• 1396/10/26 - 14:42
  • - تعداد بازدید: 2938
  • - تعداد بازدیدکننده: 83
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، ثروت آفرینی از ایده های جدید در حوزه ژنتیک را مورد تاکید قرار داد

معاون علمی فناوری رئیس جمهوری گفت: آینده پزشکی در اختیار ژنتیک است و هدفش این است که با ثروت آفرینی و ایجاد شرکت های دانش بنیان بتواند ایده های جدید را در این حوزه اجرا کند.



   معاون علمی فناوری رئیس جمهوری گفت: آینده پزشکی در اختیار ژنتیک است و هدفش این است که با ثروت آفرینی و ایجاد شرکت های دانش بنیان بتواند ایده های جدید را در این حوزه اجرا کند.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر "سورنا ستاری" در مراسم افتتاح پروژه ایرانوم در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: این سرمایه انسانی است که می تواند با استفاده از علم ژنتیک ، هزینه ها را از میلیون ها دلار به هزاران دلار کاهش دهد.


معاون رئیس جمهوری با اشاره به روند تولید و ارتقای دستگاه های تکنولوژیک در حوزه ژنتیک که بسرعت در حال تحول است ، گفت: با تولید دستگاه های مربوط به این حوزه و فعالیت محققان ایرانی در داخل و خارج از کشور، چندین علوم از جمله مهندسی، پزشکی، هنر و ریاضی با هم ادغام شده اند و ژنتیک توانسته همه جور رشته ای را به کار بگیرد.


دکتر ستاری با تاکید بر اینکه امروزه "پزشکی مبتنی بر فرد " ، از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است  و تحول در علم ژنتیک هر روز بسرعت انجام می شود، افزود: هدف اصلی از حوزه ژنتیک و NGS ثروت آفرینی فوق العاده و ایجاد شرکت های دانش بنیانی است که می توانند هزینه ها را کاهش دهند و با آنالیز دیتاها و داده های بسیار، روش های جدید پزشکی را ایجاد کنند.


وی همچنین با اشاره به قراردادهای حوزه علمی فناوری ریاست جمهوری در حوزه NGS ، اظهارداشت: ما با همکاری محققان ایرانی خارج از کشور که ایده های بسیار جدیدی در این حوزه دارند فعالیت گسترده ای را آغاز کرده ایم.


وی افزود:حوزه ژنتیک و NGS ، آینده پزشکی است و اگر هم اکنون در این حوزه سرمایه گذاری نکنیم، چند سال دیگر متهم می شویم که چرا این کار را انجام نداده ایم.


معاون علمی – فناوری رئیس جمهوری در پایان سخنانش ، ضمن تشکر از پرفسور نجم آبادی و همکارانشان در مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که طی سالهای گذشته در راه اندازی مرکز ایرانوم تلاش کردند، ابراز امیدواری کرد که این امکانات در سایر مراکز تحقیقاتی و دانشگاه های کشور توسعه یابد چرا که این توسعه به ارتقای سلامت جامعه ، کمک می کند.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 11247
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: