• 1399/11/16 - 22:21
  • - تعداد بازدید: 1710
  • - تعداد بازدیدکننده: 96
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

ویژه برنامه ولادت حضرت زهرا (س)، بزرگداشت مقام زن و مادر، در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد

مراسم میلاد حضرت زهرا (س)، بزرگداشت مقام زن و روز مادر، در جوار مقبره شهدای گمنام دانشگاه علوم بهزیستی برگزار، و همزمان از برگزیدگان مرحله دانشگاهی قرآن و عترت دانشگاه تقدیر شد.

   مراسم  میلاد حضرت زهرا (س)، بزرگداشت مقام زن و روز مادر، در جوار مقبره شهدای گمنام دانشگاه علوم بهزیستی برگزار، و همزمان از برگزیدگان مرحله دانشگاهی قرآن و عترت دانشگاه تقدیر شد.


   به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مفدا؛ در ابتدای این مراسم دکتر " حمید رضا خانکه" رئیس دانشگاه ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و میلاد حضرت زهرا (س) گفت؛ افتخار جامعه بشری وجود مبارک حضرت زهرا(س) است و عالم وجودش را مرهون حضرت زهرا (س) می داند و چه چیزی بالاتر ، چه الگویی بالاتر، توسعه یافته تر و ماندگار تر از حضرت زهرا (س) است، شما اگر رفتار ائمه ما را در 1400 سال قبل دنبال کنید آیا رفتارها کهنه شده است؟ ائمه ارتباط با خانوده، مسئولیت های اجتماعی که داشتند، الان جامعه غربی در قرن حاضر به آن رسیده است، ائمه ما نقش اجتماعی برای زنان قائل بودند، خیلی از حقوقی که در جوامع غربی تبلیغ می شود به نوعی سوء استفاده از زنان می باشد و هر جامعه ای که بتواند تعادل بین حضور زنان در اجتماع و خانواده را ایجاد کند، توسعه پیدا می کند.


   وی افزود: ما مادر را از خانوده حذف کردیم و احساس کردیم که کار خوبی انجام می دهیم و زنان گاها" احساس می کنند، فعالیت اجتماعی با مادر بودن همخوانی ندارد، چه وظیفه ای بالاتر از یک فرزند سالم و صالح و خانواده سالم می تواند باشد، توسعه جامعه مرهون زنان و افول جامعه هم به زنان بستگی دارد، هر چه یک زن به روز تر و دانش کافی داشته باشد، جامعه در حوزه های مختلف توسعه یافته تر خواهد شد. خوشبختانه زنان جامعه ما مملو از چنین زنانی است، وجود سرداری مثل سردار سلیمانی و شهدای هشت سال دفاع مقدس، نشانگر وجود همین مادران و زنان است.


   رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در ادامه گفت، تصویری از زمان طاغوت برای ما می کشند که فکر میکنیم متضرر شده ایم که انقلاب کردیم نمیدانم چرا خودمان تاریخ را تحریف می کنیم، در دوران قبل از انقلاب استبداد حاکم بود، مردم فقیر بودند، اختیار کوچکترین کار را نداشتیم، برای مستقل شدن باید هزینه بدهیم باید ایثار کنیم، این استقلال و آزادی و سربلندی ملت ارزان به دست نیامده است، حتما" در مدیریت ها خطا وجود دارد هیچ وقت نمی گوئیم، بی نقص بودیم ، تمرین کردیم، تمرین خوبی هم انجام دادیم، موفق هم بودیم و از خیلی از کشورهای مدعی جلو هستیم ، قرار نبود مدیریت اجرایی بی نقص باشد، بلد نبودیم باید افراد را بازی بدهیم تا بتوانند خوب جلو بروند اگراجازه ی خطا ندهیم جامعه توسعه پیدا نمی کند.


   دکتر خانکه افزود، کشور ما محکم روی پای خودش ایستاده است و کشور بسیار مترقی داریم، الان در این شرایط کرونایی کشورهای اروپایی برای ماسک زدن مردم خود هزینه می دهند تا ماسک بزنند، ولی مردم ما با تمام محدودیت ها و تورم و مشکلات اقتصادی تبعیت می کنند و پای حاکمیت خود هستند، همین نسل جوان با تمام توان پای حاکمیت هستند و همیشه صف اول می باشند، باید اعتماد کنیم و به نسل جوان افتخار کنیم و بنده افتخار می کنم که قسمتی از عمر خودم را در نظام جمهوری اسلامی ایران سپری کردم و سرباز این مملکت هستم، آرزوی سلامتی برای همه شما عزیزان دارم.


   در ادامه ، حجت الاسلام عباسی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  ضمن تبریک چهل و دومین سالگرد انقلاب اسلامی که با تولد حضرت زهرا (س) مقارن شده است،  گفت، اولین اقدام بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران قبل از برپایی نظام جمهوری اسلامی ایران انجام دادند در واقع طبقی بود که بر این تفکر و اندیشه ی جوامع اسلامی فرود آورد و اینکه مسلمان ها صرفا" به رعایت یکسری از آداب و مناسک و سنن اسلامی بپردازند و کاری به جامعه خود نداشته باشند این اولین اقدامی بود که حضرت امام خمینی (ره) هم در عرصه داخلی و هم خارجی انجام دادند.


   وی افزود: نتیجه انجام اعمال و مناسک و احکام دینی چیزی جزء تشکیل جامعه اسلامی برمبنای ارزش های ایرانی نیست، یعنی تشکیل جامعه و حکومت اسلامی این تعبیر یک مجتهد از دیدگاه حضرت امام (ره) ملاحظه بفرمائید یک مجتهد جامع است، یک مجتهد باید زیرکی و هوش و فراست هدایت یک جامعة بزرگ اسلامی و حتی غیراسلامی را داشته باشد و علاوه بر خلوص و تقوا و زهدی که در خور شأن مجتهد است واقعاً مدیر و مدبر باشد.


   وی همچنین اظهار داشت:  هدف اساسی این است که ما چگونه میخواهیم اصول محکم فقه را در عمل فرد و جامعه پیاده کنیم و بتوانیم برای معضلات جواب داشته باشیم و ترس همه استکبار از همین مساله است که فقه و اجتهاد جنبه عینی و عملی پیدا کند، بنابراین از انزوا بیرون کشیدن تفکر دینی و اسلامی از حاشیه و آوردن آن به متن و با اینکه اسلام فقط انجام  یک سری مناسک نیست، بلکه به دنبال این هست که این ارزش ها و احکامی را که در قرآن بیان شده جنبه عملی در فرد و جامعه و حکومت ببخشد. وگرنه این احکام که برای آسمانیان نازل نشده است این احکام باید اجرا شود چه کسی باید این احکام را اجرا کند؟ حاکمان اسلامی، بنابراین ، تشکیل حکومت اسلامی و با دخالت دادن نقش زمان و مکان در استنباطات فقهی و برداشت های مجتهدین زمینه ای برای تئوری تشکیل حکومت اسلامی بر مبنای فقه حکومتی و فقه حاکمان شد.


   حاج آقا عباسی افزود؛ این جلسه به نوعی برای تقدیر از برگزیدگان مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه و عزیزانی که در این حوزه فعالیت می کنند، می باشد. مقام معظم رهبری می فرماید صرفا" نباید به ظاهر معارف قرآنی اکتفا کنند، باید پیشرو و پیشگام در عرصه بصیرت بخشی و فعالیت های سیاسی و اجتماعی هم باشند، یعنی در کرسی های عمومی سراسر دنیا باید پیام قرآن را به جهانیان برساند، باید از این فرصت ها استفاده کنند اگر درست استفاده بشود و پیام قرآن را به جهانیان برساند، و  اگر درست استفاده و تفهیم می شد امروزه شاهد نشست سران کشورهای اسلامی و پیمان بستن با رژیم صهیونیستی نبودیم. اساسا" پیامبر اسلام (ص) ماموریت نبوتش تکمیل نمی‌شد، مگر اینکه پیام قرآنی را به جامعه برساند، شناختن امام  و ولی جامعه جزو وظایف اصلی قاری است.


    وی در پایان سخنانش، با اشاره به نامگذاری روز میلاد حضرت زهرا (س) به نام روز زن و عرض تبریک به این مناسبت ، افزود: زندگی حضرت زهرا (س) بهترین مصداق برای زنان جامعه ما می باشد ، انسی که زهرای مرضیه با قرآن دارد در خطبه قرایی در فدک قرائت میکند، چقدر زیبا به آیات قرآن استناد می کند،  فلسفه بسیاری از احکام  و مقررات دینی را در خطبه فدکیه بیان می کند، این زنی است که در قد و قواره الگویی که می تواند برای زنان جامعه اسلامی باشد که  فقط به ظواهر دین توجه نکنند بلکه در بطن مسائل سیاسی و اجتماعی حضور پیدا کنند و این می طلبد که جامعه و زنان ما ، مسیر حضرت زهرا (س) را الگوی خود قرار دهند.


   گفتنی است؛ این مراسم همزمان با محفل انس با قرآن و اجرای قاری برجسته "مهدی حسینی"، تقدیر از برگزیدگان مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت و اجرای گروه تواشیح طه و  آواز سنتی همراه بود.


 



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: طیبی

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 18362
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: