به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
کسب رتبه اول کمیته تخصصی علوم پایه پزشکی کشور توسط استاد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی
پرفسور " حسین نجم آبادی " عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و رئیس مرکز تحقیقات ژنتیک این دانشگاه در بیست ودومین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی بعنوان محقق برگزیده رتبه اول کمیته تخصصی علوم پایه پزشکی کشور انتخاب شد.
پرفسور " حسین نجم آبادی " عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و رئیس مرکز تحقیقات ژنتیک این دانشگاه در بیست و دومین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی بعنوان محقق برگزیده رتبه اول کمیته تخصصی علوم پایه پزشکی کشور انتخاب شد.
لازم به ذکر است ، پروفسور "حسین نجم آبادی" در سال 1392 نیز جزو یک درصد دانشمندان برتر جهان معرفی شد.
Web of knowledge ، به عنوان یک مرجع معتبر علمی بین المللی با ارزیابی و بررسی تحقیقات انجام شده و مقالات علمی منتشر شده از سوی دانشمندان کشورهای مختلف دنیا و امتیازدهی به سطح علمی و فعالیت آنان ، دانشمندان برتر جهان را انتخاب و معرفی می کند و نام پروفسور نجم آبادی دانشمند برجسته ایرانی را جزو یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار داده است.
پرفسور نجم آبادی یکی از دانشمندان دارای کرسی پژوهشی کشور است و نام ایشان در سال گذشته (94) نیز از سوی فدراسیون " سرآمدان علمی ایران " که توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تاسیس شده است ، در فهرست گروه الف سرآمدان علمی ایران قرار گرفت.
پروفسور "حسین نجم آبادی " دارای مدرک فوق تخصص ژنتیک انسانی و پزشکی از امریکا است، استادیار یکی از دانشگاههای امریکا بوده که از سال 1375 به ایران عزیمت کرده و از بدو تاسیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با راه اندازی مرکز تحقیقات ژنتیک این دانشگاه ، تحقیقات خود در زمینه ژنتیک را ادامه داده است .
" دستیابی به ژن های ناشناخته و جدید و بررسی عملکرد آنها " ، محور بیشتر فعالیت های پرفسور نجم آبادی است بطوری که در سال 1391 برای اولین بار در جهان، 50 ژن جدید را کشف کرده و گزارش آن را منتشر کرد.
وی تاکنون تحقیقات بسیاری در خصوص بیماریهای عضلانی، تالاسمی، ناشنوایی، عقب ماندگی ذهنی و دهها موضوع دیگر مبتلابه جامعه داشته است.
دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 22 گروه آموزشی تخصصی و هشت مرکز تحقیقات از جمله مرکز تحقیقات ژنتیک که یکی از چند مرکز تحقیقات برجسته کشور در حوزه ژنتیک است ، به تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800 نیروی متخصص در رشته های خاص حوزه های " رفاه اجتماعی، سلامت اجتماعی (وتعیین کننده های آن)، سلامت روانی و توانبخشی" می پردازد ، که در برخی از این رشته ها به عنوان تنها برگزارکننده دوره های تحصیلات تکمیلی و phd ، و یا ، نخستین مجری دوره های تحصیلات تکمیلی در کشور و حتی کشورهای منطقه شناخته شده است.
دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در مجموعه دانشگاههای علوم پزشکی کشور ، زیر نظر وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی فعالیت می کند.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور