• 1397/08/07 - 15:09
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

اعلام آمادگی مجله علمی تخصصی " International Electronic Journal of Medicine " برای دریافت مقاله های پژوهشگران

مجله علمی تخصصی " International Electronic Journal of Medicine " وابسته به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان طی فراخوان کشوری، از تمامی پژوهشگران به منظور ارسال مقاله های تحقیقاتی به این مجله ، دعوت کرد.

مجله علمی تخصصی " International Electronic Journal of Medicine " وابسته به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان طی فراخوان کشوری ، از تمامی پژوهشگران به منظور ارسال مقاله های تحقیقاتی  به این مجله ، دعوت کرد.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، محورهای اعلام شده مجله در زمینه های مختلف علوم پزشکی پایه و بالینی بشرح ذیل است :

·         Clinical medicine

·         Experimental medicine

·         Basic medical sciences

·         Preventive medicine

·         Social medicine

·         Evidence based medicine

براساس این گزارش و بنقل از نامه کتبی معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ، خدماتی که توسط این مجله علمی تخصصی به تهیه کننده مقاله ارائه می شود، عبارت است از:

1-      طبق تصویب شورای هیات تحریریه مجله، چنانچه مقاله ای به زبان فارسی در سال 2019 – 2018  به مجله ارسال شود و پس از داوری اولیه مورد تایید هیات تحریریه قرار بگیرد، در ترجمه مقاله به زبان انگلیسی از طرف مجله همکاری خواهد شد.

2-      ویرایش انگلیسی مقاله ها (بصورت رایگان).

3-      بررسی مقاله ها از نظر سرقت ادبی .

4-      داوری سریع مقاله ها (حداکثر به مدت دو هفته).

5-      چاپ سریع و رایگان مقاله ها .

گفتنی است ، تلفن دفتر مجله علمی تخصصی " International Electronic Journal of Medicine " به شماره  33337193 (076) ، و وب سایت مجله به آدرس   www.iejm.hums.ac.ir   برای کسب اطلاعات بیشتر اعلام شده است.

انتهای پیام /

تنظیم خبر: نعیمی پور