• 1399/12/20 - 21:35
  • - تعداد بازدید: 1643
  • - تعداد بازدیدکننده: 89
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

نماینده سازمان جهانی بهداشت از توانمندی مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تقدیر کرد

رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و اعضای هیات علمی این مرکز در ارتباط مجازی با نماینده سازمان جهانی بهداشت (WHO)، با انتقال اطلاعات از چگونگی فعالیت و توانمندی های این مرکز تحقیقاتی، مقدمات همکاری آموزشی و پژوهشی با سازمان جهانی بهداشت را فراهم کردند.

   رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و اعضای هیات علمی این مرکز در ارتباط مجازی با نماینده سازمان جهانی بهداشت (WHOبا انتقال اطلاعات از چگونگی فعالیت و توانمندی های این مرکز تحقیقاتی، مقدمات همکاری آموزشی و پژوهشی با سازمان جهانی بهداشت را فراهم کردند.


   دکتر حمیدرضا خانکه رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در این خصوص به خبرنگار وبدای دانشگاه گفت: با تشریح توانمندی آموزشی و پژوهشی این مرکز تحقیقاتی، تلاش می کنیم تا در زمینه تولید شواهد علمی با نماینده سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی (OEMR)، همکاری داشته باشیم.


   وی افزود: به نماینده سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی (ROEM)، همچنین پیشنهاد شده است که مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، براساس توانمندی تخصصی در این حوزه، می تواند در تربیت تیم پزشکی – امدادی برای کشورهای منطقه و تدوین پروتکل استاندارد برای تیم های امداد پزشکی منطقه مدیترانه شرقی مشارکت کند.


   گفتنی است؛ دکتر خانکه در ارتباط مجازی با دکترعلاء نماینده سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی (OEMR)، ضمن بیان تاریخچه تاسیس گروه و مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، به معرفی اعضای هیات علمی همکار این مرکز تحقیقات در داخل و خارج از کشور پرداخت.


   وی همچنین با اشاره به سمینارها و کنگره هایی که مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا دانشگاه برگزار کرده، از پروژه های مهم ملی و بین المللی مرکز، نشریات نمایه شده در پایگاه های اطلاعاتی معتبر دنیا و دستورالعمل های استاندارد تدوین و منتشر شده مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا گفت.


   نماینده سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی (OEMR) نیز پس از دریافت گزارش عملکرد مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا، از فعالیت های این مرکز تحقیقاتی در سطح ملی و بین المللی تقدیر و تشکر کرد و قول مساعد جهت تسهیل فرایند همکاری  رسمی با سازمان بهداشت جهانی را داد و تا آن زمان، « تدوین پروتکل استاندارد تیم های امداد پزشکی برای کشورهای منطقه » را به این مرکز واگذار کرد.


    دکتر خانکه رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، پس از اتمام گفت وگو با دکتر علاء نماینده سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی (EMRO)، خطاب به دانشجویان دکتری این رشته که در نشست حضور داشتند، گفت: ایران، کشور بزرگی بلحاظ پیشرفت علم است و توانمندی علمی متخصصان ما از بسیاری کشورهای دنیا بالاتر است.


   وی به دانشجویان افزود: سرعت رقابت درعلم، بسیار بالاست و هم اکنون، وارد چرخه ای شدیم که کند شدن، معنی ندارد. باید استانداردهایمان بالا باشد و در اجرای کارهای بزرگ مشارکت کنیم.


   در ادامه، دکتر فرخی و دکتر معصومی اعضای هیات علمی همکار مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا دانشگاه ، ضمن تشکر از دکتر خانکه برای برنامه های توسعه ای و ارتقای جایگاه دانشگاه در داخل و خارج از کشور، خطاب به دانشجویان دکتری این رشته و همکار مرکز تحقیقات، تاکید کردند که دستاوردهای سالها فعالیت این مرکز تحقیقات، بسیار ارزشمند است و همگی باید در حفظ و ارتقای آن بکوشند و با پشتکار، دست از تلاش و فعالیت برندارند.



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 18667
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: