• 1399/11/22 - 18:07
  • - تعداد بازدید: 1433
  • - تعداد بازدیدکننده: 89
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی دانشگاه علوم بهزیستی؛

کارگروه ساماندهی کانال ها و پیج های اینستاگرامی دانشجویی دانشگاه، تشکیل جلسه داد

کارگروه ساماندهی کانال ها و پیج های اینستاگرامی دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی توسط شورای نظارت بر نشریات دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

 


   کارگروه ساماندهی کانال ها و پیج های اینستاگرامی دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی توسط  شورای نظارت بر نشریات دانشجویی دانشگاه برگزار شد.


   به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی بنقل از مفدا، این جلسه، با حضور نمایندگان دانشجویی کانون های فرهنگی، انجمن های علمی دانشجویی، شورای صنفی و تشکل های اسلامی در بستر فضای مجازی برگزار شد.


    دکتر"حسن شاکری" معاون فرهنگی - دانشجویی دانشگاه ضمن عرض تبریک بمناسبت ایام دهه فجر گفت؛ فلسفه وجودی این جلسه، گردهمایی برای همفکری و استفاده از تمامی دغدغه ها و نظرات همدیگر جهت بهبود امور است.


    " یوسف رضایی" مدیر امور فرهنگی دانشگاه در سخنانی گفت: در موضوع فضای مجازی قدردان همه شما دانشجویان هستیم و در این مدت عملکرد بسیار خوبی را داشتید و در راستای حرفه ای بودن در فضای مجازی می توانیم کارگاهی را تحت عنوان سواد رسانه ای و مدیریت صحیح، داشته باشیم و حق مطالبه گری را محترم بشماریم و چارچوب هایی را بتوانیم برای آن تعیین کنیم.


    در ادامه ، حجت الاسلام والمسلمین "محمد افشاری" مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک ایام دهه فجر اظهار داشت:  یکی از مسائل و فرصت هایی که الان به وجود آمده، فضای مجازی است و این فرصت پیش آمده می تواند توسعه پیدا کند ، اما نیاز است تا در این عرصه ، نکات لازم احصاء شود.


    حاج آقا افشاری افزود: در ابتدای امر مبحث تدوین آئین نامه داخلی می تواند الگویی برای وزارتخانه و حتی کل کشور باشد و هویت افراد در فضای مجازی مشخص شود و حمایت هایی که مجموعه دانشگاه می تواند داشته باشد و پیشنهاداتی که داده شد اینکه همه شما دانشجویان در کانون های فرهنگی، انجمن های علمی، شورای صنفی و تشکل های اسلامی نظام مسائل خودتان را تولید و استخراج نمائید و ارسال کنید.


    وی ادامه داد: در فضای فعلی دو تا مؤلفه مهم نیاز داریم، امید بخشی و نشاط در حیطه مسائل مختلف با ارائه بسته های پیشنهادی و اینکه چه راهکارهایی برای مخاطب مد نظر دارید و همچنین در مبحث سواد رسانه ای، بحث آموزشی را مد نظر قرار دهید و با توجه به شرایط کرونایی، سبک زندگی، حقوق دانشجویی و سایر مؤلفه های  موجود را با آموزش قطره ای مد نظر قرار داده، ارتقای علمی، فرهنگی، اجتماعی و... برای مخاطب خاص خود در نظر گرفته شود، فضایی برای گفت وگوی متقابل جهت جذب مخاطب و اثر بخشی بهتر مخاطب ایجاد کنید، و فعالیت در کانال های خود را به صورت تخصصی پیگیری نمائید.


   حجت الاسلام عباسی معاون دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در این جلسه گفت:  برای استفاده بهینه از فضای مجازی همان طوری که در فضای حقیقی و در رسانه های مکتوب توانایی های علمی به نمایش گذاشته می شود، در اینجا هم همین طور عمل کنند و کمتر شاهد کپی مطالب و ... باشیم.


    وی افزود: دانشجویان رسالتی که دارند، این است که در فضای رسانه، فکر و اندیشه خود را بیان کنند، در حال حاضر فضا به صورت دیگری رقم خورده، بسترهای لازم را فراهم کنید که به صورت حرفه ای وارد بشوید و فضا جوری است که مقررات خاص خود را می طلبد و بگونه ای مدیریت شود که ضابطه مند جلو برود و یک معیاری برای سنجش داشته باشیم و با تبادل نظر ان شاالله به تصمیم های خوبی برسیم.


    گفتنی است؛ در این جلسه دانشجویان شرکت کننده از کانون های فرهنگی، انجمن های علمی و شورای صنفی و تشکل های اسلامی پیرامون موارد مطروحه در جلسه بحث و تبادل نظر کردند و خواستار تدوین آئین نامه داخلی نظارت بر فضای مجازی در چارچوب مقررات خاص خود شدند.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: طیبی


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 18401
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: