• 1394/09/30 - 16:27
  • - تعداد بازدید: 3061
  • - تعداد بازدیدکننده: 79
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

پژوهشگران و مولفان برتر دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مورد تقدیر قرار گرفتند

پژوهشگران و مولفان برتر دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز دوشنبه طی مراسمی به مناسبت هفته پژوهش و با حضور مشاور عالی ریاست دانشگاه، معاون تحقیقات و فناوری ، مدیران مراکز تحقیقاتی و جمعی از پژوهشگران ، معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.



گالری تصاویر


پژوهشگران و مولفان برتر دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز دوشنبه طی مراسمی به مناسبت هفته پژوهش و با  حضور مشاور عالی ریاست دانشگاه، معاون تحقیقات و فناوری ، مدیران مراکز تحقیقاتی و جمعی از پژوهشگران ، معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در ابتدای این مراسم ، حجت الاسلام والمسلمین " وحید معتمدی " مسئول نهاد نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری در این دانشگاه درخصوص دانش اندوزی و تولید دانش از دیدگاه اسلام ، گفت: دین، دانش و علم را به دو دسته " نافع و غیرنافع " تقسیم کرده و به مسلمانان توصیه کرده است که به دانش و علمی بپردازند که در رفع نیازها ی جامعه با دیدگاه آخرتی ، موثر باشد.


   وی افزود: با تعریفی که از علم نافع شده است ، قطعا درصد پائینی از پایان نامه ها، شامل علم نافع می شوند درصورتی که اصل هدف تحقیقات ، کاربرد نتایج آن در جامعه است که امیدوارم بتوانیم در جهت این هدف فعالیت آموزشی و پژوهشی داشته باشیم.


مشاور عالی ریاست دانشگاه بر ارتقای کیفیت تحقیقات در دانشگاه و استفاده از دانشجویان تحصیلات تکمیلی در تحقیقات تاکید کرد


مشاور عالی ریاست دانشگاه بر ارتقای کیفیت تحقیقات با توجه به جایگاه آن در آئین نامه ارتقای هیات علمی و همچنین به دلیل منحصربفرد بودن دانشگاه علوم بهزیستی و وظیفه آن به عنوان محور و سیاستگذار علوم توانبخشی در کشور ،  تاکید کرد.


   دکتر سید " علی حسینی " با اشاره به تکلیفی که به عهده دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به عنوان دانشگاه مرجع و محور در تولید علوم توانبخشی در کشور گذاشته شده، گفت: باید هماهنگ تر برای استفاده بهینه از آنچه که داریم ، عمل کنیم چون دانشگاه ما بضاعت خوبی دارد و از توانایی علمی بیش از یک هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی برخورداریم.


   وی تصریح کرد که باید برای تک تک دانشجویان تحصیلات تکمیلی بویژه  دکتری ، برنامه داشته باشیم و آنقدر کیفیت امور تحقیقاتی را ارتقاء دهیم که به تجاری شدن و پتنت شدن این تحقیقات بیانجامد ، فعالیت ما در مجلات معتبرتر پذیرفته شده و افراد بیشتری به آنها مراجعه کنند، از پتانسیل ها درست استفاده کنیم ، درست برنامه ریزی کنیم تا  در نهایت سود آن به جامعه برگردد.


ریاست دانشگاه ، هفته پژوهش را به تمامی اساتید و پژوهشگران تبریک گفت


   در ادامه این مراسم، پیام تبریک دکتر " حمیدرضا خرم خورشید " ریاست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به اساتید و پژوهشگران به مناسبت فرا رسیدن هفته پژوهش قرائت شد.


   در این پیام آمده است: " هفته پژوهش فرصت مغتنمی برای تجلیل از جایگاه والای پژوهشگران و نکوداشت مقام شامخ همه کسانی است که با برخورداری از روحیه نوجویی و نوگستری، در مسیر گسترش علم و معرفت، افق های تازه ای را بر دیدگان ره پویان عرصه دانش و بینش می گشاید."


" اینجانب هفته پژوهش را به همه پژوهشگران ، نوآوران ،اساتيد و فرهیختگان تبریک عرض می نمایم."


معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ، بر افزایش تولید دانش و آموزش و نشر آن ، تاکید کرد


   معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز در ادامه این مراسم ، با تاکید بر اینکه این دانشگاه منحصربفرد است ، اظهارداشت: دو وظیفه اصلی " تولید دانش " و " آموزش و نشر دانش " علاوه بر ارائه خدمات درمانی و توانبخشی ، باید مورد توجه اساتید و محققان این دانشگاه قرار بگیرد .


   دکتر " حمیدرضا خانکه " با ارائه گزارش عملکرد بخش های مختلف معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه افزود: در رتبه بندی دانشگاههای علوم پزشکی کشور، رتبه هفت را در میان دانشگاههای تیپ دو داریم و هرچند که نمره خام تحقیقات دانشگاه ما رشد کرده ، اما باید از وجود جمعیت دانشجویان تحصیلات تکمیلی که فرصتی را برای تحقیقات ایجاد کرده است ، استفاده کنیم .


   وی گفت که دانشگاه علوم بهزیستی ، 157 عضو هیات علمی و 435 پژوهشگر تطبیق یافته دارد و امتیاز خوبی برای مقالات منتشر شده ، کسب کرده ضمن آنکه در سال گذشته رشد خوبی در  H-index  داشتیم ولی کافی نیست.


   دکتر خانکه  با اشاره به اینکه در سال گذشته شاخص ها تغییر کرده و رتبه مراکز تحقیقاتی به غیر از ژنتیک ، افت داشته است، افزود: باید روی شاخص های ارزشیابی کار کنیم چرا که براساس همین ارزشیابی ها ، بودجه داده می شود ، رتبه بندی دانشگاه و ... انجام خواهد شد.


   وی همچنین به فعالیت های معاونت تحقیقات طی سال 94 اشاره کرد که برگزاری اولین همایش فناوری ، نشست های علمی و کارگاههای آموزشی منحصربفرد همچون فلوشیپ تحقیق (10 پودمان) از جمله آنهاست.


   معاون تحقیقات ، راه اندازی شورای مرکز رشد و شورای فناوری دانشگاه ، خرید کتاب معادل 160 میلیون تومان ، راه اندازی سامانه پژوهان و راه اندازی مرکز مشاوره روش تحقیق ، آمار و نگارش علمی ، را از دیگر فعالیت های این معاونت از ابتدای سالجاری تاکنون ذکر کرد.


   وی به انتشار هشت فصلنامه با موضوعات مختلف در دانشگاه اشاره کرد و افزود: برخی از این فصلنامه ها ، از مقالات کمی برخوردارند که یکی از سیاستهای دانشگاه  در مقابل آنها ، ادغام برخی از فصلنامه ها با یکدیگر است ضمن آنکه باید بگونه ای عمل کنیم که نمایه نوع یک بشوند.


  وی همچنین به عملکرد مراکز تحقیقاتی دانشگاه پرداخت و گفت که بهترین عملکرد مربوط به مرکز تحقیقات ژنتیک با بیش از 500 ارجاع به مقالات آن است .


   دکتر خانکه به فعالیت مرکز فناوری اشاره کرده و داشتن نظام نامه را از ابزار مهم در پیشبرد اهداف این مرکز دانست.


   وی با توجه به نیاز دانشگاه و کشور به تقویت این بخش ، ابراز امیدواری کرد که واحد فناوری به عنوان واحد اختیاری در معاونت آموزشی دانشگاه تعریف شود تا انشاالله با جهت دهی دانشجویان به این سمت و سو، دانشی تولید شود که منجر به تامین نیاز جامعه گردد.


   معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در ادامه سخنانش و پیش از معرفی برترین های این معاونت ، تاکید کرد که انتخاب پژوهشگران ، گروهها و مراکز تحقیقاتی برتر ، براساس " میزان تولید و نشر دانش " آنان انجام شده است و در این میان دکتر " حسین نجم آبادی " رییس مرکز تحقیقات ژنتیک و دکتر " مهیار صلواتی " عضو هیات علمی بیشترین تغییر را در H-index داشته و بالاترین امتیاز را کسب کردند.


   در پایان این مراسم ، با حضور معاونان و مدیران دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی،  پژوهشگران برتر ، مولفان برتر و مراکز تحقیقاتی و گروههای آموزشی برتر و فعال مورد تقدیر قرار گرفتند.


    اساتید " حسین نجم آبادی ، کیمیا کهریزی ، مسعود فلاحی خشکناب ، حمیدرضا خانکه ، مهدی رصافیانی ، مهیار صلواتی ، مهدی رهگذر ، عنایت الله بخشی ، آرش میراب زاده ، اکبر بیگلریان " ، پژوهشگران برتر دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی هستند که مورد تقدیر قرار گرفتند.


   در ادامه ، از " دکتر حمیدرضا خرم خورشید " و " دکتر حمیدرضا خانکه " به عنوان مولفان برتر و از " غلامرضا قاعد امینی و ناصر صدق گوی " پژوهشگران جوان ، تقدیر شد.


   ضمن آنکه ، مراکز تحقیقاتی " ژنتیک ، توانبخشی اعصاب اطفال و عوامل اجتماعی موثر بر سلامت " به عنوان مراکز تحقیقاتی فعال و برتر معرفی شدند و گروههای آموزشی " روانپزشکی ، اعصاب اطفال ، آمار و پرستاری " نیز گروههای برتر آموزشی هستند که روسای آنها توسط معاونان و مدیران دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفتند.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 7778

تصاویر

کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: