• 1395/01/22 - 16:25
  • - تعداد بازدید: 2410
  • - تعداد بازدیدکننده: 80
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

مقدمات برقراری همکاری های مشترک دانشگاه علوم بهزیستی و مراکز تحقیقات پزشکی فرانسه فراهم شد

مقدمات برقراری ارتباط و همکاری های مشترک علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و مراکز تحقیقات پزشکی فرانسه ، روز یکشنبه طی نشستی با حضور مدیرکل امور بین الملل وزارت بهداشت ، رییس انجمن همکاری های پزشکی ایران و فرانسه و مسئولان دانشگاه علوم بهزیستی در محل این دانشگاه ، فراهم شد.


  مقدمات برقراری ارتباط و همکاری های مشترک علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و مراکز تحقیقات پزشکی فرانسه ، روز یکشنبه طی نشستی با حضور  مدیرکل امور بین الملل وزارت بهداشت ، رییس انجمن همکاری های پزشکی ایران و فرانسه و مسئولان دانشگاه علوم بهزیستی در محل این دانشگاه ، فراهم شد.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، برقراری همکاریهای مشترک علمی دانشگاه علوم بهزیستی و مراکز تحقیقات پزشکی فرانسه در پی سفر  اخیر وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی کشورمان به فرانسه و معرفی هریک از دانشگاههای علوم پزشکی کشور بعنوان مراکز نمونه تحقیقاتی در برخی از تخصص های پزشکی انجام شده است.


   دکتر" حمیدرضا خرم خورشید " رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، در معرفی پتانسیل تخصصی و امکانات این دانشگاه بویژه مرکز تحقیقات و گروه آموزشی ژنتیک ، گفت : دپارتمان ژنتیک این دانشگاه به لحاظ فیزیکی و با توجه به امکانات تخصصی ، از پتانسیل بسیار بالایی برخوردار است بطوری که از هشت عضو هیات علمی ، چهار تن پرفسور و چهار نفر  دانشیار هستند.


   وی افزود: 38 درصد از کل پژوهش دانشگاه علوم بهزیستی ، مربوط به مرکز تحقیقات و گروه آموزشی ژنتیک است که دارای نیروهای بسیار باانگیزه می باشد.


   دکتر خرم خورشید، با اشاره به اجرای پروژه NGS در این دانشگاه گفت: فضایی به وسعت 450 تا 500 مترمربع به NGS  اختصاص دارد و شش میلیارد تومان برای راه اندازی این بخش اختصاص داده شده است که یک میلیارد تومان آن از سوی وزارت بهداشت  و  دو میلیارد و 700 میلیون تومان از طرف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کمک شده است .


   وی افزود: فعالیت های تشخیصی مرکز تحقیقات ژنتیک ، بیشتر جنبه تحقیقاتی دارد و تمرکز این فعالیت ها بر موضوع های خاص مورد نیاز جامعه مانند " ناتوانی ها ، بیماریهای روانی ، سایکولوژی ، آلزایمر و سرطان ها " می باشد، بخصوص که مرکز تحقیقات و گروه آموزشی ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در زمینه " نوروماسکولر" بسیار قوی است و امیدواریم بتوانیم با همکاری مراکز تحقیقات پزشکی فرانسه ، از این توانایی در جهت درمان بیماران در داخل کشور مان استفاده کنیم .


****


   دکتر " اسدی لاری " مدیرکل امور بین الملل وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ضمن تایید سخنان ریاست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و توانایی علمی و تخصصی این دانشگاه ، خطاب به رییس انجمن همکاریهای پزشکی ایران و فرانسه گفت که مرکز تحقیقات و گروه آموزشی ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، بزرگترین و قوی ترین مرکز تحقیقات ژنتیک در ایران است و با توجه به اینکه این دانشگاه ، جایگاه تخصصی و مشاوره در خصوص توانبخشی دارد، می توانید در این بخش ، ارتباطات علمی خود را با دانشگاه علوم بهزیستی گسترش بدهید.


   وی تاکید کرد که گسترش همکاری ها و ارتباطات علمی ، در نهایت منجر به اجرای پروژه های مشترک در جهت رفع نیازهای پزشکی کشورمان بشود.


****


   دکتر " فرهاد حشمتی " رییس انجمن همکاری های پزشکی ایران و فرانسه و رییس انجمن شورای حرفه ای پزشکی فرانسه نیز در این نشست ضمن ابراز خشنودی از گسترش همکاری های پزشکی با دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، به معرفی مراکز بزرگ تحقیقات پزشکی فرانسه پرداخت.


   وی با اشاره به پتانسیل علمی و امکانات تخصصی بزرگترین مرکز تحقیقات ژنتیک فرانسه ، افزود: این مرکز تخصصی ، بیشتر جنبه کلینیکی و تحقیقاتی دارد و بصورت شهرک بزرگی (به نام ژنوتون) که از شهرک های کوچکتر تشکیل شده ، ایجاد شده است و هریک از آنها با موضوع مشخصی از علم ژنتیک ، مشغول فعالیت های تحقیقاتی می باشند.


   رییس انجمن همکاری های پزشکی ایران و فرانسه ، برگزاری سمینار  علمی و تخصصی ژنتیک ، انجام پروژه های مشترک تحقیقاتی و درمانی ، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت برای دانشجویان PhD ، تبادل استاد و دانشجو را از جمله موارد همکاری میان این مرکز بزرگ تحقیقاتی و مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی عنوان کرد.


   دکتر حشمتی تاکید کرد که " ژنتیک " از موضوع های مورد حمایت دولت فرانسه است و لذا بخش اعظم هزینه های اجرای پروژه های مشترک و برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت برای دانشجویان ایرانی ، از سوی دولت فرانسه تامین می شود .


   وی ، برگزاری سمینار  بین المللی ژنتیک با همکاری مراکز تحقیقات ژنتیک فرانسه و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی را به عنوان نخستین برنامه مشترک پیشنهاد داد و افزود، اساتید و متخصصان بنام ژنتیک که در مراکز تحقیقاتی فرانسه فعالیت می کنند ، می توانند با شرکت در این سمینار علمی ، ضمن معرفی امکانات تخصصی و آخرین یافته های پژوهشی علم ژنتیک در فرانسه، تجربه های کسب شده در حین تحقیقات را در اختیار متخصصان و محققان ایرانی قرار بدهند.


****   


  دکتر خرم خورشید در ادامه این نشست و در پاسخ به این پیشنهاد ، آمادگی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برای برگزاری سمینار  بین المللی ژنتیک با حضور  اساتید و متخصصان برجسته از سراسر کشور را اعلام کرد و مقرر شد تا زمان دقیق و برنامه های پیشنهادی این سمینار  از سوی دانشگاه ، برای اداره کل امور بین الملل وزارت بهداشت کشورمان و دکتر حشمتی رییس انجمن همکاری های پزشکی ایران و فرانسه ارسال شود تا مراحل اجرای برگزاری این گردهمایی علمی آغاز گردد.


   شایان ذکر است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 21 دپارتمان تخصصی و هشت مرکز تحقیقات  از جمله مرکز تحقیقات ژنتیک ، به تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800 نیروی متخصص در رشته های خاص حوزه های " سلامت و رفاه اجتماعی (وتعیین کننده های آن)، سلامت روانی و توانبخشی" می پردازد ، که در برخی از  این رشته ها به عنوان تنها برگزارکننده دوره های تحصیلات تکمیلی وPhD  ،  و در تعدادی از آنها ، نخستین مجری دوره های تحصیلات تکمیلی در کشور و حتی کشورهای منطقه شناخته شده است.


  این دانشگاه در مجموعه دانشگاههای علوم پزشکی کشور قرار دارد، و با دو بیمارستان توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی و سه مرکز پزشکی – توانبخشی، زیر نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت می کند.


 



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 8243

تصاویر

کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: