• 1403/02/30 - 10:31
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی :

طرح ملی بررسی سیمای زندگی دانشجویان در دانشگاه های سراسر کشور اجرا می شود

طرح ملی سیمای زندگی دانشجویان در قالب پرسشنامه ، به صورت پایش الکترونیکی، در دانشگاه های سراسر کشور اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیریت امور سلامت دانشجویان با هدف بررسی سبک زندگی و ارتقای سلامت روانی – اجتماعی دانشجویان، طرح سیمای زندگی دانشجویان را با همکاری مراکز مشاوره در دانشگاه اجرا می کند.

بر این اساس، از همه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران دعوت می شود در این پژوهش شرکت و به سوالات این پرسشنامه ها به دقت پاسخ دهند.

گفتنی است، به منظور حفظ رازداری و هویت دانشجویان، در این پرسشنامه نیازی به درج کد ملی یا شماره دانشجویی و یا نام دانشجو نیست .

پیشاپیش از همکاری شما برای شرکت در پژوهش و دقت در پاسخگویی صادقانه و دقیق در راستای بهبود عملکرد و تصمیم گیری های آینده سپاسگزاریم.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و برای شرکت در طرح پژوهشی سیمای زندگی دانشجویان، به نشانی https://ccsm.behdasht.gov.ir/sr_life_style_frm مراجعه کنند.

تهیه و تنظیم: گلرخ

فاطمه گلرخ