• 1400/05/24 - 09:56
  • - تعداد بازدید: 1392
  • - تعداد بازدیدکننده: 74
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

نشست مجازی " در امتداد غدیر " با محوریت سبک زندگی حسینی برگزار شد

نشست مجازی " در امتداد غدیر "، روز شنبه با محوریت سبک زندگی حسینی و امر به معروف و نهی از منکر، با مشارکت دفتر نهاد مقام معظم رهبری و ستاد امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه، برگزار شد.

    نشست مجازی " در امتداد غدیر "، روز شنبه با محوریت سبک زندگی حسینی و امر به معروف و نهی از منکر، با مشارکت دفتر نهاد مقام معظم رهبری و ستاد امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه، برگزار شد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، سید وحید معتمدی در این نشست مجازی ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین و یاران باوفایش گفت: واقعه عظیم عاشورا به ما نشان داد که امام حسین (ع) با ۷۲ نفر از یارانش سبک زندگی مجاهدانه و مسئولانه در جامعه را عهده دار شدند و تجلی این امر مهم تا همیشه تاریخ ماندگار خواهد بود.


    وی اظهار داشت: هفته اول ماه محرم به هفته امر به معروف و نهی از منکر پیوند خورده است و این مهم بیانگر این است که امام حسین علیه السلام با پذیرش و آگاهی در خصوص مسئولیت اجتماعی و حساسیت نسبت به سرنوشت جامعه، حادثه عظیمی را خلق کردند و اگر تک تک ما در زندگی فردی، خانوادگی، اجتماعی و کاری سبک زندگی مجاهدانه، مسئولانه و عفیفانه را توأمان درنظر بگیریم، امر به معروف و نهی از منکر را در در زندگی لحاظ کردیم و از شعار دور بوده ایم.


   حجت‌الاسلام والمسلمین معتمدی تصریح کرد: ایجاد امر به معروف و نهی از منکر نیازمند ایجاد یک فرهنگ و فرهنگسازی نیازمند کار مجاهدانه و طولانی مدت است، به عنوان مثال، در سال‌های گذشته استفاده از کمربند ایمنی به هنگام رانندگی، با اطلاع رسانی، آگاهی از وضعیت جانباختگان، فیلم، کلیپ های آموزشی و در کنار آن جنبه سلبی و جریمه ها یک فرهنگ شد که به سلامت جامعه انجامید، در صحنه جامعه امروز نیز زدن یک ماسک بیانگر مسئولیت اجتماعی است و نمی توانیم بگوییم ماسک نمی‌زنم و همین استفاده از ماسک، بیانگر این است که در زندگی اجتماعی و در تمام شئون زندگی هر فرد باید از خودش شروع کند و در جامعه مسئولیت پذیر باشد.


   وی اظهار داشت: خانواده دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی می تواند نمونه خوبی باشد و همه ما از رئیس دانشگاه تا کارکنان، دانشجویان و اساتید همه مسئولانه به وظایف خود، یکدیگر و رسالت های دانشگاه نگاه کنیم تا بتوانیم شاهد جریان سازی و ایجاد فرهنگ صحیح در جامعه کاری باشیم .


   حجت‌الاسلام والمسلمین معتمدی در پایان افزود: امر به معروف و نهی از منکر یک واجب فراموش شده است و برای داشتن جامعه ای آگاهتر و سالمتر از هر حیث باید با  روحیه جهادی و مسئولانه پیگیر آن باشیم تا شاهد جریانات خوبی در روابط بین فردی، خانوادگی، فضای کاری و عرصه‌های اجتماعی باشیم.


  گفتنی است؛ جلسه دوم نشست مجازی در امتداد غدیر هفته دوم محرم برگزار خواهد شد و به شرکت‌کنندگان گواهی پایان دوره اعطا خواهد شد.


انتهای پیام/




تهیه و تنظیم خبر: گلرخ


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 19990
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: