• 1402/11/04 - 09:55
  • - تعداد بازدید: 291
  • - تعداد بازدیدکننده: 282
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
دبیر علمی دومین کنگره ملی مشاوره توانبخشی ایران :

250مقاله به دبیرخانه دومین کنگره ملی مشاوره توانبخشی ایران رسید

دکتر بهمن بهمنی دبیر علمی دومین کنگره ملی مشاوره توانبخشی ایران گفت:از آغاز فراخوان مقاله برای دومین کنگره ملی مشاوره توانبخشی ایران تاکنون حدود 250 مقاله به دبیرخانه رسیده و در فرایند داوری اولیه قرار گرفته است،بیشترین مقالات در زمینه بررسی مشکلات شایع سازگاری با پیامدهای ابتلا به معلولیت بوده است و رتبه بعدی به ارزیابی تاثیر مداخله ها اختصاص دارد.

  250مقاله به دبیرخانه دومین کنگره ملی مشاوره توانبخشی ایران رسید

 به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر بهمن بهمنی دبیر علمی دومین کنگره ملی مشاوره توانبخشی ایران در خصوص برگزاری این رویداد علمی گفت: هدف از برنامه ریزی برای برگزاری دوره ای کنگره های مشاوره توانبخشی ایران که کنگره حاضر دومین آن است، زمینه سازی  تبادل تولید، ترویج دانش و مهارت های علمی لازم برای ارائه حرفه ای خدمات مشاوره به افرادی است که به نوعی با معلولیت حسی حرکتی، قطع عضو، روان شناختی، ذهنی یا اجتماعی  درگیر هستند.

وی افزود:معلولیت ها بسته به نوع ، شدت و وسعتشان می توانند پیامدهای متفاوتی در حیطه سازگاری فرد با خویشتن، ازدواج و زناشویی، فرزندان، والدین، روابط بین فردی و اجتماعی، شغلی تحصیلی، معنویت و معنا و هستی مندی به جای بگذارد که بسته به وسعت و شدت آن می تواند هزینه های انسانی ، اقتصادی و اجتماعی بسیار مخربی برجای بگذارد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تصریح کرد: حوزه توجه سازمان یافته به نیازهای روان شناختی افراد درگیر بیماری های شدید ناتوان کننده و معلولیت ها در نظام سلامت  کشورمان چندان قدمت تاریخی ندارد و جامعه و حتی بسیاری از خواص، هنوز وقوف کافی به ابعاد روان شناختی  تلاش سازگاری افراد دچار معلولیت و خانواده هایشان دارا نیستند.

 دبیر علمی دومین کنگره ملی مشاوره توانبخشی ایران گفت:خدمات مشاوره توانبخشی در هسته مرکزی خدمات انسان یاورانه ای قرار دارد که با هدف کمک به سازگاری بهتر افراد دارای معلولیت و خانواده هایشان برنامه ریزی و ارائه می شود و با وجود رشد شگرفی که در حدود پانزده سال اخیر با اهتمام دانشگاه های وزارت علوم و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تربیت دانش آموخته در مقطه کارشناسی ارشد مشاوره توانبخشی شاهدیم و نیز تلاش ده ساله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای تربیت دانش آموخته در مقطع دکترای تخصصی این رشته، هنوز مشکلاتی در جذب دانش آموختگان  وزارت آموزش و پرورش، سازمان آموزش و پرورش کودکان استثنایی،  سازمان بهزیستی و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وجود دارد.

وی ادامه داد:تا کنون حدود 250 مقاله به دبیرخانه رسیده و در فرایند داوری اولیه قرار گرفته است،  بیشترین مقالات در زمینه بررسی مشکلات شایع سازگاری با پیامد های ابتلا به معلولیت بوده است و رتبه بعدی به  ارزیابی تاثیر مداخله ها اختصاص دارد.

دکتر بهمنی گفت:اهمیت یک خدمت را میزان رضایت و بهره­مندی مخاطبین خدمات تعیین می کند، ارزیابی های موجود نشان می دهد که هر جا یک مشاور توانبخشی توانسته فرصت ارائه خدمات حرفه ای را به جمعیت مخاطب شامل افرادی که به نوعی درگیر معلولیت یا مراقبت از فرد معلول هستند پیدا کند، توانسته است در کیفیت زندگی و سازگاری فرد مبتلا و یا خانواده او نقش بسیار موثری ایفا کنند.

وی گفت:در حال حاضر دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در بخش های بیمارستانی و درمانگاه های سرپایی تابع دانشگاه به بیماران مبتلا به سرطان های شدید، ام اس، قع نخاع، قطع عضو، بیماری های مزمن ناتوان کننده، اختلالات روان شناختی شدید و آسیب دیدگان اجتماعی نظیر اعتیاد و خانواده­های مجرمین بی بضاعت، خدمات ارزنده ای ارائه می کنند.

دکتر بهمنی اظهارکرد: کمک به رشد انسان­های دردمند و بهبود رفاه، آسایش و کرامت افراد، هدف اصلی یک مشاور توانبخش است واز اهدافی است که  ارزش کار مشاور توانبخش را به حد اعلا می رساند.

"دومین کنگره ملی مشاوره توانبخشی ایران "در یادبود دکتر اصغر دادخواه عضو هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و رئیس المپیک ویژه ایران"، روز چهارشنبه، 2 اسفند، 1402 لغایت پنجشنبه 3 اسفند ماه 1402 در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار می شود.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09915795855 تماس حاصل نمایند.

انتهای پیام/

تهیه و تنظیم: گلرخ

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 30286
خبرنگار

فاطمه گلرخ

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: