به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی:
با حمایت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه؛ نخستین سمینار آگاهی از مغز با رویکرد توانبخشی برگزار شد
نخستین سمینار آگاهی از مغز با رویکرد توانبخشی با حمایت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
نخستین سمینار آگاهی از مغز با رویکرد توانبخشی با حمایت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
اولین سمینار آگاهی از مغز با رویکرد توانبخشی در هفتهی آگاهی از مغز به همت انجمن تازه تاسیس علمی دانشجویی مغز و شناخت شاخه توانبخشی، با پشتیبانی کمیته تحقیقات دانشجویی و معاونت تحقیقات و فناوری و با حضور مسئولان ، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی روز چهارشنبه نهم اسفند ماه در سالن شهید احمدی روشن این دانشگاه برگزار شد.
دکتر حجت الله حقگو عضو هیئت علمی دانشگاه و دبیر علمی سمینار عنوان کرد: درحال حاضر دردنیا هزاران دانشگاه و مراکز تحقیقاتی مختلف برای شناخت نوروساینس اعم از پزشکی، علوم و فنون دریایی، مسائل اقتصادی، مسائل دینی و جامعه شناختی و... که با مغز درارتباط هست فعالیت میکنند.
دکتر حقگو افزود: علم نوروساینس درتمامی حوزههای فکری جای خود را باز کرده و در مسائل اعتقادی، اجتماعی، ورزشی و اخلاقی و... به شناخت ساختارهای مغز ومکانیسم های درحالت پاتولوژیک و درحالت نرمال نحوه تقویت عملکرد سیستم مغز و اعصاب درتمام مراحل زندگی روزمره ریشه دوانده است.
دبیر علمی سمینار آگاهی از مغز تصریح کرد: تشکیل انجمنهای علمی نظیر این انجمن و مطالعات وسیعی که در این زمینه میتوانیم داشته باشیم و جمع آوری اطلاعات و تبدیل این اطلاعات به پروژه های کاربردی برای ارتقاء دانش در این زمینهها یکی ازموهبتهایی هست که نادیده گرفتن آن ضرر بسیار زیادی به ما تحمیل میکند.
وی در ادامه اظهار داشت: این دیدگاه کامل و جامعی را میطلبد که برقسمتهای مختلف اشراف داشته باشیم و یافتههای پایه و بیولوژیک را به هم مرتبط و این یافتهها را به عملکرد تبدیل کنیم زمانی که بتوانیم از یافتههای علمی استفاده کنیم زمانی ست که آگاهی عملکردی ما از مغز ارتقاء پیدا کرده باشد.
درادامه برنامه، سخنرانان ویژه مراسم پیرامون مسائل مختلف آگاهی ازمغز اعم از نقشه برداری مغز، هوش مصنوعی، توانبخشی شناختی، نوروپلاستیسیته، شناخت اجتماعی، نورومارکتینگ ایراد سخنرانی کردند.
دکتر نصرت آبادی عضو هیئت علمی گروه روانشناسی دانشگاه پیرامون موضوع نقشه برداری مغز و کم و کیف آن برای عموم به صحبت پرداخت. دکتر ملاحت اکبر فهیمی مدیر گروه کاردرمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران به ارائه مطالب مهمی در حیطهی توانبخشی شناختی و بیان مثالهایی برای ملموس سازی آن با زندگی روزمره بیان کرد.
دکتر خسرو آبادی از پژوهشگران حیطهی هوش مصنوعی و عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم شناختی شهید بهشتی طی سخنرانی به بیان هوش مصنوعی و کاربرد آن پرداخت و دکتر ابراهیم پیشیاره مدیر فناوری دانشگاه به بیان بحث نوروپلاستیسیته پرداخت.
امیرانصاری " رئیس اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه ضمن تشکر از دانشجویان و دست اندرکاران این برنامه بیان داشت: علوم شناختی دربررسی مسائل ذهنی و مغزی فعالیت دارد و این حوزه امروزه علاوه بر مسائل سخت افزاری درمسائل نرم افزاری،اقتصادی،دفاعی،بحث تصمیم گیری، روانشناختی و روان درمانی تلفیقی از بحث رفتاری و...هم دخیل بوده است، انصاری با اشاره به فعالیت 11 انجمن علمی دانشجویی درزمینه های مختلف علمی دردانشگاه و حمایت همه جانبه معاونت فرهنگی دانشجویی از انجمنهای علمی، تأسیس انجمن علمی مغز و شناخت را به عنوان دوازدهمین انجمن علمی دانشجویی دانشگاه تبریک گفت.
قرار است گزارش این برنامه در اختتامیه هفته آگاهی از مغز در باغ کتاب تهران به عموم شرکت کنندگان و مسئولین مخابره گردد. همچنین به شرکت کنندگان در این سمینار ، گواهی علمی معتبر با امتیاز بازآموزی اعطا شد.