• 1401/08/06 - 16:03
  • - تعداد بازدید: 1225
  • - تعداد بازدیدکننده: 213
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی:

نمايشگاه فناوری هاي توانبخشي در حاشیه اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور، مورد توجه قرار گرفت

مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در نمایشگاه فناوري های توانبخشی که در حاشیه اجلاس روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور برپا شد، گفت: این نمایشگاه، تاثير قابل توجهی بر مسئولان و مديران وزارت بهداشت داشته و تعامل سازنده، موثر و مفصّل معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، بسيار ارزشمند و مفيد بود.


   مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در نمایشگاه فناوري های توانبخشی که در حاشیه اجلاس روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور برپا شد، گفت: این نمایشگاه، تاثير قابل توجهی بر مسئولان و مديران وزارت بهداشت داشته و  تعامل سازنده، موثر و مفصّل معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، بسيار ارزشمند و مفيد بود. 



    دکتر فرهاد طباطبایی قمشه در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: در اين برنامه، متولیان راهنمايي هاي بسيار مفيد و كليدي به فناوران داشتند و فناوران شرکت کننده در این نمایشگاه را به مستند سازي، اثبات عملكردها و اثرگذاري هاي باليني فناوري ها بر توانبخشي بدن انسان، طراحي دقيق و هوشمندانه مطالعات باليني و راهنمايي جهت توسعه بازار توصیه کردند که بسیار راهگشا بود .


    دکتر طباطبایی گفت: توضيحات فناوران دانشگاه نيز براي اين مخاطبان، تصوير دقيق‌تری از كاربردهاي بسيار مفيد و موثر بر سلامت و توانمندسازي افراد جامعه ايجاد نمود.


   وی تصریح کرد: مهمترین هدف برگزاری همایش فناوری توانبخشی از سوی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، ايجاد تعامل سازنده بين واحدهاي فناور و شرکت های دانش بنیان مركز رشد دانشگاه با جامعه هدف از جمله، مسئولين، سياستگذاران، پزشكان و متخصصان حوزه سلامت است.


     وی ضمن ابراز خرسندی از حمایت های ریاست دانشگاه و معاونت تحقیقات و فناوری افزود: معرفي توانمندي ها و فناوری های توانبخشی به جامعه مي تواند گام موثري در توسعه علم و دانش توانبخشی افراد نيازمند به اين خدمات و محصولات باشد.


    وی افزود: هدف از حضور واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان در این نمایشگاه که به دعوت و حمايت رياست دانشگاه، معاونت تحقيقات و فناوري و معاونت توسعه و مديريت منابع دانشگاه برگزار شد، ارائه دستاوردها و توانمندي هاي فناوري دانشگاه علوم توانبخشي و سلامت اجتماعي به مسئولين وزارت بهداشت، و روسا و مسئولين ساير دانشگاه‌هاي علوم پزشكي سراسر كشور بود.


   وی گفت: علاوه بر افزايش اقدامات جاري و مرسوم، از ابتداي سال 1401 با همكاري نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه تا كنون ده جلسه هم انديشي اساتيد در حوزه‌ فناوري‌هاي مربوط به اعضاي مصنوعي و وسايل كمكي، سالمندي، توانبخشي اعصاب اطفال، ژنتيك و رفاه اجتماعي برگزار شده است


   دکتر طباطبایی، برپایی غرفه‌هاي فناوري در نمايشگاه بين المللي تجهيزات پزشكي (ايران هلث)، نمايشگاه دستاوردهاي فناورانه دانشگاه های علوم پزشكي منطقه دهم آمايش كشور و نمايشگاه هفته دولت را از دیگر اقدامات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه عنوان کرد.


   وی همچنین یادآوری کرد که اولين جشنواره ملي فناوري‌هاي توانبخشي در تاریخ 22 آذرماه با همكاري طيف وسيعي از وزارتخانه‌ها، نهادها و سازمان‌هاي حوزه فناوري و توانبخشی، به ميزباني دانشگاه علوم توانبخشي و سلامت اجتماعي برگزار می شود.


******



با توجه به پتانسیل علمی محققان ایرانی، باید در فناوری توانبخشی حرف اول را بزنیم


    محقق و مخترع دستگاه ریکاوری کمر و زانو، در نمایشگاه جانبی اجلاس روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور گفت: با توجه به پتانسیل محققان ایرانی و نیاز روز جامعه باید در فناوری توانبخشی حرف اول را بزنیم.


   دکتر علی پرویزی محقق تربیت بدنی و علوم ورزشی و مخترع دستگاه ریکاوری کمر و زانو، به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: دستگاه ریکاوری کمر و زانو از محصولات دانش بنیانی است که‌ موجب جوانسازی سلول های بدن می شود و با خون رسانی زیاد به سیستم سلولی که با افزایش سن کاهش می یابد، می توان موجب افزایش سطح سلامتی بدن شد .


   وی با اشاره به اینکه فرسوده شدن مفاصل، خونرسانی پایین و همچنین درد و پیری زودرس مفصل از جمله عوارض افزایش سن است که توسط این دستگاه به تاخیر می افتد، گفت: دستگاه ریکاوری کمر و زانو می‌تواند با خون رسانی سریع و تعادل غلظت میان بافتی در بدن، به سلامتی فرد کمک کند و از آنجا که این دستگاه محصول مشترک علوم و تکنولوژی ورزشی است، به تعادل بدن نیز کمک می کند و روی ۹ دستگاه حیاتی بدن تاثیر گذار بوده  و به نوعی آنها را آبیاری کرده و سیستم اعصاب را تنظیم می‌کند.


    وی افزود: دستگاه ریکاوری کمر و زانو، با تحریک عصب، به تعادل آن، کاهش استرس، تعادل خواب، گوارش بهتر، جذب بهتر مواد و رشد و سلامت بدن کمک می کند و به نوعی پیری زودرس را به جوانی تبدیل کرده و برای انسان سالم و بیمار نیز موثر است


   وی در خصوص فناوری توانبخشی گفت: فناوری توانبخشی امروزه نیاز همه دنیاست و دستگاه ریکاوری کمر و زانو، دستگاهی است که در دنیا وجود ندارد و ما در ژنو مقام دوم اختراعات را کسب کردیم و در حال ثبت مقام در آمریکا هستیم که با استاندارد مرکز فناوری تجهیزات توانبخشی، به این مهم خواهیم رسید.


   دکتر پرویزی تصریح کرد: با به‌کارگیری این دستگاه می توانیم شاهد نیروی کار سالم، افزایش اعتماد به نفس افراد، توسعه نیروی انسانی، افزایش بهره‌وری و کارایی و مهمتر از همه، جامعه سالم باشیم.


   محقق علوم ورزشی و مخترع دستگاه ریکاوری کمر و زانو، از حمایت مرکز رشد دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در انجام تست های بالینی گفت که در تحقیقات مربوط به کمر و ستون فقرات، آزمایش های بالینی و مطالعات کیفی و تخصصی توسط دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی انجام می شود .


    وی به عنوان متخصص رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی تاکید کرد که سلامت جسمانی و روانی همه افراد جامعه به ویژه ورزشکاران، موضوعی است که در نهایت، به نشاط جامعه می‌انجامد و با توانبخشی جسمی و روانی و به کارگیری فناوری توانبخشی می‌توانیم شاهد ارتقای سطح سلامتی، افزایش امید به زندگی و پویایی در جامعه باشیم.


   گفتنی است، نمایشگاه جانبی اجلاس روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی، شامل تولیدات شرکت های توان برتر پارسیان، ارتینو تجهیزات ارتوپدی، فناوری توانبخشی آیت و آرینا طب، و بخش های تحقیق و توسعه معاونت توانبخشی جمعیت هلال احمر ایران و  فناوری های توانبخشی شرکت صاایران بود که در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 24240
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: