کارگاه اخلاق تشکیلاتی و فضای مجازی برگزار شد
کارگاه اخلاق تشکیلاتی و فضای مجازی به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با حضورمسئولان دفتر نهاد رهبری و مسئولان تشکل ها، انجمنها و کانون های دانشجویی در سالن ریاست دانشگاه برگزار شد.
کارگاه اخلاق تشکیلاتی و فضای مجازی به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با حضورمسئولان دفتر نهاد رهبری و مسئولان تشکل ها، انجمنها و کانون های دانشجویی در سالن ریاست دانشگاه برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین سید" وحیدمعتمدی " مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در ابتدای این نشست گفت: دانشجو باید محور برنامه های فرهنگی دانشگاه باشد و در کارهای تشکیلاتی باید ایفای نقش کند اما از دو سال پیش دیده شده که دانشگاه یکطرفه پیش رفته و دانشجو امور فرهنگی را از حضور و نشاط دانشجویی محروم کرده که خوشبختانه در معاونت فرهنگی این روند رو به بهبود است.
وی افزود: دانشگاه با نشاط و فعال در گرو تعامل ، قدرت و تقویت کانون های دانشجویی در حین فعالیت و پس از واگذاری مسئولیت هاست و امیدواریم در کارهای تشکیلاتی با ارائه الگوی مناسب و کارگاه های فرهنگی بتوانیم در توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی گام برداریم.
حجت الاسلام والمسلمین سید "وحید معتمدی" همچنین اظهار داشت: بحث فضای مجازی و شبکه های اجتماعی که به آن پرداخته می شود حائز اهمیت است زیرا براساس منویات رهبری در بحث فضای مجازی ، همانند جبهه باید تلاش کرد و باکار عملیاتی بسیاری از مشکلات را حل کرد.
******
//کاربردی بودن دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نقطه قوت است//
"مرتضی فاضلي " مدیر آموزش های فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگي مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در کارگاه اخلاق تشکیلاتی و فضای مجازی گفت: آمار زیاد فعالیت ها و رشدعلم و فناوری و عرصه های گوناگون نشان می دهد ، بستر فعالیت های این رشد را شهدا و انقلاب فراهم آورده اند و باید از این فرصت استفاده کرد.
وی افزود: کاربردی بودن دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نقطه عطف است که باید از آن استفاده کنیم و در کانون های گوناگون زندگی اجتماعی، فردی و حقوق شهروندی می توان از این پتانسیل استفاده کرد.
فاضلی گفت: برنامه ریزی فرهنگی تنها در گرو خواندن دروس مدیریت فرهنگی نیست بلکه دانشجویان فعال فرهنگی در سال های بعدی می توانند از بهترین برنامه ریزان فرهنگی باشند.
وی افزود : ترس ازفضای مجازی برای دانشجویان خوب نیست و باید با در نظرداشتن فرصت و تهدیدهای فضای مجازی به خوبی به آن ورود پیدا کرد و با توجه به اینکه 5 تا 9 ساعت حضور ایرانی ها در فضای مجازی است باید جوانان نسبت به مدیریت این فضا اهتمام لازم را داشته باشند.
گفتنی است ، بهبود فضای روانشناختی - اجتماعی دنیای مجازی، ایده پردازی دانشجویان در فضای مجازی و بهره مندی از فرصت های علمی، فرهنگی دانشگاه ،اهمیت فضای مجازی در میان دانشجویان ، از دیگر عناوین مطرح شده این کارگاه بود.
انتهای پیام /
تهیه خبر : گلرخ