• 1395/10/08 - 15:31
  • - تعداد بازدید: 2583
  • - تعداد بازدیدکننده: 76
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

نشست رئیس مرکز طرحهای کلان فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری با مسئولان دانشگاه و بیمارستان رفیده

رئیس مرکز طرحهای کلان ملی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صبح امروز (چهارشنبه) طی نشستی با ریاست و معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و ریاست بیمارستان توانبخشی رفیده ، چگونگی اجرای پروژه در دست اقدام بیمارستان رفیده را مورد بررسی قرار داد.



   رئیس مرکز طرحهای کلان ملی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صبح  امروز (چهارشنبه) طی نشستی با ریاست و معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و ریاست بیمارستان توانبخشی رفیده ، چگونگی اجرای پروژه  در دست اقدام بیمارستان رفیده را مورد بررسی قرار داد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، دکتر " حمیدرضا خرم خورشید " ریاست دانشگاه علوم بهزیستی در این نشست ، ضمن خیرمقدم ، از پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از پروژه پاراوک که هم اکنون در کلینیک فیزیوتراپی بیمارستان توانبخشی رفیده در حال اجراست ، تشکر کرد.


    رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی همچنین حمایت این دانشگاه از پروژه و دریافت استانداردها و مجوزهای لازم براساس قوانین وزارت بهداشت را اعلام کرد.


    دکتر " پیمان صالحی " رئیس مرکز طرحهای کلان ملی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این نشست ، از چگونگی اجرای پروژه  پاراوک  و نقاط ضعف و قوت  آن را جویا شد.


    وی تاکید کرد که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از تولید محصولاتی حمایت می کند که بازار داشته باشد و این معاونت، پیگیر بازار محصولات ، حتی برای صادرات نیز می باشد.


   وی ضمن تشکر از حسن نیت ریاست بیمارستان رفیده و مدیریت اجرای این پروژه در بیمارستان ، آمادگی معاونت علمی را برای هرگونه پشتیبانی از اجرای این طرح ، اعلام کرد.


****** 


    دکتر " فریدون لایقی " رییس بیمارستان توانبخشی رفیده ، پروژه  پاراوک را ارزشمند توصیف کرد و گفت که بیماران از میزان اثربخشی  این  دستگاه راضی هستند و لذا ، علاوه بر مزایای جسمی برای بیماران ، دارای مزایای روحی و روانی برای بیماران نیز می باشد.


   وی ضمن تایید پروژه از نظر بالینی ، افزود: دستگاه برای تولید انبوه مناسب است اما در عین حال ، نیاز به تغییراتی براساس شرایط بیماران دارد.


   وی براساس پیشنهاد معاونت تحقیقات مبنی بر انجام یک کار تحقیقاتی وسیع برای بررسی کارآیی دستگاه ، از انجام این طرح استقبال کرد و افزود: مطمئنا با انجام این طرح پژوهشی ، می توان بصورت مستند روی کارآیی دستگاه ، اظهارنظر کرد.


******


    دکتر " حمیدرضا خانکه " معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، پیشنهاد اجرای همزمان کهورت  با اجرای این پروژه در بیمارستان و بر بالین بیمار را جهت بررسی کارآیی پروژه از جنبه های مختلف  ارائه داد.


    وی افزود: تعریف کهورت به این منظور و تحقیق و پژوهش در این زمینه ، می تواند در یک کارگاه آموزشی با حضور اعضای هیات علمی گروههای مختلف توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی مطرح ، و با مشارکت گروههای مرتبط با موضوع اجرا  شود.


******


   در ادامه این نشست ، دکتر " عرفانیان " مدیرعامل شرکت دانش بنیان مجری طرح ، گزارش کوتاهی از مزایای این پروژه و چگونگی اجرای آن در بیمارستان توانبخشی رفیده ارائه داد و ویژگی دستگاه تولیدی این شرکت در مقایسه با نمونه امریکایی آن که  برنامه ریزی براساس شرایط بیمار را امکانپذیر می کند، برشمرد.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 9629
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: