• 1396/11/25 - 15:58
  • - تعداد بازدید: 3299
  • - تعداد بازدیدکننده: 84
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون پرستاری وزارت بهداشت در کارگاه کشوری " مدیریت پرستاری بحران " گفت:

پرستاران نقش خود را در کنترل و مدیریت سلامت حوادث غیرمترقبه نشان داده اند

معاون پرستاری وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در مراسم افتتاحیه کارگاه کشوری " مدیریت پرستاری بحران " در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: پرستاران نقش خود را در کنترل و مدیریت سلامت حوادث غیرمترقبه و بلایا نشان داده اند.



   معاون پرستاری وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در مراسم افتتاحیه کارگاه کشوری " مدیریت پرستاری بحران " در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت:  پرستاران نقش خود را در کنترل و مدیریت سلامت حوادث غیرمترقبه و بلایا نشان داده اند.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، دکتر " مریم حضرتی " با اشاره به ضرورت تشکیل حداقل یک تیم ملی پرستاری برای مدیریت بحران ، از زحمات برگزارکنندگان این کارگاه آموزشی بویژه دکتر خانکه رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که مسئولیت برنامه ریزی و آموزش این کارگاه را بعهده دارند، قدردانی کرد.


   وی درمورد چگونگی انتخاب شرکت کنندگان این کارگاه آموزشی ، گفت: از ده منطقه آمایشی کشور، هشت تا ده نفر از هر منطقه انتخاب شدند و از میان آنان ، افراد واجد شرایط ، با توجه به فعالیتشان در بخش های فوریتی و مراقبت های ویژه ، انتخاب شدند و امیدواریم بگونه ای بتوانند از این کارگاه و سه پودمان آن استفاده کنند که بیش از پیش در داخل و خارج از کشور موثر باشند.


    معاون پرستاری وزارت بهداشت به نقش پرستاران در حوادث غیرمترقبه در داخل کشور و همچنین کشورهایی مانند استرالیا ، ایتالیا ، امریکا ، آلاسکا و هزاران حادثه در جهان اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه کشور ما ، بلاخیز است ، لذا ضرورت دارد که حداقل 100 تا 120 تن از پرستاران را برای مدیریت سلامت در شرایط بحرانی داشته باشیم.


    دکتر حضرتی ضمن تشکر از تمامی پرستاران و کادر درمانی که در اولین ساعات بعد از زلزله کرمانشاه ، برای کمک به هموطنان خود راهی این منطقه شدند، اظهارداشت : در همان دقایق اولیه بعد از زلزله کرمانشاه ، حدود سه هزار پرستار برای اعزام به منطقه اعلام آمادگی کردند و در حالی که گزارش شده حدود سه هزار و 700 جراحی در همان روزهای اول بعد از زلزله ، در منطقه انجام شده ، اگر فقط دو پرستار در انجام این جراحی ها نقش داشتند، حداقل هفت هزار و 400 پرستار  در  این فعالیت ها مشارکت داشته اند.


   وی خطاب به پرستاران شرکت کننده در این کارگاه آموزشی ، افزود: امیدوارم هر یک از شما در شهر و دانشگاه خودتان بتوانید پرستاران دیگر را آموزش بدهید و در توانمندسازی همکاران خود نقش داشته باشید.


   اولین کارگاه آموزشی " مدیریت پرستاری بحران " کشور از روز سه شنبه (24 بهمن ماه) به مدت سه روز به همت مرکز تحقیقات " سلامت در حوادث و بلایا " دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با همکاری و حمایت معاونت پرستاری وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در سالن اجتماعات فارابی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شده است.


   دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از جمله دانشگاه های علوم پزشکی کشور و تحت نظارت وزارت بهداشت ، با 22 گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات در سه حوزه سلامت (توانبخشی، سلامت روان و سلامت اجتماعی ) فعالیت می کند و اولین و تنها مرکز تحقیقات و گروه آموزشی " سلامت در حوادث و بلایا " کشور در این دانشگاه است که دانشجویان را درمقاطع کارشناسی ارشد و دکتری ، آموزش و تربیت می کند.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 11413
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: