخنانش ادامه داد: ما در مورد کسانی صحبت می کنیم که باید به جامعه برگردند ، و لذا باید نگاهی را که به درستی به آنان نمی شود ، اصلاح کنیم .


   دکتر نژادی تصریح کرد: متاسفانه برنامه های پیشگیرانه در کشور ما آنگونه نیست که به انفعال نیافتیم ، لذا در همکاری های محلی ، ملی و منطقه ای به ما کمک کنید ، دفتر معاونت زنان و خانواده نیز منتظر ارائه طرح ها و پیشنهادهای شما در این حوزه است.


*****



     در ادامه این مراسم ، جشن " امضاء " به عنوان یادبودی به مناسبت راه اندازی مرکز اقامتی با حضور اساتید و نمایندگان ارگانها و سازمانها ی همکار در این حرکت اجتماعی برگزار شد.


   به این مناسبت ، دکتر فرهودیان رییس مرکز تحقیقات سوء مصرف مواد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، دکتر فکر آزاد از گروه مددکاران اجتماعی ، مهران غفوریان به عنوان نماینده هنرمندان و نمایندگانی از ستاد مبارزه با مواد مخدر و جامعه مددیاران خانواده ، لوح یادبود را امضاء کردند.





انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 8992

تصاویر

کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: