• 1397/04/15 - 14:13
  • - تعداد بازدید: 5241
  • - تعداد بازدیدکننده: 91
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

همزمانی اینوتک و اینوتکس برای هم افزایی اکوسیستم های نوآوری

سومین رویداد ملی اینوتک سلامت و هفتمین نمایشگاه بین المللی فناوری و نوآوری (اینوتکس 2018) از 14 تیرماه به مدت سه روز در بوستان گفت وگو تهران برگزار شده است، رویدادهایی که هدف از همزمانی آنها همگرایی و هم افزایی بیشتر اکوسیستم های کارآفرینی و نوآوری در کشور عنوان شده است.


    سومین رویداد ملی اینوتک سلامت و هفتمین نمایشگاه بین المللی فناوری و نوآوری (اینوتکس 2018) از 14 تیرماه به مدت سه روز در بوستان گفت وگو تهران برگزار شده است، رویدادهایی که هدف از همزمانی آنها همگرایی و هم افزایی بیشتر اکوسیستم های کارآفرینی و نوآوری در کشور عنوان شده است.


   به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در رویداد اینوتکس2018 ، کارآفرینان، نوآوران، شرکت های نوپای فناور، مدیران موفق شرکت های خصوصی و دانش بنیان، سرمایه گذاران خطرپذیر، مراکز رشد و پارک های علم و فناوری حضور دارند.
  براساس این گزارش ، تجهیزات پزشکی و توانبخشی، فرصت های کارآفرینی در حوزه امنیت و ایمنی غذایی و فناوری اطلاعات در سلامت، محورهای سومین رویداد ملی اینوتک سلامت است.
   
کمک به توسعه و بلوغ زیست بوم کارآفرینی در حوزه سلامت از اهداف محوری این رویداد بوده و همچنین سومین رویداد ملی اینوتک سلامت، حمایت های معنوی و آموزشی از شرکت های نوپا، کمک به بازارسازی شرکت های دارای محصول، ارتباط موثر، تبادل تجربیات و گفتگوی فناوران با سیاست مداران و سرمایه گذاران را به عنوان اهداف دیگر خود انتخاب کرده است.
   
در نمایشگاه اینوتکس 2018، با توجه به روندهای جهانی و اهمیت امر، موضوع اصلی  " شهر هوشمند " قرار گرفته و «شهر هوشمند؛ زندگی هوشمند» به عنوان شعار این نمایشگاه در نظر گرفته شده است.
   
شهر هوشمند طیف وسیعی از فناوری ها را در بر می گیرد که شامل مدیریت هوشمند انرژی، حمل و نقل هوشمند، دستگاه های هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیاء، مدیریت و تبادل هوشمند داده، زیرساخت های هوشمند، بهداشت و سلامت هوشمند و محیط زندگی و محل زندگی هوشمند است که در نمایشگاه امسال به این موضوعات توجه ویژه می شود.
   
استارتاپ ها و شرکت هایی که در زمینه های مانند فناوری زیستی و زیست محیطی، تجهیزات و ملزومات پزشکی و بیمارستانی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و مخابرات، فناوری های مرتبط با نفت و گاز، انرژی های تجدید پذیر، نانو فناوری، شیمی و مواد جدید، فناوری های شهری، هوافضا و مکانیک، دستگاهها و تجهیزات پیشرفته و فناوری های شناختی، فعالیت می کنند در این نمایشگاه حضور دارند.
   
نمایشگاه اینوتکس 2018 در طول شش دوره گذشته خود میزبان بیش از 750 شرکت فناور از 25 کشور مختلف بوده و اهدافی همچون تبادل فناوری میان شرکت های خصوصی، سرمایه گذاری مشترک، مشارکت در پروژه های تحقیق و توسعه و ... را دنبال کرده است.
  
به گفته کارشناسان ، اینوتکس یک نمایشگاه برپایه کارآفرینی، نوآوری و فناوری است، هرچند این نمایشگاه تمرکز ویژه ای در حوزه سلامت نداشته اما توانسته برای بسیاری از اجزای اکوسیسم فناوری و نوآوری، همپوشانی داشته باشد.
   
برگزاری همزمان این دو رویداد ، فرصتی مناسب برای بهتر دیده شدن دستاوردهای حوزه فناوری و نوآوری است و می تواند زمینه توجه بیشتر دست اندرکاران به این موضوعات مهم را فراهم کند.
   
توسعه فناوری، نیازمند زیرساخت های مشترک است و این موضوع در مورد ملاحظات مالکیت فکری، سرمایه گذاری یا بحث قوانین و مقررات، صدق پیدا می کند و زیرساخت همه آنها می تواند مشترک باشد.
   
ورود محصول فناورانه به بازار، فروش دانش فنی، مذاکرات با سرمایه گذاران و گسترش شبکه سازی از جمله اهداف فناوران برای حضور در این رویداد است.
   
ترجمان دانش و خلاقیت، فرایند دانش بنیان شدن، اینترنت اشیا در سلامت، بازاریابی در صنعت غذا، استانداردها و گایدلاین های خدمات و تجهیزات پزشکی و توان بخشی و فروش دانش فنی از دانشگاه به صنعت از جمله کارگاه های آموزشی اینوتک سلامت است.
   
سرمایه گذاری و حمایت مالی در حوزه تجهیزات توانبخشی، فرصت ها و تهدیدهای محصولات دانش بنیان شرکت های فناور و دانشگاهی در تعامل با صنایع غذایی، استانداردها و مجوزها در حوزه تجهیزات توانبخشی از جمله پنل های سومین رویداد ملی اینوتک سلامت است.


انتهای پیام /


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 12207
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: