در اولین همایش بین المللی " نوروژنتیک ایران " اعلام شد؛
معاون وزیر بهداشت: پروژه بزرگی در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برای مطالعه بیماریهای ژنتیکی اجرا می شود
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: تحقیقات دنیا در زمینه اختلالات ژنتیکی ، در حال رشد است و همراه با تحقیقات جهانی ، در کشور ما نیز پروژه بزرگی در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برای مطالعه بیماریهای ژنتیکی اجرا می شود.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: تحقیقات دنیا در زمینه اختلالات ژنتیکی ، در حال رشد است و همراه با تحقیقات جهانی ، در کشور ما نیز پروژه بزرگی در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برای مطالعه بیماریهای ژنتیکی اجرا می شود.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر" رضا ملک زاده " در جمع پژوهشگران ، اساتید و صاحبنظران علم ژنتیک شرکت کننده در کنگره بین المللی نوروژنتیک ایران ، افزود: با اجرای این پروژه ، تلاش می کنیم که نوآوری در این زمینه داشته باشیم و انشاالله با تحقیقات و مطالعات ، خیلی از این بیماریها در آینده ، بیماریهای قابل علاجی بشوند.
وی اظهارداشت : پیشرفت های علمی طی ده سال گذشته نشان داده که اکثر بیماریهای عصبی ، روانی و عقب ماندگی های ذهنی ، همه اینها جنبه بیولوژیک خیلی قوی دارند و واقعا بشر تاکنون هنوز نتوانسته این بیماریها را خوب بشناسد و مطالعات در دنیا بخصوص طی هفت سال گذشته ، نشان می دهند که این بیماریها، جنبه های بسیار قوی ژنتیکی دارند.
دکتر ملک زاده افزود: با شناخت اختلالات ژنتیکی در این بیماریها ، قادر خواهیم بود که داروهای آنها را کشف کنیم و خیلی بهتر و موثرتر ، این بیماریها را معالجه کنیم.
وی در ارتباط با بودجه تحقیقات نیز گفت : متاسفانه بودجه ای که به تحقیقات اختصاص می یابد، بسیار کم است و دولت و مجلس ما هنوز آن بودجه ای که باید برای تحقیقات بدهند، نمی دهند و واقعا وزارت بهداشت بخش عمده بودجه ای که صرف تحقیقات می کند، از محل صرفه جویی ها ، است.
نخستین همایش بین المللی و نهمین همایش سالانه نوروژنتیک ایران از امروز (چهارشنبه ) با حضور معاون پژوهشی وزارت بهداشت، رییس بنیاد علم ایران ، رییس سازمان بهزیستی کل کشور و صدها محقق و صاحبنظر ایرانی و خارجی در سالن اجتماعات شهید احمدی روشن دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.
این کنگره علمی ، به همت انجمن نوروژنتیک ایران و مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با همکاری انجمن ژنتیک ایران ، وزارت بهداشت ، صندوق حمایت از پژوهشگران ، معاونت علمی ریاست جمهوری ، سازمان بهزیستی و بهزیستی استان تهران ، مرکز تحقیقات ژنتیک میبد ، بنیاد ملی نخبگان و مرکز تحقیقات گوش و گلو و بینی و سر و گردن برگزار شده و نمایشگاهی توسط شرکت های دارویی و زیست فناوری و انجمن های علمی ژنتیک و نوروژنتیک و انجمن های حمایتی بیماران خاص (سندرم داون ، اسکیزوفرنی و...) در حاشیه این همایش برپا شده است.
" بررسی علل ژنتیکی عقب ماندگی ذهنی " ، " اختلالات حسی – عصبی " ، " اختلال در شنوایی و بینایی " ، " تکنیک های جدید در تشخیص بیماریهای ژنتیکی " ، " بیماریهای نادر و سندرم های جدید " ، از جمله محورهای این کنگره بین المللی است .
این کنگره دارای امتیاز بین المللی از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی است و برای شرکت کنندگان در تخصص ها و رشته های مختلف ، 15 امتیاز بازآموزی اعطا می کند .
چهار کارگاه آموزشی در حاشیه این کنگره علمی نیز برگزار می شود که دو کارگاه آن ، خاص تشخیص بیماری افرادی است که تاکنون بیماری آنان تشخیص داده نشده است و همچنین تشخیص و چگونگی درمان بیماران ژنتیکی است.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور