• 1402/08/28 - 08:43
  • - تعداد بازدید: 244
  • - تعداد بازدیدکننده: 243
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
شهردار تهران :

دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی بازوی فکری شهرداری تهران

دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران در نشست تخصصی آسیب های اجتماعی شهر تهران (وضع موجود، پیشنهادها و راهکارها )گفت: دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی می تواند بازوی فکری شهرداری تهران محسوب شود و در حوزه آسیب های اجتماعی اثرگذار باشد .

  دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی بازوی فکری شهرداری تهران

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، نشست تخصصی آسیب های اجتماعی شهر تهران (وضع موجود، پیشنهادها و راهکارها ) با حضورشهردار تهران و هیئت همراه، رئیس دانشگاه، معاونین و روسای مراکز تحقیقاتی و گروه های آموزشی مرتبط به حوزه آسیب های اجتماعی ، سه شنبه 23 آبان ماه در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.

شهردار تهران و نماینده ویژه رئیس جمهور در سخنانی، با ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و تاکید بر نقش موثر دانشگاهیان در تصمیم سازی های شهرداری تهران، هدف از برگزاری این نشست را گسترش زمینه های همکاری و همفکری در حوزه آسیب های اجتماعی کلان شهر تهران، وضع موجود، پیشنهادها و راهکارها عنوان کرد و گفت: برای بهره مندی از ظرفیت و توان جامعه دانشگاهی و نخبگان، در واقع یک همکاری مشترک با دانشگاه ها را تعریف کردیم و با توجه به نگاه تخصصی و پتانسیل دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، درصدد توسعه تعامل با این دانشگاه هستیم .

دکتر زاکانی از تدوین سند چشم انداز شهرداری تهران تا افق ۱۴۱۰ خبر داد و گفت: براساس این سند تهران تا سال ۱۴۱۰ به عنوان کلانشهر الگوی جهان اسلام معرفی و تبدیل خواهد شد.

وی افزود: شهر تهران مرکز ایران است و اگر مورد توجه قرار بگیرد کارکرد و نتایج اساسی به دنبال دارد که اثرات ملی و منطقه ای را افزایش می‌دهد ، با توجه به آسیب‌های اجتماعی مختلف شهر تهران، ضرورت دارد که مجموعه دستگاه‌های کشور با تکیه بر دانش تخصصی در مواجهه با موضوعات آسیب‌های اجتماعی که موضوعی چند وجهی و اجتماعی است، گام بردارند.

 دکتر زاکانی گفت: مواجهه منطقی با موضوعات ، بهره‌مندی از دانش تخصصی جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی و کاهش آمارها در شهر تهران می تواند این شهررا به عنوان پایلوت معرفی کند و سپس در کل کشور، موضوع مورد بررسی قرار بگیرد، در این راستا از دو سال گذشته قرارگاه‌های اجتماعی را با هدف ساماندهی معتادان متجاهر پیش بردیم و در نظر داریم در این مسیر از حمایت دانشگاه‌ها بهره مند شویم .

 شهردار تهران اظهار کرد: شهر تهران نظیر یک موجود زنده روح و کالبد دارد و با آینده پژوهشی و برنامه‌ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت با نگاهی جامع در قسمت‌های مختلف با مشارکت مردم پایتخت به دنبال تعریف یک آرمانشهر، هستیم.

 وی تصریح کرد:مناطق هویت بخش تهران، کمرنگ شده است همانطور که برخی مناطق کشور، نظیرشهر جویبار مازندران با هویت خطه دلاورمردان کشتی گیر شناخته می شود، باید برای  تهران که پایتخت وبزرگترین شهر ایران است، هویت‌های مهمی را با نگاه اجتماعی متصور شویم و با توجه به وجود مراکز متعدد فرهنگی، آموزشی،اجتماعی و با تکیه بر محوریت بومی و فرهنگی برای این شهر، هویت جدیدی خلق کنیم.

دکتر زاکانی گفت: در کنار فعالیت‌های مختلف و افتخارات خوب ملی که کسب کردیم، تصمیم گرفتیم تا در قالب قرارگاه اجتماعی از سال ۱۴۰۰ ساماندهی معتادان متجاهر، کودکان کار و تکدی گران را داشته باشیم و امیدواریم با ترسیم نقشه راه در زمینه آسیب‌های اجتماعی گام‌های خوبی برداریم.

 وی اظهار کرد: آمارهای صحیح ، ساماندهی، مواجهه با آسیب‌های اجتماعی و ...از موضوعات اساسی است و با اقداماتی که در شهرداری تهران در حوزه کودکان کار انجام شد، خوشبختانه در حال حاضر، ۷۲۰۰ نفر کودک کار در مراکز آموزشی، آموزش می‌بینند و برخی از کودکان کار در مسابقات ملی، افتخار آفرینی می‌کنند و در نظر داریم مدلی را طراحی کنیم تا با خلق شرایط جدید که بنای آن مشارکت مردم است، گام‌هایی را برداریم.

شهردار تهران گفت: دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با ترسیم نقشه راه و ارائه مدل‌های اجرایی می‌تواند در تغییر وضع موجود با نگاهی جامع در حوزه آسیب‌های اجتماعی اقداماتی را انجام دهد تا شاهد کارکردهای درستی باشیم و برای رسیدن به این مهم بایدحلقه‌های تخصصی و هیئت‌های اندیشه ورز با تعامل بین بخشی به میدان بیایند تا شاهد نتایج خوبی باشیم و در حوزه فکر، برنامه و عمل بتوانیم مواجه مناسبی با آسیب‌های اجتماعی داشته باشیم.

دکتر زاکانی اظهار کرد: داده‌های مبتنی بر شواهد علمی که توسط دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ارائه می شود می‌تواند یک نقشه راه ترسیم کند و در خلق شرایطی جدید برای حوزه آسیب‌های اجتماعی کارگشا باشد و امیدواریم خالق الگوهای جدیدی برای رفع معضلات و آسیب‌های اجتماعی باشیم.

 

انتهای پیام/

تهیه و تنظیم خبر : فاطمه گلرخ

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 28755
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: