• 1398/12/26 - 16:00
  • - تعداد بازدید: 1987

اسامی پذیرفته شدگان آزمون استخدام پیمانی آبانماه 1398 اعلام شد

.

با توجه به اعلام اسامی نهایی پذیرفته شدگان آزمون استخدام پیمانی آبانماه 1398 و ضمن تبریک به پذیرفته شدگان به آگاهی می رساند:

الف- پذیرفته شدگان بیمارستان روانپزشکی رازی:

1-      پذیرفته شدگان نهایی این بیمارستان در رشته های پرستاری و کارشناس آزمایشگاه تشخیص طبی مطابق با جدول پیوست می بایست در روز سه شنبه مورخ 1399/01/05 به بیمارستان روانپزشکی رازی به آدرس: شهرستان ری- بلوار شهید رستگاری- امین آباد   مراجعه و شروع بکار نمایند، خاطر نشان می سازد با توجه به بحران فعلی کشور و ضرورت مقابله با ویروس کرونا، پذیرفته شدگان فوق موظف و مکلف هستند از تاریخ مذکور (1399/01/05) در محل خدمت شروع بکار نمایند و عدم مراجعه ایشان در زمان مقرر به منزله انصراف تلقی گردیده و اولویت متقاضی کان لم یکن محسوب و سایر متقاضیان واجد شرایط جایگزین می گردند.

2-      پذیرفته شدگان سایر رشته ها، بعد از تعطیلات نوروز 1399 به امور اداری مرکز روانپزشکی رازی مراجعه نمایند.

ب- پذیرفته شدگان بیمارستان توانبخشی رفیده و ستاد دانشگاه:

-          این دسته از پذیرفته شدگان ضروری است بعد از تعطیلات نوروز 1399 به امور استخدام مدیریت منابع انسانی ستاد دانشگاه مراجعه نمایند.

**توضیحات:

1-      کلیه پذیرفته شدگان نهایی در قالب استخدام پیمانی 89 روزه شروع بکار خواهند نمود.

2-      بدیهی است تمدید قرارداد پذیرفته شدگان مشروط به اعلام نظر هسته گزینش، رضایت عملکرد، تایید سلامت جسمانی و سایر آزمایشات استخدام پیمانی می باشد.

رئیس کمیته استخدام دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی

• گروه خبری : گروه های مطالب,اطلاعیه ها