• 1396/06/07 - 14:00
  • - تعداد بازدید: 3511
  • - تعداد بازدیدکننده: 65
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

پوشش بیمه ای " تهیه پرینت سه بعدی قلب و عروق " کمک موثری به بیماران قلب و عروق می کند

یکی از مجریان پروژه " تصویربرداری سه بعدی قلب و عروق در ایران " در حاشیه سمینار علمی تخصصی کاربرد تصویربرداری سه بعدی در جراحی های قلب و عروق " که در بیمارستان فوق تخصصی امید برگزار شد، گفت: پوشش بیمه ای " تهیه پرینت سه بعدی قلب و عروق " کمک موثری به بیماران قلب و عروق می کند.



   یکی از مجریان پروژه " تصویربرداری سه بعدی قلب و عروق در ایران " در حاشیه سمینار علمی تخصصی کاربرد تصویربرداری سه بعدی در جراحی های قلب و عروق " که در بیمارستان فوق تخصصی امید برگزار شد، گفت: پوشش بیمه ای " تهیه پرینت سه بعدی قلب و عروق " کمک موثری به بیماران قلب و عروق می کند.


    دکتر " زهرا علیزاده ثانی " متخصص داخلی قلب و فلوشیپ تصویربرداری قلب و عروق در جمع خبرنگاران افزود: تعرفه پرینت سه بعدی در کتاب ارزش نسبی درج شده و به احتمال زیاد به زودی ابلاغ خواهد شد.


    وی اظهار داشت : با توجه به اینکه بیماری های قلب و عروق ، دومین علت مرگ در ایران محسوب می شوند و نقش تصویربرداری سه بعدی در تشخیص این بیماری ها بسیار حائز اهمیت است، لذا موسسات بیمه گر هزینه تهیه پرینت سه بعدی قلب و عروق را پذیرفته اند و هرچند که این تعرفه خیلی کمتر از هزینه های کامل این فعالیت پزشکی است ، اما می تواند کمک موثری برای تشخیص و درمان بیماری های قلب و عروق در سطح کشور باشد.


    وی بعنوان نماینده ایران در هیات اجرایی انجمن تصویربرداری قلب و عروق آسیا (ASCI) نیز گفت: جمهوری اسلامی ایران در زمینه تهیه پرینت سه بعدی قلب و عروق و کاربرد آن در درمان بیماریهای قلب و عروق ، در منطقه پیشرو است، از این رو پیگیری مقوله توریسم درمانی و ارائه خدمات به بیماران در منطقه به تحقق گسترش این حوزه در کشور کمک می کند.


    دکتر " علیزاده ثانی " افزود: تا جایی که من اطلاع دارم ، استفاده تشخیصی و درمانی از این پرینت ها اصلا در منطقه خاورمیانه وجود ندارد و حتی مراکز پیشرفته MRI قلب هم در منطقه بسیار محدود هستند، اما ما در ایران از این امکان نیز بهره مند هستیم.


    وی گفت: استفاده از پرینت سه بعدی در رشته های مختلف پزشکی بخصوص در " قلب و عروق " ، موضوع جدیدی در جهان است و برخی از مراکز پیشرفته دنیا هم آن را به راحتی در دسترس ندارند، اما کشور ما خیلی زود به این بخش برای تشخیص بیماریها پرداخته است.


    وی ادامه داد: ممکن است مراکز محدود تحقیقاتی مربوط به تهیه پرینت سه بعدی قلب و عروق در منطقه خاورمیانه وجود داشته باشد، اما استفاده از این فناوری پیشرفته برای تشخیص و درمان در منطقه رایج نیست.


    این استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: درحال پیگیری برای برگزاری سمینارهای آموزشی جهت متخصصان منطقه خاورمیانه در کشور هستیم تا محققان کشورهای اطراف، به جای حضور در سایر کشورها برای گذراندن این دوره های آموزشی به ایران سفر کنند.


    وی افزود: پیگیری های اولیه در این زمینه انجام گرفته و امیدواریم تا یکسال آینده، دوره های آموزشی منطقه خاورمیانه در ایران و به خصوص در بیمارستان فوق تخصصی امید برگزار شود که این کار اعتباری برای کشور است.


    وی در تشریح مراحل اجرای تصویربرداری سه بعدی از قلب و عروق بیماران گفت: باید روش اولیه تصویربرداری از قلب انجام شده باشد که برای اجرای تصویربرداری سه بعدی ، تاکید بر MRI قلب است ، سپس اطلاعات خام به دستگاه پرینتر خاص این بخش منتقل می شود و با توجه به درخواست پزشک یا جراح مورد نظر ، " برش ها ، جنس و اندازه " قسمت های مختلف مشخص شده و پرینت سه بعدی تهیه و در اختیار پزشک یا جراح درخواست کننده قرار می گیرد.


    وی افزود: شبیه سازی قلب و عروق فرد براساس اهداف پزشک درخواست کننده انجام می شود که هدف درمانی و یا هدف آموزشی دارد و با توجه به اینکه اهداف درخواست کننده متفاوت خواهد بود و از بیماری به بیمار دیگر حتی تغییر می کند، لذا جنس ، میزان برش ها و اندازه آن برای افراد، مختلف می شود و هزینه تهیه هر یک نیز با دیگری متفاوت خواهد شد.




   گفتنی است ، تکنولوژی پیشرفته تصویربرداری سه بعدی از قلب و عروق بیماران ، هم اکنون توسط چند متخصص بنام بیماری های قلب و عروق با محوریت دکتر " زهرا علیزاده ثانی " متخصص داخلی قلب و فلوشیپ تصویربرداری قلب و عروق ، و با همکاری شرکت " توان برتر پارسیان " از واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی جهت تبدیل تصویربرداری دو بعدی به سه بعدی و  بیمارستان فوق تخصصی " امید " به جهت وجود امکانات پیشرفته ، در این بیمارستان  اجرا می شود.




انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 10563
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: