41 طرح تحقیقاتی پیشنهادی درجلسه شورای پژوهش بررسی و تصویب شد
شورای پژوهشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، 41 طرح تحقیقاتی پیشنهادی را مورد بررسی و تصویب کرد.
شورای پژوهشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، 41 طرح تحقیقاتی پیشنهادی را مورد بررسی و تصویب کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، شورای پژوهشی دانشگاه به ریاست دکتر امیر مسعود عرب، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و با حضور اعضا در سالن اجتماعات ریاست به منظور "بررسی چالشها و مشکلات حوزه پژوهش و همچنین بررسی طرحهای پژوهشی" تشکیل جلسه داد.
دکتر عرب در این جلسه به بیان اولویتهای پژوهشی دانشگاه اشاره کرد و گفت: روانسازی فعالیتهای پژوهشی، تعیین کاربستهای پژوهشی، ترسیم خط سیر فعالیتهای پژوهشی مراکز تحقیقاتی و گروههای آموزشی و انجام فعالیتهای تحقیقاتی هدفمند در راستای رسالت دانشگاه که کسب مرجعیت علمی و تولید علم و پاسخگویی به نیازهای مردم و برنامه ریزان است، از مهمترین اهداف و اولویتهای پژوهشی دانشگاه بشمار میرود.
وی با اشاره به اهداف و رسالت دانشگاه در سه حوزه توانبخشی،سلامت اجتماعی و سلامت روان افزود: اخلاق در پژوهش و تولیدات علمی اهمیت بالایی دارد. طرح های پژوهشی باید اولویت بندی شوند.
در ادامه دکتر یادگاری درباره فرآیندهای تصویب طرحهای پژوهشی توضیحاتی ارائه داد و اهمیت جایگاه اخلاق در پژوهش را در پژوهش و تولیدات علمی متذکر شد.
دکتر خانکه نیز در خصوص جذب پژوهانهها (گرنتها) از ارگانها پیشنهادهایی مطرح کرد و واگذاری پایاننامههای دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به پژوهش مفید و موثر دانست.
دکتر فلاحی نیز در خصوص برگزاری کارگاههای مهارتهای جذب گرنت از سازمانهای بین المللی، استفاده از پتانسیل داخلی دانشگاه، همکاری بین مراکز تحقیقات و گروههای آموزشی و اهمیت به "تحقیق مبتنی بر جامعه" پیشنهادهایی را مطرح کرد.
در ادامه جلسه دکتر مروئه وامقی نیز ضمن بیان اهمیت چالشهای حوزه سلامت اجتماعی، جذب نیروهای استانی و اهمیت به مراکز نوپا را خواستار شد.
دکتر نجمآبادی حرکت بر مبنای سیاستهای پیشرفت علم در دنیا و جذب اعضای هیات علمی مناسب را مورد تاکید قرار داد و تعیین استراتژی کلی تحقیقات، عدالت، شفاف سازی و افزایش کیفیت تحقیقات را از اولویتهای مهم پژوهشی برشمرد.
دکتر ساجدی و دکتر بیگلریان نیز افزایش مخاطبین فلوشیپ پژوهش و اصلاح چک لیست های ارزشیابی را از نکات قابل بحث دانستند.
در این جلسه تعداد 41 طرح تحقیقاتی پیشنهادی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به تصویب شورای پژوهش دانشگاه رسید.
تهیه و تنظیم خبر: پیرهادی