• 1398/02/02 - 12:26
  • - تعداد بازدید: 6267
  • - تعداد بازدیدکننده: 102
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

هجدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران از فردا (سوم اردیبهشت ماه) در مشهد مقدس برگزار می شود

هجدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران از فردا (سوم اردیبهشت ماه) به مدت سه روز، به همت انجمن علمی شنوایی شناسی ایران و همکاری دانشگاه های علوم پزشکی کشور، در مشهد مقدس ( برج سپید وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مشهد) برگزار می شود.


    هجدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران از فردا (سوم اردیبهشت ماه) به مدت سه روز، به همت انجمن علمی شنوایی شناسی ایران و همکاری دانشگاه های علوم پزشکی کشور، در مشهد مقدس ( برج سپید وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مشهد) برگزار می شود.


    دکتر" گیتا موللی " عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و دبیرعلمی این رویداد تخصصی با اعلام این خبر به خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی گفت که  گروه آموزشی شنوایی شناسی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی همراه با یازده گروه شنوایی شناسی دیگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور، کمیته های علمی این کنگره را تشکیل می دهند.


     وی با اشاره به اینکه امور علمی کنگره از شهریورماه سال گذشته آغاز شد و همه اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی  ۱۲ دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور (دانشگاه هایی که رشته شنوایی شناسی دارند)، فارغ التحصیلان دکتری شنوایی شناسی کل کشور و دانشجویان مقطع دکتری این رشته، در امور علمی کنگره مشارکت داشتند، افزود: برای نخستین بار، امور علمی کنگره توسط  کمیته های تخصصی متشکل از همکاران فرهیخته حول هشت محور تخصصی شنوایی شناسی اجرا شد.


    دکتر موللی به مشارکت 11 مسئول مراکز کاشت حلزون کشور در برنامه ریزی های کمیته سمعک و کاشت حلزون اشاره کرد و ادامه داد: هشت کمیته تخصصی در این کنگره فعالیت داشتند که به موضوعاتی همچون " اختلالات تعادل (تشخیص و مداخله)، کم شنوایی کودکان (تشخیص، توانبخشی، سمعک و کاشت های شنوایی )، اختلال پردازش شنوایی، وزوز، نوروساینس " پرداختند.


    وی اظهارداشت: 200 مقاله به دبیرخانه کنگره رسیده بود که توسط 192 شنوایی شناس دانشگاهی وعضو هیات علمی مورد بررسی و داوری قرار گرفت و 150 مقاله برای ارائه به کنگره انتخاب شد ( 50 مقاله بصورت سخنرانی و 100 مقاله بشکل پوستر) ، ضمن آنکه 20 سخنرانی از متخصصان و صاحبنظران مدعو خواهیم داشت.


    دبیر علمی هجدهمین کنگره شنوایی شناسی همچنین به برگزاری میزگردهای تخصصی در این کنگره اشاره کرد و گفت: 15 میزگرد تخصصی بسیار کاربردی در این کنگره برگزار می شود و برای اولین بار، نشست تخصصی با حضور مسئولان مراکز خانواده و کودکان مبتلا به اختلالات شنوایی تشکیل خواهد شد.
    این محقق دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی توضیح داد: هم اکنون ۸۶ مركز "خانواده  كودك " با مجوز سازمان بهزيستي استان های مربوطه، به فعاليت مشغولند و خدمات مداخله زودهنگام برای کودکان کم شنوا و ناشنوا در این مراکز ارائه می‌ شود. چرا که همه ساله، صدها کودک کم شنوا با کمک هزینه  سازمان بهزیستی و تلاش مسئولان مراکز، به سطح مطلوب گفتارو‌ زبان رسیده و همپای کودکان شنوا،  به مدارس عادی راه می یابند.


   وی افزود: برای اولین بار جوانان ناشنوایی که کاشت حلزون انجام دادند در هجدهمین کنگره شنوایی شناسی شرکت می کنند، ضمن آنکه مسئولان انجمن های ناشنوایان و مراکز حمایت کننده کودکان کم شنوا سراسر کشور به همراه کارشناسان خود در کنگره حضور دارند ‌و به تبادل اندیشه و مرور تازه های توانبخشی و گزارش موارد خاص در قالب کارگاه و پنل می پردازند.


    بگفته دکتر موللی، 21 کارگاه آموزشی بسیار کاربردی برای این کنگره تدارک دیده شده که در آن، تازه های علم شنوایی شناسی توسط استادان و صاحبنظران ایرانی و سه متخصص از خارج کشور ارائه می شود.


    وی اظهارداشت: رونمایی از دستورالعمل تخصصی (گایدلاین) مداخله زودهنگام کم شنوایی که به همت محققان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و انجمن علمی شنوایی شناسی تدوین و بومی سازی شده، از دیگر برنامه های این کنگره سه روزه است که طی مراسمی انجام  می شود.


    وی افزود: اکثر مترجمان این گایدلاین از استادان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بوده اند، ضمن آنکه این دستورالعمل تخصصی، با حمایت معاونت پژوهشی و مدیریت اطلاع رسانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در انتشارات این دانشگاه، چاپ و منتشر شده است.


    دبیر علمی هجدهمین کنگره شنوایی شناسی از برپایی نمایشگاهی در حاشیه این کنگره علمی نیز گفت که آخرین تجهیزات حوزه شنوایی شناسی  را برای آشنایی هرچه بیشتر کارشناسان و متخصصان با فناوری های روز دنیا به نمایش می گذارد.


    دکتر موللی افزود: هجدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران دارای وب سایت دو زبانه و دفترچه دو زبانه است که دفترچه کنگره بصورت آنلاین برروی سایت  قرار گرفته است، ضمن آنکه پس ازکنگره ، کلیه پاورپوینتهای سخنرانی ها و پوسترها برروی سایت کنگره قابل دسترسی می باشد.


انتهای پیام/


تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 14121
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: