• 1400/09/09 - 11:49
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

اطلاعیه معاونت آموزشی در مورد وضعیت نظام وظیفه دانشجویان

معاونت آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (سه شنبه) در مورد وضعیت نظام وظیفه دانشجویان، اطلاعیه ای منتشر کرد.

به گزارش وبدای دانشگاه، در این اطلاعیه آمده است: به اطلاع کلیه دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی می‌‍‌رساند، در صورت وجود شرایط معافیت دائم (کفالت، پزشکی، متولدین سال ۱۳۵۴ معافیت سنی عنایت مقام معظم رهبری و ...)، اسکن کارت هوشمند معافیت دائم خود را به واحد بایگانی آموزش تحویل دهند.

این اطلاعیه افزوده است: در غیراینصورت، دانشجویان هرچه سریع‌تر برای اخذ معافیت تحصیلی ویژه پذیرفته شدگان مشمول خدمت وظیفه عمومی، به صورت غیرحضوری و از بستر سازمان وظیفه عمومی با آدرس https://vazifeh.police.ir اقدام کنند. ضمناً استعلام وضعیت نظام وظیفه و پیگیری وضعیت سربازی تماماً بر عهده شخص دانشجو می‌باشد.

آدرس: آموزش معافیت تحصیلی در سایت دانشگاه _ معاونت آموزشی _ اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی می‌باشد.