• 1399/02/07 - 11:27
اداره رفاه کارکنان اعلام کرد:

امکان خرید اقساطی از فروشگاه های زنجیره ای رفاه بوسیله بن کارت های خرید الکترونیکی فراهم شد

اداره رفاه کارکنان، اقدام به تهیه بن کارت های خرید الکترونیکی از فروشگاه های زنجیره ای رفاه با بازپرداخت اقساطی کرد.

ضمن عرض تبریک حلول ماه مبارک رمضان خدمت همکاران گرامی ، با عنایت به موافقت و دستور پیگیری ریاست محترم دانشگاه و معاونت محترم توسعه ، این اداره اقدام به تهیه بن کارت های خرید الکترونیکی از فروشگاه های زنجیره ای رفاه با بازپرداخت اقساطی به مبلغ 000 / 500 / 10 ریالی را نموده است . از کلیه همکاران گرامی ( اعضای محترم هیات علمی ،  کارکنان رسمی و پیمانی و قراردادی )  خواهشمند است توضیحات ذیل را به دقت مطالعه نموده و درصورت تمایل نسبت به ثبت نام  از طریق سامانه رفاهی تا روز چهارشنبه موررخ 99/02/10اقدام نمایید . بدیهی است با توجه به محدودیت تعداد بن کارت ها اولویت با افرادی خواهد بود که در مهلت مقرر ثبت نام نمایند .

در صورت بیشتر بودن تقاضا از ظرفیت ، قرعه کشی به عمل خواهد آمد .

مبلغ موجود در بن کارت : 10/500/000 ریال معادل یک میلیون و پنجاه هزار تومان

نحوه بازپرداخت : طی 5 قسط 2/000/000ریالی به صورت کسر از حقوق کارکنان

توجه : با توجه به توضیحات یاد شده در هر کارت مبلغ یک میلیون و پنجاه هزار تومان موجود می باشد که مبلغ قابل استفاده هست اما از همکاران در مجموع یک میلیون تومان کسر خواهد شد . و مبلغ 50 هزار تومان به عنوان هدیه در نظر گرفته شده است .

نحوه باز پرداخت اقساط : باز پرداخت اقساط به صورت کسر از حقوق کارکنان و 5 ماهه، هر ماه دویست هزار تومان با تنفس یک ماهه  از اولین تراکنش کارت می باشد .

نکته 1 : اقساط با تنفس یکماهه از حقوق کسر خواهد گردید . برای مثال اگر یکی از کارکنان اولین خرید خود را در یکی از روز های ماه خرداد انجام دهد ( از 1000 ریال تا کل مبلغ کارت ) ، تاریخ کسر اولین قسط آخر تیرماه خواهد بود .

نکته 2 : کارت به نام شخص صادر خواهد شد .

نکته 3 : همکارانی که اقدام به دریافت کارت می نمایند می بایست حداکثر تا تاریخ 31 شهریور نسبت به اسفاده از کارت اقدام نمایند.

مراحل ثبت نام :

1- ورود به سامانه رفاهی http://refah.uswr.ac.ir

2- حوزه سازمانی 3 فرم های درخواست 4 بن کارت فروشگاه رفاه 5  ارسال به محل خدمت

***توجه *** کارکنان ستاد دانشگاه ارسال به ستاد ، کارکنان بیمارستان روانپزشکی رازی ارسال به رازی و کارکنان بیمارستان رفیده ارسال به رفیده نمایند .

چنانچه کارمندی به اشتباه درخواست ثبت نام را ارسال نماید از لیست متقاضیان ثبت نام حذف می گردد.